Η αφόρητα sexy γυναίκα του μήνα είναι...

...η γυναίκα Αιγόκερως με τα παγωμένα αισθήματα, που χαρίζει καυτά βράδια!

Η αφόρητα sexy γυναίκα του μήνα είναι...

Κι αν σου έλεγα ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να σε ερωτευτώ έτσι απλά κι έτσι εύκολα, τι θα έλεγες;

Το ξέρω ότι ο έρωτας δεν πρέπει να περνάει από το κεφάλι, αλλά για εμένα, τα αισθήματα δεν αρκούν για να μου δώσουν εντολή να κινηθώ προς το μέρος σου. Αν σε προσεγγίσω, πρόσεχε: ή έχεις κάτι που θέλω ή σε έχω ερωτευτεί για λόγους που δεν πάει καν το μικρό σου μυαλουδάκι. Κινούμαι πάντα με σχέδιο, προσεκτικά και δεν αφήνω τίποτα στην τύχη.

sexyaigokeroswoman

Μην με προσεγγίσεις με λόγια, δείξε μου έργα. Μην μου λες "σ’ αγαπώ"! Ξέρω κι εγώ να λέω γλυκές και μεγάλες κουβέντες, αλλά προτιμώ να σωπαίνω και να αφήνω τα συναισθήματα μου να ωριμάζουν και να μεστώνουν, έτσι, για να ξέρω κι εγώ κι εσύ που πατάμε. Αντιπαθώ τα ευτελή αισθήματα, τα εφήμερα, τα εύκολα, τα κοινότυπα. Μην με κουράζεις και μη με βάλεις στην άβολη θέση να σου δείξω την έξοδο, πριν καλά-καλά ξεκινήσουμε τον έρωτά μας.

Το ξέρω ότι δεν είμαι πολύ θερμή ή εκδηλωτική, αλλά αυτό αγάπη μου, είναι το λιγότερο από τα προβλήματά σου: σχεδόν πάντα, ξέρω και τι θέλω και πώς να το κατακτήσω. Πίστεψέ με, όταν σου λέω ότι ακόμα δεν έχει γεννηθεί άντρας που θα με αρνηθεί. Όσα το στόμα μου δεν λέει, το βλέμμα μου, οι κινήσεις μου (οι διαβολικά μελετημένες) κάνουν. Πριν το καταλάβεις, θα σε έχω πιάσει στα δίχτυα μου, σχεδόν χωρίς να κουνηθώ πόντο από τη θέση μου.

Θα με παρακαλάς για ένα χάδι, για ένα φιλί, αλλά εμένα μου αρέσει το σεξ, ατόφιο, σκληρό, με τους δικούς μου όρους. Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά το παιχνίδι μένει μεταξύ μας. Θέλω να σε κατακτήσω στο κρεβάτι, εκεί που η κατάκτηση είναι συνώνυμη της απόλαυσης, θέλω να μου δώσεις όλα όσα σου ζητάω και θα πάρεις μόνο όσα είμαι διατιθεμένη να σου δώσω. Στον έρωτα, μπορεί να σου πετάξω ψίχουλα, μα στο σεξ, θα στα δώσω όλα. Δεν έχεις να κάνεις πολλά, παρά μόνο να υπακούσεις σε ό,τι λέω, σε ό,τι σου ζητάω. Τότε, θα περάσουμε υπέροχα και θα σου δώσω πολλές αφορμές, όχι μόνο να με θυμάσαι, αλλά και για να τρέχεις ξοπίσω μου και να μου ζητάς ξανά και ξανά, το σεξ, όπως μόνο εγώ ξέρω να το σερβίρω.

Και να θυμάσαι γλυκέ μου: διαχωρίζω τον έρωτα από το σεξ. Κάνω σεξ και χωρίς αισθήματα. Για μένα δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Για εσένα, δε ξέρω... Το νου σου...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved