Η κρυφή του σεξουαλική φαντασίωση ανάλογα με το ζώδιό του!

Την ήξερες; Αν όχι, είναι καιρός να τη μάθεις...

Η κρυφή του σεξουαλική φαντασίωση ανάλογα με το ζώδιό του!

Όλοι έχουν ερωτικές φαντασιώσεις, κάποιες νορμάλ κάποιες πιο kinky ή extreme, που συνήθως κρατούν κρυφές ή τις μοιράζονται μόνο όταν νιώσουν ότι έχουν αποκτήσει μεγάλη οικειότητα.
Παρακάτω θα διαβάσεις μια από τις τοπ φαντασιώσεις που έχει ο κάθε άντρας του ζωδιακού, την οποία και μόνο που τη σκέφτεται, διεγείρεται. Είναι... στο χέρι σου να τον βοηθήσεις να την κάνει πραγματικότητα.


Κριός

Πιάσε με αν μπορείς
Η αδρεναλίνη του χτυπάει κόκκινο γνωρίζοντας ότι αν κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο, μπορεί να πιαστεί στα πράσα ανά πάσα στιγμή αλλά γι’ αυτόν είναι ένα είδος περιπέτειας που θέλει να ζήσετε μαζί.

Ταύρος

Με τα μάτια κλειστά
Διεγείρεται και μόνο στην ιδέα ότι έχεις εσύ τον έλεγχο, ενώ είναι δεμένος στο κρεβάτι με χειροπέδες και με κλειστά μάτια ώστε να μη βλέπει τι ετοιμάζεσαι να του κάνεις.

Δίδυμοι

Παίζω και μαθαίνω
Φαντάζεται να παίζετε με το σώμα σας και να ανακαλύπτετε μαζί καινούργιες ερωτογενείς ζώνες, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ή άλλα πιο... ερεθιστικά αντικείμενα ενώ ταυτόχρονα θα τις... ικανοποιείτε.

Καρκίνος

Δώσε μου το στόμα σου
Δε φαντασιώνεται κάτι extreme παρά μόνο σεξ αισθησιακό και ρομαντικό. Μερικά αρωματικά κεριά, αιθέρια έλαια για μασάζ και το... στόμα σου... Όχι για να μιλάς, αλλά να κάνεις.

Λέων

Go go boy
Επειδή τρελαίνεται να δίνει τη δική του... παράσταση. Βάλε τον να σου χορέψει αισθησιακά, ενώ ταυτόχρονα τον γδύνεις και τον φιλάς.

Παρθένος

Sex toys
Είναι έξυπνος, πρακτικός και όχι ιδιαίτερα ρομαντικός. Ψάχνει το τέλειο ερωτικό παιχνίδι. Χάρισέ το του τυλιγμένο σε ένα άρθρο που εξηγεί γιατί είναι επιστημονικά το καλύτερο για να σας χαρίσει ανείπωτη απόλαυση.

Διάβασε επίσης: Πώς θα ξελογιάσεις τον καλό σου και θα ανεβάσεις το... ηθικό του;

Ζυγός

Πλήρες menu
Μπορεί να φαντάζεται μέχρι και... τρίο! Αν δεν είσαι διατεθειμένη να το τραβήξεις τόσο, μάθε ότι εξ ίσου έντονη είναι η φαντασίωσή του να κάνει σεξ σε ένα πολυτελές εστιατόριο, με τα ορεκτικά κάτω από το τραπέζι και το κυρίως πιάτο στις τουαλέτες...

Σκορπιός

Βασανίσου μυστήριο πλάσμα
Είναι γνωστό ότι είναι σκληρός και αδυσώπητος... Φαντάζεται να σε βασανίζει, να σε κάνει να υποφέρεις, αργά κι αισθησιακά. Ίσως θα ήθελε να είχε στη συλλογή χειροπέδες κι ένα μαστίγιο...

Τοξότης

Τρέλανέ με τώρα
Φαντασιώνεται να κάνει έρωτα με μια αμαζόνα ή καουμπόισσα... Γενικά, φτιάχνεται με την ιδέα των role plays γιατί συνδυάζουν παιχνίδι και σεξ. Αν δεν το έχεις με τις στολές... μάθε καινούργιες στάσεις ή βρες μια δική σου που θα γίνει η αγαπημένη σας. Η εναλλαγή είναι πάντα διασκεδαστική για τον Τοξότη!

Αιγόκερως

Παιχνίδια εξουσίας
Θέλει να σε υποτάξει, να σκύψει στο αφτί σου και να σε ρωτήσει «ποιος είναι το αφεντικό;» με την ίδια θέρμη που θέλει να υποταγεί σε σένα. Γι’ αυτό ανάλαβε... ηγετικό ρόλο.

Υδροχόος

Μίλα μου...
Στο μυαλό του Υδροχόου δεν μπορείς να μπεις καθώς φαντάζεται από περίεργες στάσεις και σεξ σε απίθανα μέρη μέχρι και αντικείμενα. Μπορείς όμως να τον κάνεις να σου τα πει. Το να μιλάει για τις φαντασιώσεις και τα τις σεξουαλικές του επιθυμίες είναι εξ ίσου διεγερτικό, πολύ περισσότερο αν σοκαριστείς...

Διάβασε επίσης: Η sexy γυναίκα Καρκίνος

Ιχθύες

Παιδί μου ευαίσθητο, παιδί μου ωραίο
Φαντάζεται το σεξ σαν... έργο τέχνης. Η συχνή του φαντασίωση είναι το να κάνει έρωτα όρθια μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη. Να είναι πίσω σου, να βλέπει και να αποτυπώνει στο μυαλό του την έκφρασή σου σε κάθε του άγγιγμα και φιλί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved