Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο Ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Η Ευτυχία, η Ζωή και Ελπίδα σου χτυπούν την πόρτα και θέλουν πολλά. Εσύ από την άλλη είσαι συναισθηματικά «άδειος» σαν τα κρατικά ταμεία. Ο Ερμής στον 8ο οίκο σε καλεί να παίξεις με πάθος σε πολλά ταμπλό. Τώρα, αν και η «μόνιμη» σου μιλά για πρίγκιπες, στείλε τη στην Σαουδική Αραβία να βρει έναν ή και δύο ή κάνε μια παραγγελιά στον Τσάκα.

ΤΑΥΡΟΣ: Την εβδομάδα αυτή πρόσεξε γιατί ίσως νοιώσεις πως κάποια γκόμενα είναι για σένα κάπως «λίγη». Αν είναι να παίξεις Β' τοπικό καθόσουν και με την Βαγγελίτσα που είχε μουστάκι σαν βοσκός απ' τα βλάχικα. Κοίτα την πάρτη σου και γίνε πιο επιλεκτικός. Οι γκόμενες και ειδικά τα καλά «κομμάτια» αναζητούν σεξ κολασμένο. Άρπαξε την ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σιγά-σιγά φέρνεις την κατάσταση να είναι κομμένη και «ραμμένη» στα μέτρα σου. Απλά θα πρέπει να παίρνεις τις απαραίτητες προφυλάξεις γιατί μάλλον θα «δουλεύεις» τα «ρεπό» κάποιου άλλου. Κάποιες προτάσεις ερωτικές θα σου κάτσουν εξαιρετικά. Μην αναρωτιέσαι για τα «καλά» κορίτσια. Είναι κακά κορίτσια που δεν τα «τσίμπησαν ποτέ».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα πράγματα θυμίζουν την ηρεμία πριν τη μεγάλη καταιγίδα. Πρόσεχε όμως τις επικοινωνίες σου και τα μηνύματά σου γιατί δεν θέλει και πολύ να τον πιεις κλαρίνο στεγνά. Βλέπεις, αν στείλεις στην γκόμενα μήνυμα: «Εσύ θα είσαι η σταχτοπούτα γιατί το βράδυ θα εξαφανιστεί το φόρεμα σου» φρόντισε να πάει στην κατάλληλη αποδεκτή.... Σε άλλη περίπτωση γίνε εσύ... κάτι της Σταχτοπούτας... και εξαφανίσου.

ΛΕΩΝ: Τα πράγματα περιπλέκονται αφού μοιράζεις παντού αγάπες και υποσχέσεις και μάλιστα χωρίς αντίκρισμα. Η παρουσία πλανητών στον Σκορπιό ίσως σου βγάλει κάποια «άπλυτα» στην φόρα. Αν η γκόμενα σου ζητά πειστήρια ότι της είσαι πιστός δείξε την 5κίλη Μερέντα στο ψυγείο... Για πολλές χρήσεις...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρόσεχε λίγο αυτή την περίοδο γιατί πολύ ψηλά τον έχεις πάρει τον αμανέ. Η ρέντα σου σπάει κόκκαλα, αφού η μια γκόμενα έρχεται πίσω από την άλλη ενώ λίγους μήνες νωρίτερα έλεγαν ο «μάπας». Το σεξ επίσης έρχεται εύκολα αλλά θα πρέπει να έχεις υπόψη σου πως «κάποιες» κολλάνε...

ΖΥΓΟΣ: Όλα καλά θα σου πάνε που λέει και ο Ρουβάς αλλά το μείζον θέμα είναι πως κοιτάς τις γκόμενες εντελώς επιδερμικά. Ψάξε λίγο, αφού η τελευταία γκόμενα ήταν στο πρόσωπο σαν την ερωμένη του Φρέντι Κρούγκερ. Καταλαβαίνω την όρεξη για δολοφονικό σεξ αλλά μην «σκοτώνεις» την οπτική σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο και αν επιχειρήσουν κάποιες να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη, εσύ παραμένεις εκεί αγέρωχος, όρθιος και ντούρος. Έχοντας γνώση του ερωτικού παιχνιδιού αναζητάς τα ερωτικά θύματα, σβανάροντας την ερωτική σου πείνα. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν και για να περάσεις καλά θα πρέπει να πατήσεις πόδι ή να την πατήσεις στον λαιμό. Τη «μόνιμη», που στα έχει κάνει αερόστατα....

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως νοιώσεις διλλήματα και η συμπεριφορά σου να είναι «αλλαγμένη» σε σχέση με το παρελθόν. Βέβαια με αυτά τα ψυχολογικά πάνω-κάτω που τραβάς τελικά το ελκύεις το κέρατο. Αν σε κερατώσει η γκόμενα και θέλεις να πηδήξεις απ' το παράθυρο, θυμήσου! Κέρατα έβγαλες, όχι φτερά...!!! Άλλο ο Batman και άλλο ο Ρούντολφ το Ελαφάκι...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέλεις να βάλεις χρώμα στη ζωή σου αλλά οι γκόμενες σκέφτονται χρώματα σε γήινες αποχρώσεις όπως αυτές στο χαρτονόμισμα των 50€. Αν είναι να έχεις «γκόμενες» επί μισθώσει καλύτερα παρήγγειλε καμιά που θα έρθει, θα γίνει ό,τι γίνει και θα φύγει στο πολύ ωραίο. Όχι τι ρόλο παίζω στη ζωή σου και τέτοια. Τι ρόλο να παίζεις μωρό μου... Της Τζούλιας...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως λάβεις μηνύματα που θα λένε «δεν θα βρεις σαν και μένα καμιά». Μη χαλαστείς αφού η γκόμενα ήταν η Wikipedia της κυτταρίτιδας και αυτό επειδή ήπιες ένα ουίσκι νηστικός. Άραξε και απήλαυσε τα γκομενάκια που θα σε φλερτάρουν, αλλά φρόντισε η πράξη να έχει διάρκεια μεγαλύτερη από διαφήμιση μπύρας... γιατί και η «άλλη» πλευρά θέλει... το χρόνο της.

ΙΧΘΥΕΣ: Το φλερτ δίνει και παίρνει αλλά είσαι σαν την Chelsea που έχεις «κατοχή» μπάλας αλλά τελικά μένεις πάντα πίσω στο σκορ. Άσε την αμπελοφιλοσοφία και βουρ στο ψητό γιατί αν δεν πας εσύ θα πάει κάποιος άλλος. Μην ψάχνεις γκόμενες στο facebook γιατί θα τις βρεις στο «αμπελαλέ». Τηλεφώνημα γκόμενας θα σε αφήσει κόκαλο.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved