Με Κριό, προκοπή στο κρεβάτι δεν είδε κανείς

Τι έμαθα από το πάρε-δώσε με γυναίκα Κριό

Με Κριό, προκοπή στο κρεβάτι δεν είδε κανείς

Η Αγγελική ήταν το πρώτο «Κριάρι» που βρέθηκε στο δρόμο μου. Δεν είχα κάνει ποτέ κάτι ξανά με Κριό, αλλά αυτό που άκουγα συχνά είναι πως «κλωτσάνε». Ζόρικες, θερμόαιμες και κατά κύριο λόγο κυκλοθυμικές. Από τη μία, ήταν κάτι που το έλεγες επικίνδυνο, από την άλλη, σε κοιτούσαν οι κολλητοί σου και σου έλεγαν «φαντάζεσαι τι κρεβάτι θα κάνει αυτή;». Και θέλοντας και μη, ένα δυναμικό ζώδιο όπως οι Κριοί -γιατί όπως και να το κάνουμε είναι- σου βγάζουν πιο ζωώδη ένστικτα. Ότι, δηλαδή, μπορεί η σχέση να μην πέτυχε για τον χ-ψ λόγο, αλλά τουλάχιστον θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο σεξ. Ή και όχι...

Γιατί αν έμαθα κάτι από αυτό το πάρε-δώσε, είναι το ρητό «σκυλί που γαβγίζει, δεν δαγκώνει». Με τη μόνη διαφορά ότι θα ήθελα πολύ να δάγκωνε. Όσον αφορά στη συμπεριφορά της και τις αντιδράσεις της στην καθημερινότητα έπεσα 100% μέσα. Η Αγγελική αρπαζόταν με το παραμικρό. Αν υπήρχε κάτι που θα την τσάντιζε ή που θα την έκανε να νιώθει ότι κάποιος υποτιμά τη νοημοσύνη της, θα σου έβγαζε τα μάτια με τα νύχια της. Αγρίμι σκέτο. Σε 10 λεπτά βέβαια είχε ηρεμήσει. Μέχρι να την ξανατσαντίσει κάτι άλλο. Και αν όλη αυτή η ένταση ήταν ό,τι έπρεπε για το κρεβάτι, ήταν παράλληλα και το τελευταίο μέρος που την έβγαζε. Σκέτη απογοήτευση.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, πριν πάμε παρακάτω: δεν είναι πως δεν πιστεύουμε στο τρυφερό σεξ. Αλλά δεν συγκρίνεται με το βρόμικο. Για κανένα λόγο. Όταν, λοιπόν, έχεις συνηθίσει ένταση και αγριάδα στην καθημερινότητα, περιμένεις το ίδιο και στο σεξ. Η Αγγελική όμως ήταν πιο χαδιάρα και από γατούλα που σου τρίβεται στο πόδι, ζητώντας φαγητό. Ήταν τόσο ασυνήθιστο σε σημείο που παρακαλούσες να τελειώσει το σεξ, πριν καλά-καλά αρχίσει. Προσοχή: δεν λέω πως δεν ήταν καλό. Λέω πως εγώ δεν ταίριαζα. Λένε πως οι Υδροχόοι είναι και κομματάκι ανώμαλοι σωστά; Στο κρεβάτι λοιπόν, είδα ότι ο Κριός δεν έχει καμία διάθεση για ανωμαλίες. Θέλει στάνταρ αντιμετώπιση, χωρίς παρατράγουδα. Το ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσαμε. Ε όχι! Όταν φτάνεις στο σημείο να σε ρωτάει μία γυναίκα «γιατί θες να με στήσεις κάπως συγκεκριμένα;», όλα έχουν τελειώσει πριν καλά-καλά ξεκινήσουν.

Κάπως έτσι τελείωσε το στόρι με την Αγγελική και φυλαγόμουν για κάνα μήνα, μετά τα όσα μου έσυρε στα μηνύματα. Γιατί μπορεί να μην προχώρησαν τα πράγματα στο κρεβάτι, αλλά ποτέ μην τα βάζεις με ένα Κριάρι που ξέρει να κλωτσάει.

Μακάρι να το έκανε και στο κρεβάτι...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved