Αστροχαρτογραφία-Οι διασταυρούμενες γραμμές του Άρη

Το νόημα της διασταύρωσης θα εκδηλωθεί μέσα σε ένα κύκλο διαμέτρου 400 km
Παπασταύρου Λίντα
Αστροχαρτογραφία-Οι διασταυρούμενες γραμμές του Άρη

από τον Urania lab

Ακολουθούν ερμηνείες για τις επιδράσεις που έχουν τα ζευγάρια που σχηματίζουν οι πλανήτες και τα οποία σημειώνονται πάνω στο χάρτη σας με τη διασταύρωση δύο χρωματιστών γραμμών.

Η κατοίκηση σε μέρη όπου δύο ή περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε γωνιώδη θέση, είναι διπλή σιγουριά για μια μοναδική και έντονη ζωή. Φυσικά υπάρχουν συνδυασμοί που πρέπει να αποφεύγονται καθώς και συνδυασμοί που πρέπει να επιζητούνται.

Το νόημα της διασταύρωσης θα εκδηλωθεί μέσα σε ένα κύκλο διαμέτρου 400 km με κέντρο το σημείο που τέμνονται οι πλανήτες

Άρης * Δίας

Σύμβολο του συνδυασμού θα μπορούσε να είναι ο Ρωμαίος στρατιώτης. Ιμπεριαλιστής, αρρενωπός, μαχητικός και σθεναρός, σέβεται την εξουσία και τη σταθερότητα και αγαπά τον αθλητισμό, τον συναγωνισμό και τη δύναμη.

Σας χαρακτηρίζει ένα άγριο σθένος και η ικανότητα να πολεμάτε ενάντια σε ένα πλήθος προβλημάτων, αν και τα περισσότερα από τα προβλήματα μπορεί να είναι πλάσματα της φαντασίας σας. Η καλλιέργεια του σώματος και ο αθλητισμός πάνε πολύ καλά κάνοντας το μέρος αυτό ιδανικό για αθλητές.

Η τόλμη και η δύναμη εκφράζονται με την υπαίθρια εργασία ή με τη μιλιταριστική ζωή. Αρπάζετε απερίσκεπτα την εξουσία, δεν γνωρίζετε το μέτρο στην ικανοποίηση των αισθήσεων, έχετε έντονες ερωτικές ανάγκες, αγαπάτε την περιπέτεια και υιοθετείτε μια συμπεριφορά που ίσως τα πάει καλά καλυμμένη κάτω από τη θρησκευτική ή θεωρητική υποκρισία.

Καταλήγετε να μοιάζετε στον τύπο του «λεβέντη» του Χεμινγουέη, έχετε λεφτά για ξόδεμα, όχι όμως και οικονομίες και σπαταλάτε με λαιμαργία τους δικούς σας πόρους αλλά και των άλλων. Όλα αυτά ενώ είναι ολοφάνερη η ικανότητά σας να αποκτάτε χρήματα. Αντί αυτής όμως, εκδηλώνονται η υπερβολή, η σπατάλη, η τραχύτητα και ο οπορτουνισμός.

Για μερικούς, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις απαιτούν τη βίαιη μεταστροφή του εσώτερου εαυτού.

Άρης * Κρόνος

Ένα από τα λιγότερο ευχάριστα μέρη.

Η αρσενική ουσία καταπιέζεται και μένετε ανυπεράσπιστοι στη βία, τη σκληρότητα και το σαδισμό, πέφτοντας εύκολα θύματα των άλλων. Κυριαρχούν τα σωματικά θέματα, σχηματίζεται μια ιεραρχία ανάλογα με τη δύναμη, με τους άλλους να ξεσπούν τις απογοητεύσεις τους πάνω σας και εσάς να ψάχνετε για κατώτερούς σας προκειμένου να ξεσπάσετε το θυμό σας. Τα πλήθη, η υπερβολική άσκηση και τα ύψη θέτουν σωματικούς κινδύνους και είναι πιθανοί οι τραυματισμοί.

Οι γυναίκες γίνονται δεσποτικές και οι άντρες σκληροί και χυδαίοι. Επιδιώκετε το σκοπό σας χωρίς έλεος, αλλά δε φαίνεται να αξίζει τον κόπο. Είναι πιθανό να νικήσετε σχεδόν αξεπέραστα εμπόδια με την επιμονή και την ωμή δύναμη, με αποτέλεσμα , το μέρος αυτό να είναι καλό για όσους κάνουν σκληρή ζωή – εργάτες ορυχείων ή χαλυβουργείων, πρωτοπόρους. Οι συνθήκες εδώ είναι σκληρότερες από οπουδήποτε αλλού και σας φθείρουν με τον καιρό ενώ η ‘βασική εκπαίδευση’ δε φαίνεται να τελειώνει ποτέ.

Οτιδήποτε θηλυκό, καλλιτεχνικό, ευγενικό και συμπαθητικό απουσιάζει και επιδιώκεται ο ερωτισμός χωρίς το συναίσθημα.

Άρης * Ουρανός

Απαιτείτε να ελευθερωθείτε από κάθε περιορισμό και πίεση και αναζητάτε την περιπέτεια και την πρωτότυπη αυτοέκφραση.

Παίζετε το ρόλο του παράτολμου και του μοναχικού και δε μπορεί κανείς να σας αναγκάσει να κάνετε κάτι που δεν εξυπηρετεί τους ατομικιστικούς και οπορτουνιστικούς σκοπούς σας. Υπερασπίζεστε τα δικαιώματά σας μέχρι το τέλος και απαιτείτε το μερίδιό σας κρατώντας συγχρόνως μια στάση απόμακρης ανεξαρτησίας.

Υπάρχει ο κίνδυνος για τραυματισμούς αφού ενεργείτε απερίσκεπτα και βιαστικά και είναι συνηθισμένα τα ατυχήματα από τη χρήση όπλων, μηχανών ή στην οδήγηση. Οι μηχανικοί, οι επιστήμονες και οι εργάτες στη βιομηχανία ίσως απολαύσουν αυτό το περιπετειώδες κλίμα ενώ τονίζεται η εφευρετικότητα.

Καταλήγετε να ζείτε για τις καθημερινές συγκινήσεις, συχνά ερωτικές, και ιδιαίτερα οι άντρες μπορεί να δουν πως διευρύνονται τα γούστα τους όσον αφορά τις απολαύσεις των αισθήσεων. Λίγοι είναι αυτοί που αγαπούν την περιπέτεια και είναι αρκετά σκληραγωγημένοι για να απολαύσουν αυτό το μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς οι χωρισμοί και η γενική αναστάτωση στη ζωή μοιάζουν αναπόφευκτα.

Εκείνοι όμως που χρειάζονται συνεχείς δόσεις αδρεναλίνης για να δώσουν χρώμα στη ζωή τους και που τους αρέσει να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους σε μαχητικές καταστάσεις, θα βρουν αυτό το μέρος συναρπαστικό και γεμάτο προκλήσεις.

Άρης * Ποσειδώνας

Εξετάζοντας όλες τις πλευρές του θέματος, αυτό μπορεί να είναι το χειρότερο μέρος για να βρίσκεται κανείς αφού, η επιθετικότητα του Άρη ενώνεται με την αβεβαιότητα του Ποσειδώνα.

Αρρώστιες, ακόμα και αφροδίσια νοσήματα, απρόκλητες επιθέσεις από ξένους, εθισμός στα ναρκωτικά μαζί με δυσάρεστες και παράξενες εκφράσεις της σεξουαλικότητας, όλα συμβαίνουν εδώ. Η παράνοια και οι νευρώσεις μπορεί να βρεθούν σε ένα ουσιαστικά, αλλά δυσδιάκριτα, εχθρικό περιβάλλον. Οι φόβοι βγαίνουν αληθινοί με πολύ άσχημο τρόπο και μπορεί να πέσετε θύματα της κοινωνίας ή των κατώτερων στοιχείων της.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στις δυσανάλογες με την πραγματικότητα φιλοδοξία και στην δειλία που έλκει παρασιτικούς τύπους. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να σημειώσετε ειρηνικές νίκες, να εκπληρωθούν τα ιδανικά σας ή ακόμα και να βρείτε την επιτυχία μέσα από τον χορό, αλλά για τους περισσότερους από εμάς, είναι σα να πολεμάμε στα τυφλά-αδύνατον να κάνουμε συσχετισμούς, ακόμα και να διακρίνουμε τον αντίπαλό μας.

Ερωτικά εγκλήματα, εκτελέσεις και άλλες βρώμικες πραγματικότητες εισβάλλουν συνεχώς στη ζωή σας, ενώ έχετε μεγάλη όρεξη για κάθε τι αισθησιακό και παράδοξο. Αν ο ένας από τους πλανήτες βρίσκεται στο Ναδίρ, μπορεί να γίνετε αντικείμενο επίθεσης, ταπείνωσης ή γελοιοποίησης.

Άρης * Πλούτωνας

Μεγάλο μέρος της ερωτικής φύσης καταπιέζεται, με επακόλουθο την εξύμνηση του αρσενικού, «μάτσο» ιδανικού κι έτσι μπλέκεστε σε έναν στρατιωτικό, εργατικό, αθλητικό ή ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρόπο ζωής. Πιστεύετε πως η βία είναι η απάντηση σε όλα, είστε ωμοί, σκληροί, άξεστοι, ακατάβλητοι και τυχεροί όταν ασχολείστε με πρωτόγονες καταστάσεις, πόλεμο, βαριά βιομηχανία, πολεμικές τέχνες ή άλλες απαιτητικές καταστάσεις όπου ο άγριος και άμεσος ανταγωνισμός θεωρείται προτέρημα.

Κόβετε τους δεσμούς με το παρελθόν και κάνετε μια καινούργια αρχή, ενώ δίνετε μεγάλη σημασία στην αρσενική σας εικόνα, ακόμα κι αν είστε γυναίκα. Μπορεί να διαπράττετε εγκλήματα, όχι τόσο για κέρδος όσο για να αποδείξετε την αξία σας και τα πάθη είναι εκρηκτικά και επικίνδυνα. Μπορείτε ακόμα να περιμένετε σοκ, δραματικές αλλαγές στη ζωή, συχνά συνδεδεμένες με τη σεξουαλικότητα και μια μάλλον αντικοινωνική συμπεριφορά στην οποία η δύναμη θα είναι η μεγαλύτερη προσωπική έγνοια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved