Η sexy γυναίκα του μήνα, είναι η γυναίκα Ιχθύς!

Αιθέρια, αλλά βασανιστικά sexy και αθώα καυτή!

Η sexy γυναίκα του μήνα, είναι η γυναίκα Ιχθύς!

Ίσως να μην είμαι η πρώτη σκέψη στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι κάτι καυτό: Κρίμα! Κρίμα για εσένα. Κάτω από το αθώο μου παρουσιαστικό, το απαλό άγγιγμά μου, κρύβεται μια γυναίκα που μπορεί να σε οδηγήσει άνετα στην τρέλα. Είμαι το αθώο κοριτσάκι που κρύβει το μικρό βασανιστή. Είμαι η νεράιδα που μπορεί να σου χαρίσει το μεγαλύτερό σου εφιάλτη. Είμαι η γλυκιά πριγκίπισσα που θα σε κάνει να δαγκώσεις το δηλητηριασμένο μήλο και να θέλεις να το δαγκώσεις, για χάρη της, ξανά και ξανά.

Η μεγαλύτερη παγίδα που στήνω, είναι εκείνη του θύματος. Μπορεί να σου δώσω την εντύπωση ότι σε χρειάζομαι επειγόντως για να με σώσεις, να με αγαπήσεις, να με φροντίσεις. Ξέρω όμως ότι τα καλύτερα θύματα είναι εκείνοι οι άντρες που πιστεύουν ότι... είμαι γλυκιά δεσποσύνη εν κινδύνω. Τα αθώα μου μάτια και το εύθραυστο παρουσιαστικό μου, ίσως να είναι τα καλύτερα δολώματα που έχω: να δεις τι ωραία που ψαρεύω...

sexyixthisa28022017

Το σεξ είναι μια ωραία απόλαυση για εμένα, αλλά μην περιμένεις να στο ζητήσω ανοιχτά: Εσύ θα έρθεις σε εμένα, θα σε τρελάνω με την προσποιητή μου άγνοια και θα σε κάνω να νιώσεις απίστευτη απόλαυση. Φυσικά και κινδυνεύεις να με ερωτευτείς, φυσικά και μπορεί το πρωί να μην με νοιάζει, όχι γιατί είμαι αδιάφορη ή σκληρόκαρδη, αλλά γιατί όταν παίζω παιχνίδια, δεν παίζω για να κερδίσω, αλλά για να διασκεδάσω. Όταν η διασκέδαση θα τελειώσει, θα χωρίσουν κι οι δρόμοι μας, εκτός κι αν μου κεντρίσεις το ενδιαφέρον και μου ξυπνήσεις αισθήματα αγάπης. Αυτό όμως, είναι... μια άλλη ιστορία.

Στον έρωτα χάνομαι, βυθίζομαι σε μια άβυσσο και θα σε τραβήξω μαζί μου. Η μαγική μου αύρα θα σε φέρει κοντά μου, θα σε κρατήσει δέσμιό μου, δε θα μπορέσεις να καταλάβεις ποτέ τι είναι εκείνο που σε τρελαίνει σε εμένα. Χωρίς να θέλω να σου επιβληθώ, κάθε σου κύτταρο θα είναι ποτισμένο από το δικό μου άρωμα. Θα τρυπώσω στο μυαλό σου σαν εφιάλτης και δεν θα έχεις τη δύναμη να απαλλαγείς από εμένα. Έτσι μου αρέσει να κυριαρχώ: αθόρυβα, αέρινα, σχεδόν υπερφυσικά.

sexyixthisb28022017

Μην το παλεύεις άλλο λοιπόν: πάντα θα υπάρχει ένας καλός λόγος για να είσαι αιώνια ερωτευμένος μαζί μου, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν θα ξέρεις για εμένα (γιατί μου αρέσει να κρατάω κάτι μυστικό) και πάντα το σεξ, θα είναι λες και μεταφερόμαστε σε άλλη διάσταση. Γιατί όπως σου είπα, δεν είμαι το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας, είμαι το πιο άδολο βάσανο που θα απολαύσεις ποτέ σου...

................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved