Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Την εβδομάδα αυτή οι Θεοί τον Γαλατών να φυλούν τις γκόμενες από εσένα γιατί με τον Άρη στον Σκορπιό έχει γυαλίσει το μάτι σου. Αυτή την περίοδο ψάχνεις για γκόμενα–υβρίδιο που να κάνει σεξ πρόστυχο, αλλά να μαγειρεύει σαν την κυρά Λένη τη μανούλα σου. Είναι η γνωστή γκο-μάνα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην παρούσα φάση πατάς καλά στα ποδάρια σου σεξουαλικά, αν και στις επιλογές σου έχεις βάλει ψηλά τον πήχη. Την εβδομάδα εύκολα θα βρεις μια γκόμενα με τον χαρακτηρισμό «εύκολη» που δεν είναι τίποτε άλλο από μια γυναίκα με ηθική ανάλογη με αυτή του μέσου άνδρα. Προχώρα στο hotel με φόρα...

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεγάλε μη μασάς και άσε τις άλλες να λένε που σου πλένω, σε ταΐζω και σου «κάθομαι». Το μυστικό είναι ένα. Καμιά γυναίκα δεν είναι καλύτερη από δυο. Προτάσεις για γάμους και βαφτίσια θα σου γίνουν και μην την πατήσεις. Κόλπο είναι στημένο ...από το κατεστημένο. Αν είναι η γκόμενα να μη σου κάθεται και να μη σου πλένει... κάνε σύμφωνο συμβίωσης...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Την εβδομάδα αυτή με τον Άρη στον Σκορπιό πρέπει να την έχεις δει ο «Κώστας Βαρβάτος» της γειτονιάς σου. Έχοντας αλλάξει δυο φορές ηχεία στο pc κατάλαβες πως καμία γυναίκα δεν κάνει σεξ φωνάζοντας σαν πρόβατο στο σφαγείο. Η τελευταία εμπειρία σε δίδαξε πως οι νορμάλ γυναίκες λειτουργούν κάτω από τα 50 ντεσιμπέλ, δεν είναι κατασκευαστικό λάθος και δεν φταίει ο ανάδρομος Ερμής...

ΛΕΩΝ: Από το να σπας τα νεύρα των άλλων βάλε την γκόμενα και κάνε την να αλλάξει εμβολοχιτώνια. Εσωτερίκευσε αυτά που νοιώθεις για την κοπελιά που μπανιζεις. Σταματά να κάνεις όλο πίσω. Η γκόμενα θέλει αποφασιστικότητα. Είσαι στο μοναδικό διαμέρισμα όπου με το μειωμένο νυχτερινό της ΔΕΗ, αντί για βογγητά τέτοιες ώρες, οι γείτονες, ακούνε πλυντήρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα περάσεις αρκετά καλά, αρκεί να λειτουργήσεις αρκετά το ερωτικό μάρκετινγκ. Είμαι για σένα μόνο, ζω με την «άλλη» συμβατικά και λοιπά τέτοια. Είσαι σε πλεονεκτική θέση. Άλλωστε οι γυναίκες ποτέ δεν θα είναι ίσες με τους άντρες, εκτός και αν καταφέρουν να περπατήσουν στον δρόμο με μπυροκοιλιά και καράφλα, εξακολουθώντας να πιστεύουν ότι είναι σέξι.

ΖΥΓΟΣ: Νομίζεις πως θα έχεις ρέντα αλλά αυτό είναι κάπως εικονικό. Από Τετάρτη θα δεις λιγάκι φως και μάλιστα όχι σαν της Ανάστασης που είναι φως αληθινό. Το σουξέ σου περιορισμένο και πες σε όλες τις φίλες σου που σου στέλνουν μηνύματα με «ανήθικες» προτάσεις, πως δεν έρχονται...!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σου νοιώθεις σαν τον Μπραντ Πιτ που τον θέλουν όλες. Η «μόνιμη» σου κάνει νερά αφού νομίζει πως έχει τόσο την υψηλή κυριότητα όσο και την επικαρπία... Εσύ κάνε την πάπια και χτύπα γκόμενες ανηλεώς. Άλλωστε ως γνωστόν το πιο εύκολο είναι να πεθάνεις για μια γυναίκα, το δύσκολο είναι να ζήσεις μαζί της.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την γκίνια που έχεις στην παρούσα φάση και στα «κόκκινα φανάρια» να πας ή θα έχουν σβήσει ή θα έχει ανάψει το πράσινο. Δεν σε πάει με τίποτα και πλέον δεν μιλάμε για πολλαπλότητα επιλογών και Α’ Εθνική αλλά για ό,τι κάτσει και κυρίως άμα κάτσει. Μάλλον θα κάνεις μπράτσα και προφανώς όχι από το γυμναστήριο...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή την εβδομάδα πετάς και άμα κάτσει και καμία καλή και «παίξουν» και φράγκα, τότε θα είσαι master & commander. Απλά πρόσεξε και την απόλαυση της συντρόφου σου, γιατί πολλές φορές την αφήνεις «αναμμένη», λες και έχει κάψει θερμοστάτη. Νέες γνωριμίες θα σε απογειώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο κόσμος μαθαίνει από τα λάθη του, αλλά εσύ μάλλον είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Απέφυγε τα «ρίσκα» να συναντιέσαι με την γκόμενα «εντός έδρας», διότι άμα σε πετύχει η «μόνιμη», ίσως να γίνει της Τούμπας. Έχεις σουξέ και μετράς, αλλά άσε τα εφέ σε μια περίοδο όπου δεν σε πάει με την καμία.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρόσεξε γιατί το σεξ το χεις κάνει τόσο τυποποιημένο που η γκόμενα νομίζει πως βλέπει τον Τιτανικό για 16η φορά. Γκομενάκια «παίζουν» αλλά αυτές που σε κυνηγούν πρέπει να έχουν το IQ του Πλούτο, αφού από το οξυζενέ για να πετυχει το χρώμα το «έχουν κάψει το χωράφι». Παρ’ όλα αυτά τα αχ–βαχ και τι μου κάνεις... δεν λείπουν..

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved