Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-3η Ναξάτρα

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 26 40 μοιρών Κριού έως10 μοιρών Ταύρου, με τον αστρικό ζωδιακό της
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο








Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί.



3η Ναξάτρα ή αστερισμός Σελήνης.

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 26 40 μοιρών Κριού έως10 μοιρών Ταύρου, με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας, ή μεταξύ 19 40 μοιρών Ταύρου έως 3 μοίρες Διδύμων με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε ανήκετε στην Ναξάτρα με την ονομασία Κριττίκα που σημαίνει ότι είναι και το σύμβολό της, μια ξυριστική λεπίδα!
Μια βαρύγδουπη ηλιακή θεότητα, ο Άγκνι εξουσιάζει τον νου και την καρδιά σας. Πρόκειται για το ιερό πυρ της δημιουργίας αλλά και του εξαγνισμού που σας κάνει να βάζετε πολύ ψηλά τον πήχη των κανόνων της ζωής της δικής σας αλλά συγχρόνως και των ανθρώπων του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Οι άνδρες χαρακτηρίζονται από την τάση την πολεμική και την ηρωική στην καλύτερη και ευγενέστερη εκδοχή. Θέλουν με πράξεις και έργα ηρωισμού να πολεμήσουν το σκοτάδι και να φέρουν το φώς. Αυτό όπως αντιλαμβανόσαστε τους φέρνει πολύ κοντά στην αυτοθυσία και την παραμέληση των προσωπικών τους συμφερόντων ή ακόμη τους δημιουργεί υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων και ορίων τους με αποτέλεσμα να καταλήγουν ή καταπιεστικοί ή ουτοπικοί Δον Κιχώτες που μπερδεύουν τους ανεμόμυλους με τους ..γίγαντες.
Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά χαρακτηρίζονται ως λεβεντογέννες και μάνες-κουράγιο με τεράστια αποθέματα θηλυκής αντοχής, προστατευτικότητας και άμυνας απέναντι στις κακουχίες και αντιξοότητες της ζωής. Πραγματικές Σπαρτιάτισσες ή Σουλιώτισσες.
Πρακτικά μιλώντας, άνδρες και γυναίκες ενσαρκώνουν το πνεύμα και την φιλοσοφία των λεγόμενων πολεμικών τεχνών της Άπω Ανατολής και Ασίας στην θετική τους εκδοχή και το πνεύμα των επαγγελματιών μπράβων τού υποκόσμου ή των πολιτικών τραμπούκων, στην αρνητική τους εκδοχή. Ο νόμος δηλαδή του θετικού και αρνητικού, είναι πανταχού παρών.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
Το πρωτεύον σας κίνητρο στη ζωή είναι το Κάμα, δηλαδή η συνεχής έως και ακόρεστη διάθεση για την πραγμάτωση επιθυμιών. Εδώ οι επιθυμίες διαφέρουν ποιοτικά από τους στόχους και τείνουν προς την υπερβολή.
Η προσωπικότητα σας είναι παθητική, θηλυκή.
Η ιδιοσυγκρασία σας είναι ράξασα, δηλαδή δαιμονική. Αυτό σημαίνει ότι αναζητάτε μανιωδώς να ξεφύγετε από την μετριότητα και τους περιορισμούς της καθημερινότητας και να αναζητήσετε ευρύτερους ορίζοντες.
Η κάστα σας(κοινωνική τάξη),από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι η άρχουσα τάξη των βραχμάνων, πράγμα που σημαίνει ότι εκπέμπετε μια ανεξήγητη ακτινοβολία αρχοντιάς και επιβολής.
Η αύρα σας είναι ανάμικτη και η επίδραση της φλέγουσα.
Η επίκληση(μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Άαμ,108 φορές, ατενίζοντας βόρεια.
Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά, είναι το θηλυκό πρόβατο.
Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-κριάρι με την γενέθλια σελήνη του μεταξύ 3 20-16 40 μοιρών Καρκίνου (ινδικός ζωδιακός) ή 26 40 μοιρών Καρκίνου-9 40 μοιρών Λέοντος (δυτικός ζωδιακός).

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα παρορμητικά, γεμάτα με δημιουργική ενέργεια, με υψηλό δείκτη φιλοδοξίας, δοσμένα σε θεία ιδανικά, με κίνητρα που εμπνέονται από εσάς και μεγαλεπήβολες σκέψεις. Ξεχωρίζετε από το πλήθος και μπορεί να γίνετε μια μεγάλη διασημότητα. Έχετε όμως και τάση στην πολυφαγία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved