Ζώδια και σεξ: Θέλεις να είσαι ο Νο1 Εραστής; Μάθε τι... σου στερεί τον τίτλο

Οι γυναίκες σου επισημαίνουν τι πρέπει να προσέξεις, τι να διορθώσεις και τι να αποφύγεις στο σεξ για να γίνεις ο Best of the Best!

Ζώδια και σεξ: Θέλεις να είσαι ο Νο1 Εραστής; Μάθε τι... σου στερεί τον τίτλο

Αγαπητέ άντρα του ζωδιακού, ξέρουμε ότι μπορεί να δυσαρεστηθείς, διαβάζοντας τα παρακάτω, αλλά πίστεψέ μας, οι γυναίκες συζητάνε τα περί σεξ μεταξύ τους και αυτά που ακολουθούν είναι οι παρατηρήσεις τους ή και τα παράπονά τους, από κάθε ζώδιο. Εμείς στα επισημαίνουμε, χρησιμοποιώντας τη... δική σου γλώσσα, για να γίνουν πιο κατανοητά, προς γνώση και συμμόρφωση, ώστε την επόμενη φορά που θα συνευρεθείς ερωτικά με κάποια, να τα εφαρμόσεις και να κατακτήσεις τον... τίτλο.

Μην ξεχνάς ότι δεν αυτοανακυρήσσεσαι, η ερωμένη σου θα σε χρίσει «Μεγάλο εραστή»!

Κριός: Φίλε μου είσαι φωτιά κινούμενη και η τεστοστερόνη ξεχειλίζει από τα μπατζάκια σου. Κάθε γυναίκα θα νιώσει μοναδική με την ένταση που βγάζεις στο σεξ, θεωρώντας ότι αυτή σε φτάνει σε αυτό το σημείο, ΑΛΛΑ, χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά, που τα ξεπετάς γρήγορα. Δώσε λίγο... πόνο παραπάνω, μια παράταση στον αγώνα, να υπάρχει μια αγωνία..

Ταύρος: Φιλήδονος και αισθησιακός είσαι, αντοχές και διάρκεια έχεις, είσαι όμως και τεμπελάκος. Πρέπει να προσφέρεις την ίδια ηδονή που παίρνεις και στην παρτενέρ σου, όχι μόνο να την απολαμβάνεις. Ανταπόδωσε στα ίσια ό,τι σου κάνει και σου αρέσει. Δώσε της λιγάκι... ουρανό, παρ’ την κι αυτήν στο πέταγμά σου...

Διάβασε επίσης: Ζώδια και σεξ: Ποια «ανάβουν», όταν τους «μιλάς βρώμικα»

Δίδυμοι: Ευέλικτος, εφευρετικός, περίεργος και αεικίνητος, με αρκετές εναλλαγές στάσεων κατά τη διάρκεια του σεξ, στάνταρ καμία γυναίκα δε θα βαρεθεί μαζί σου. Ωστόσο, συγκράτησε λίγο το στοματάκι σου, που πάει η γλώσσα ροδάνι. Άφησε που ενίοτε μιλάς και βρώμικα. Εδώ δεν έχετε καλά-καλά συστηθεί... Χρειάζεται εξοικείωση κι αν... Λίγες είναι οι γυναίκες που δεν χαλιούνται ακούγοντάς τα.

Καρκίνος: Είσαι ερωτικός, ρομαντικός αλλά όταν παθιάζεσαι γίνεσαι και πιο μπρουτάλ, κάτι που ξετρελαίνει το γυναικείο φύλο και σε φέρνει στις πρώτες θέσεις των εραστών. Ωστόσο, σου υπενθυμίζουμε ότι μια γυναίκα έχει τουλάχιστον 12 γνωστές, ερωτογενείς ζώνες κι εσύ κολλάς στη μία, στο στήθος! ΜΗΝ αφοσιώνεσαι μόνο εκεί. Βρες και τα άλλα ευαίσθητα σημεία της να τη στείλεις στη στρατόσφαιρα...

Λέων: Γενναιόδωρος και στο σεξ, μοιράζεις απλόχερα απόλαυση, δίνεις με την καρδιά σου, το μόνο που σου προσάπτουν είναι ότι περιμένεις την... αποθέωση. Το να σου λέει μια γυναίκα πόσο καταπληκτικός κι ανεπανάληπτος είσαι στο κρεβάτι σε ανεβάζει, το ίδιο όμως θέλει να ακούσει κι αυτή! Οπότε, την επόμενη φορά, ανέβασέ την στο θρόνο με όλες τις δόξες και τις τιμές που της αξίζουν.

Παρθένος: Ερευνάς, βρίσκεις και εφαρμόζεις διάφορες στάσεις και τεχνικές, δίνοντας στο σεξ μια πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση κι επειδή είσαι παρατηρητικός, καταλαβαίνεις τι αρέσει και τι δεν αρέσει σε μια γυναίκα. Το Νο1 λάθος σου είναι ότι αμέσως μετά τη σεξουαλική πράξη, πηγαίνεις κατευθείαν για ντους και προτρέπεις κι αυτήν να κάνει το ίδιο. Αντιστάσου και μην το κάνεις, εκτός αν πρόκειται για φάση «μία κι έξω»! Της αρέσει να μυρίζεις τη μυρωδιά του κορμιού της πάνω σου και να μυρίζει τη δική σου... έστω για κάποια ώρα.

Ζυγός: Αισθησιακός, ερωτικός και αρκετά περιποιητικός, δείχνεις και στην σεξουαλική πράξη πόσο σημαντικό για σένα είναι το «Εμείς» κι όχι το «Εγώ», οπότε κάθε γυναίκα μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Κι όμως, υπάρχει κάτι που ενδεχομένως να σου στερεί τον τίτλο του Εραστή! Όταν ο... πόθος της έχει χτυπήσει ταβάνι, ξέχνα τις ιεροτελεστίες και τις ευγένειες, μην ρωτάς αν της αρέσει ή τι άλλο θέλει, παρ’ τη μπάλα και σούταρε για να σκοράρεις!

Διάβασε επίσης: Ζώδια και σεξ: Πώς θα ξελογιάσεις τον καλό σου και θα ανεβάσεις το... ηθικό του;

Σκορπιός: Σέξι, παθιασμένος, λίγο «βρώμικος» στο σεξ, θέλεις να αφήσεις το στίγμα σου στην ερωμένη σου, να την κάνεις «σκλάβα» σου, να παραμιλήσει, να ζήσει μαζί σου την ανεπανάληπτη εμπειρία. Τι σου λείπει; Το να της δώσεις το μπαλάκι... Να πάρει κι αυτή πρωτοβουλίες, να σε φτιάξει και να μην είσαι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, που έχει τα πάντα υπό τον έλεγχό του.

Τοξότης: Παιχνιδιάρης, ενθουσιώδης, περιπετειώδης, αλλά... Δεν μπορείς να ζητάς από μια «φρέσκια» ερωμένη, τη δεύτερη ή τρίτη φορά που θα κάνετε σεξ, να πάτε κατευθείαν στην 52η στάση του Κάμα Σούτρα, με δικές σου παραλλαγές που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα. Τρέχεις πολύ και βιάζεσαι και αυτή είναι ακόμα στη στροφή. Δωσ’ της λίγο χρόνο να σε συνηθίσει και να είσαι σίγουρος ότι θα βρείτε κι άλλες, δικές σας.

Αιγόκερως: Αργείς να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, θέλεις το χρόνο σου και αρκετή εξοικείωση, αλλά από τη στιγμή που θα νιώσεις σίγουρος, το ‘χεις, δε σε πιάνει κανείς στο σεξ. Όμως, αγαπητέ, υπάρχει ένα μείον σου. Λατρεύεις την πίσω όψη μιας γυναίκας τόσο, που ξεχνάς την μπροστά... Τι εννοούμε; Το να την έχεις συνεχώς με... πλάτη στο καλάθι, δεν της πολυαρέσει. Θέλει και το eye conduct της, να την κοιτάς την ώρα της κορύφωσης και να φαίνεται στο μάτι σου ότι την ποθείς.

Διάβασε επίσης: Ζώδια και σεξ: Η ερωτική συμπεριφορά των αντρών του ζωδιακού

Υδροχόος: Είσαι αυθόρμητος, διασκεδαστικός, κάνεις πειράματα στο σεξ και εξερευνάς νέες πηγές απόλαυσης, ώστε να μην γίνεις δεδομένος και σίγουρα δε θα θεωρηθείς από καμιά γυναίκα βαρετός στο κρεβάτι. Αυτό που θα ακούσεις όμως είναι ότι δε βγάζεις κανένα συναίσθημα. Η γυναίκα θέλει να τη θέλεις πολύ και να της το δείξεις. Να αισθανθεί την τρελή σου επιθυμία, τον πόθο, το πάθος σου γι’ αυτήν, να νιώσεις...

Ιχθύες: Αισθησιακός, ρομαντικός, καλλιτέχνης και... αλτρουιστής ακόμα και στο σεξ, προηγείται η ευχαρίστηση της γυναίκας από τη δική σου και κάνεις το παν για να δεις μετά το χαμόγελο της ικανοποίησης στο πρόσωπό της. Έχεις όμως και μια διαστροφούλα... Σου αρέσει πχ να παίρνεις μάτι... Εκτός του να παρατηρείς το ύφος ή τους μορφασμούς που κάνει η ερωμένη σου κατά τη διάρκεια, που είναι ΟΚ, θέλεις να τη βλέπεις να χαϊδεύεται ή να αυτοικανοποιείται... Και το ζητάς... και λογικό είναι από τις 10 στις 2 να αρέσει κι όχι αμέσως, μετά από κάποιο χρόνο...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved