Βρες τον Άρη του και μάθε πόσο καλός εραστής είναι

Τα θεωρήματα του Άρη αποκαλύπτουν τα σεξουαλικά μυστικά του υποψήφιου συντρόφου σου

Βρες τον Άρη του και μάθε πόσο καλός εραστής είναι

Ο Άρης, ο Θεός του Πολέμου και του μίσους κατά την αρχαιότητα, κατάφερε με τη brutal και άγρια παρουσία του να ρίξει την όμορφη Αφροδίτη και να αναστατώσει όλο τον Όλυμπο. Όταν ο Ήφαιστος (ο νόμιμος σύζυγός της) τους έκανε τσακωτούς στο κρεβάτι, τους αλυσόδεσε και φώναξε τους υπολοίπους να τους δουν και να τους καμαρώσουν. Η αστρολογία του έδωσε την δυνατότητα από εκεί που θεωρούταν δεύτερη επιλογή να πάρει τα ηνία και να γίνει ο πρώτος σεξουαλικός οδηγός για τις γυναίκες.

Όταν ξέρεις λοιπόν σε ποιο ζώδιο έχει τον Άρη του ο υποψήφιος εραστής, μπορείς να βγάλεις κάποια βασικά συμπεράσματα για την σεξουαλική του συμπεριφορά. Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχει καλός και κακός Άρης. Καλός είναι ο οποιοσδήποτε Άρης συμβαδίζει με τις δικές σου επιθυμίες.

Π.χ. Ο Άρης στο Σκορπιό θεωρητικά είναι ο καλύτερος στον συγκεκριμένο τομέα αλλά εάν δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας τότε αυτόματα μπαίνει στην μαύρη λίστα.

**Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Άρης του, πάτησε εδώ**

Εάν ο καλός σου έχει...

Άρη στον Κριό

Ο Άρης σε μια θέση «κυριαρχίας» όπου τίποτα δεν τον σταματά. Έχοντας αφήσει το savoir vivre στα βάθη των σπηλαίων στα ερωτικά είναι λίγο πιο εξελιγμένος από το me Tarzan you Jane. Αν η ερωτική του διάθεση χτυπήσει κόκκινο, τότε θα κάνει ντου από παντού και δε θα μείνει τίποτα όρθιο. Ο Άρης στον Κριό στερείται κινήτρου και σκοπού (εξ ου και μια ελαφριά αφέλεια) και λειτουργεί καθαρά ενστικτωδώς σαν λύκος. Είναι ενθουσιώδης και δεν σπαταλά χρόνο στα προκαταρτικά. Μετά από μια νύχτα όπου έγινε χαμός μπορεί να σου πει …για θύμισε μου το όνομα σου πρώτα απ’ όλα να μην μιλάω με μια άγνωστη στην πόρτα που λέει και το λαϊκό άσμα.

Άρη στον Ταύρο

Ο άνδρας με τον Άρη στον Ταύρο λόγω της έμφασης της κτητικής (κάποιες φορές) και προσωπικής (κάποιες άλλες φορές) αντωνυμίας «μου» είναι γεννημένος να παίρνει. Ενώ έχει την σωματική αντοχή κοιτάει πρώτα τις δικές του ανάγκες. Εάν οι ανάγκες σου συμβαδίζουν με τις δικές του, τότε βρήκες τον ιδανικό εραστή. Εάν όχι τότε περνάμε στα στάδιο της εκπαίδευσης. This is a doggy style και τέτοια μέχρι να συντονιστεί. Αν δεν παίρνει μπρος με τη μια, σβέρκωσε τον μπας και θυμηθεί τη φύση του. Είναι ιδανικός για αγώνες ημιαντοχής (στα προκαταρτικά τα πάει κάλα), αφού σε κάθε περίπτωση τρώει όλο το φαί του.

Άρη στους Διδύμους

Μετά την βόλτα στα νυχτερινά κέντρα, την ανάλυση του X-Factor, το διαιτολόγιο του Πάγκαλου έρχεται και το «τι λες δεν πάμε για σεξ;» Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τρόπος προσέγγισης. Τώρα αφού φτάσετε στην πράξη θα καταλάβετε δυο πράγματα. Το πρώτο είναι πως είναι γεμάτος με πολλά ορντέβρ, πράγμα που προσδίδει μια ποικιλία και δεύτερον είναι πως λειτουργεί με Protocol στυλ "γρήγορα ναι - πρόχειρα όχι". Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι η ολοκληρωτική έλλειψη ταμπού, οι αδιάκοποι πειραματισμοί και αλλαγές στάσης του και φυσικά η αμεσότητα του στα ερωτόλογα και γενικά στα λόγια (το συζητάει κάπως το θέμα). Κάτι που ενδέχεται να σε προβληματίσει ή να σε εξιτάρει ακόμη περισσότερο, είναι η εγκεφαλικά δισυπόστατη σεξουαλικότητα του.

Άρη στον Καρκίνο

Ο εμπνευστής της φράσης «ο έρωτας περνάει από το στομάχι» είχε σίγουρα Άρη στο Καρκίνο. Εσύ βεβαίως, αναρωτιέσαι αν ο υποψήφιος εραστής σου έχει κάποια σχέση με γνωστό τηλερεάλιτι μαγειρική! Ομοίως και με τα ποτά. Γουλιά και άναμμα! Αυτό είναι βέβαια μέρος του παιχνιδιού μιας και ο τύπος ξέρει πως ο έρωτας είναι μια ιδιαίτερη εγκεφαλική διεργασία και παίζει με αυτό. Έτσι, εκεί που ξαπλώνετε με την όρεξη να δείτε τι χρώμα είναι το ταβάνι και αν θα του πήγαινε μια απόχρωση του εκρού (του υποτιθέμενου ερωτικά «νεκρού» Άρη) αυτός ο παμπόνηρος έρχεται ...με το δεξί και τελικά η βαρετή νύχτα που φανταζόσουν γίνεται το μέγας είσαι κύριε (με Άρη στον Καρκίνο) και θαυμαστά τα έργα σου. Πριν και μετά οι αγκαλιές του θα σε πνίξουν αλλά και θα σε ζεστάνουν, αφού η θηλυκή-μητρική του πλευρά είναι πάντα ενεργή.

Άρη στον Λέοντα

Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Καθότι ο Άρης εκεί είναι υπερφίαλος, σου λέει ιστορίες και νομίζεις πως θα ξαπλώσεις με τον ομότιμο Jack Sparrow των Πειρατών της ...Πειραϊκής. Έχει μεγάλο ρεπερτόριο, σωματικά βγάζει μια ρώμη αλλά ουσιαστικά είναι σαν εξίσωση με δυο άγνωστους. Συνήθως φροντίζει σε υπερβολικό βαθμό την ερωτική του σύντροφο αλλά, αν δεν παινέψεις τη μοναδικότητα του, είναι σαν να σου τάξουν σαμπάνια και τελικά να σε κεράσουνε ένα σφηνάκι σουμάδα. Έστω κι έτσι, καλή η κίνηση, αλλά τι να σου κάνει το ένα σφηνάκι.

Άρη στην Παρθένο

Είναι ένας από τους πιο ιδιότροπους εραστές και στην πορεία μπορεί να σας βγάλει ιδιαίτερα extreme αναζητήσεις -όχι απαραίτητα επιθυμητές. Το κλασικό σκηνικό είναι βέβαια το να πηγαίνετε με μεγάλη όρεξη για σεξ και αυτός έρχεται με γάντια, αντισηπτικά και απολυμαντικά. Το βαλιτσάκι έχει μέσα όλα τα καλούδια λες και έχεις βγει ραντεβού με τον Eric Delko από το CSI Miami. Κάνετε μπάνιο με έλαια κέδρου (κέδρος είναι γνωστός για τις αντισηπτικές του ιδιότητες) και αφού επαλείψετε στο κορμί σας ένα μείγμα από βότανα και φυσικό -πάντα-άρωμα είσαστε στην pole position. Από την στιγμή όμως που έχει επιτευχθεί η αποστείρωση, η ερωτική πράξη κυλάει ομαλά μέχρι να έρθει η ολοκλήρωση. Ξανά την ίδια δοκιμασία και είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση. Α, καλού κακού και μια σειρά εξετάσεων μαζί σου θα είναι για αυτόν το καλύτερο αφροδισιακό.

Άρη στον Ζυγό

Μέσα στα φρου- φρου και τα αρώματα αποπνέει κάτι από εικόνα Hollywood. Είναι ο άνδρας που ξέρει να φερθεί αλλά και που ξέρει να πλασάρει καλά την εικόνα του καλύπτοντας επιμελώς όλες τις αδυναμίες του και γνωρίζοντας πως μπορεί να φέρει σε πέρας την αποστολή φροντίζοντας να κατανέμει ορθώς την ηδονή σε ποσοστό 50-50. Στο ίδιο ποσοστό μπορεί να συμπεριφέρεται θηλυκά (παθητικά) ή αρσενικά (ενεργητικά). Οπότε όλα είναι θέμα συντονισμού και ...ψηφοφορίας. Μπορεί να κάνει εύκολα μια γυναίκα να τον θυμάται ως μια καλή …συμμετοχή.

**Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Άρης του, πάτησε εδώ**

Άρη στον Σκορπιό

Βγαλμένος από «ντοκιμαντέρ» ερωτικού περιεχομένου έρχεται να προσφέρει γερές δόσεις σεξ. Πολυμήχανος έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του όπως σεξ, σεξ, σεξ και σεξ. Είναι λιγάκι αγροίκος (δαγκώνει, ρουφάει κλπ) αλλά, αν αναζητάς την ηδονή στην πιο ατόφια της και «βρώμικη» version, τότε ναι είναι ο πρωταθλητής του σεξ και κατά την διάρκεια της επαφής θα βγάζεις άριες σαν την Μονσεράτ Καμπαγέ. Δεν ενδείκνυνται για περιπτώσεις αρπαχτής, γιατί είναι ιδιαίτερα εκδικητικοί. Εάν δεν είσαι έτοιμη να περάσεις μια ερωτική «διαβολο-εβδομάδα», μην το επιχειρήσεις. Ο Άρης στον Σκορπιό είναι σαν τα Ο.Υ.Κ. Πολλοί τα ονειρεύονται λίγοι όμως τα αντέχουν!



Άρη στον Τοξότη

Ο εν δυνάμει φιλόσοφος του κρεβατιού (κι όχι μόνο) διχάζεται ανάμεσα στις ορμές του Donald Duck και του Frankenstein Monster. Στην κλασική του εκδοχή, προκαλεί ενδιαφέρον αλλά για να φτάσετε στην συνουσία θα πρέπει πρώτα να ανεχθείτε την νοητική πεμπτουσία, ενδεχομένως και κάποιες «χοντράδες». Αν κατά την διάρκεια της πράξης δείτε να πιάσει το τηλεκοντρόλ ή το πληκτρολόγιο να δει πόσο είναι το στοίχημα, μην χαλαστείτε. Επίσης ερεθίζεται όταν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο. Απολαύστε τις υπέροχες στιγμές έρωτα και γέλιου που σας προσφέρει απλόχερα. Το καλό είναι πως στο σεξ δεν είναι mougophone και τα λόγια του ανακουφίζουν και διεγείρουν.

Άρη στον Αιγόκερω

Στην καλή περίπτωση έχουμε μια Ferrari με τα καλύτερα συστήματα ελέγχου πρόσφυσης. Σωστή προσέγγιση, brutal style (όχι σαν του Σκορπιού που είναι σαν ορεσίβιος), ξέρει τι θέλει μια γυναίκα και έχει την δυνατότητα να το προσφέρει. Τα ερωτικά του παιχνίδια είναι εκπληκτικά με αποτέλεσμα η γυναίκα να έχει παραδώσει τα κλειδιά της πόλης στο πρώτο τέταρτο. Τρομερός εραστής, ιδανικός παρτενέρ, εκπληκτικός σύζυγος, αρκεί να μην τον χωρίσετε και του «κτυπήσετε» κάποια πραγματική ή υποτιθέμενη ανεπάρκεια. Εκεί γίνεται εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες Νούμερο ΙΙΙ.

Άρη στον Υδροχόο

Φέρνει αρκετά στον Άρη του Τοξότη αλλά είναι πολύ πιο απρόβλεπτος και πειραματιστής. Εραστής με επεξεργαστή τετραπύρηνο και μνήμη 6GB. Ξέρει να γοητεύει με τις ιδιαιτερότητες και την πνευματική του ρώμη. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου εισάγει και μερικά ερωτικά gudgets, έτσι για να γίνει τζέρτζελο. Όμως το εντελώς απαραίτητο αξεσουάρ είναι οι θεωρητικές προσεγγίσεις τύπου «τι είναι ο έρωτας;», «γιατί οι πρωτόπλαστοι έφυγαν από τον Παράδεισο;» κλπ. Ξέρει πώς να «ερωτοτροπεί» με το μυαλό της γυναίκας αλλά μέχρι να φτάσει στο σώμα, ίσως κουραστείτε. Εάν όμως γίνει, είναι ιδιαίτερα φλογερός.

Άρη στους Ιχθύες

Ο Άρης στους Ιχθύες είναι κάτι σαν χαμαιλέοντας (από γαύρος μέχρι λευκός καρχαρίας) μιας και παίζει μεγάλο ρόλο το mood της στιγμής. Επίσης κρύβει αρκετές ιδιαιτερότητες (ενίοτε και διαστροφές) που ειδικά, όταν πίνει, βγαίνουν στο προσκήνιο, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα ή δυσάρεστα. Ουσιαστικά, αν δεν τον «ντοπάρεις» με ισχυρές δόσεις φαντασίας, μπορεί να μην δείς τίποτε άλλο παρά μόνον τις ψυχικές του αγκυλώσεις. Απόλαυσε τους ρόλους που παίζει, το πώς προσεγγίζει και το πώς συμπεριφέρεται. Στην ερωτική διαδικασία δεν είναι διόλου άσχημος, βγάζει μάλιστα έναν ιδιαίτερο «ατμοσφαιρικό» αισθησιασμό, αρκεί να έχει προηγηθεί εποικοδομητική συζήτηση για την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι, ή για τις ποιητικές συλλογές της Joyce Mansour.

**Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Άρης του, πάτησε εδώ**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved