Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-2η Ναξάτρα

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο









Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί.


2η Ναξάτρα ή αστερισμός Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 13 20-26 40 μοιρών του Κριού με τον Ινδικό αστρικό ζωδιακό ή μεταξύ 6 20 –19 40 μοιρών του Ταύρου με τον δυτικό τροπικό ζωδιακό, τότε ανήκετε στον αστερισμό-Ναξάτρα με την ονομασία Μπαράνι (οι δαυλοφόροι) και σύμβολο το γυναικείο γεννητικό όργανο!

Η θεότητα που σας εξουσιάζει είναι ο Γιάμα, γιός του Ήλιου που θυσιάσθηκε για χατίρι των ανθρώπων και για να προκύψει ένας καλύτερος κόσμος.
Ο βοηθός του Γιάμα είναι ο πλανήτης Αφροδίτη. Πρόκειται για βαθύτατο υπαρξιακό συμβολισμό που πρακτικά παρουσιάζει τα ακόλουθα γνωρίσματα:
Είσαστε απόλυτα προσκολλημένοι στα υλικά αγαθά και κυρίως στην γενετήσια επιθυμία και απόλαυση ενώ η αποστολή σας είναι να προσπεράσετε την ηδονή έως και να την θυσιάσετε προκειμένου να αναπτυχθείτε πνευματικά. Να γίνετε δηλαδή άλλοι άνθρωποι, να ξαναγεννηθείτε και να θαυματουργήσετε μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Μέσα σας λοιπόν κρύβετε ένας γιόγκι ή άγιος παγιδευμένος στα θέλγητρα της Αφροδίτης. Ακούγεται σαν πολύ βαρύ το φορτίο που κουβαλάτε μέσα σας, ωστόσο είναι συναρπαστική η εμπειρία του μετασχηματισμού και μετεξέλιξης από το χώμα στο φώς.
Είσαστε υπερβολικά κτητικά άτομα σαν ερωτικοί σύντροφοι η ανδρόγυνα και πέφτετε πολύ συχνά θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από άτομα υπεράνω υποψίας. Πχ από συγγενείς, δασκάλους σας και άλλους που δεν υποψιάζεσθε ότι σας ποθούν.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Άρθα που σημαίνει προσκόλληση στα υλικά αγαθά που θεωρείτε ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα για την ευτυχία σας.
Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική-αρσενική.
Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Μανούσα δηλαδή ανθρώπινη με όλες τις λεγόμενες ανθρώπινες αδυναμίες αλλά και αρετές.
Η μνήμη που διατηρείτε από προηγούμενη ζωή σχετικά με την κάστα –κοινωνική σας θέση είναι αυτή των Χαρι τζάν, δηλαδή των κοινωνικά απόβλητων και περιθωριακών.
Η αύρα σας είναι σφοδρή και προκαλεί μετακινήσεις-αποχωρισμούς.
Η επίκληση (μάντρα) που σας εμπνέει είναι, Ωμ Λεμ,108 φορές, ατενίζοντας δυτικά. Το ζώο που σας καθοδηγεί στο σεξ, είναι ο αρσενικός ελέφαντας. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι το άτομο-θηλυκός ελέφαντας με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 16 40 Ιχθύων-0 μοιρών Κριού (ινδικό-27ος αστερισμός Σελήνης) ή μεταξύ 9 40-23 μοιρών Κριού (δυτικό).
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα συνήθως με καλή φυσική κατάσταση, ευτυχισμένα και επιδέξια. Έχετε την τάση να είσαστε ανυπόμονοι και σας είναι δύσκολο να συγχωρήσετε. Οι ανατροπές της ζωής σας κάνουν να αφήσετε, προς στιγμήν, το κυνήγι των υλικών θησαυρών και να περιπέσετε σε πνευματική έκσταση.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved