Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο Ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή είναι για σένα αρκετά καλή, αφού ο Ερμής στάνιαρε και ήρθε στα ίσα του και έτσι στις επιλογές σου θα είσαι πιο προσεκτικός. Το σουξέ είναι δεδομένο αλλά ρίξε και κανένα φράγκο στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής και μην «φιφικώνεις» έξω στην εξοχή γιατί θα κρυώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και πρέπει να καταλάβεις πως το αρσενικό, το γνήσιο κάνει επιλογές. Τώρα, αν σου κουνιέται η κάθε μια, επειδή έχει «σοβατιστεί» σαν τοίχος σαγρέ, πες της πως η μαγκιά δεν είναι να είσαι θεογκόμενα Σαββάτο βράδυ αλλά Κυριακή πρωί, που την βλέπεις άβαφτη και τρέχεις να μεταλάβεις...

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου, τον Ερμή, σε ορθόδρομη φορά και στον Ζυγό, έχεις νοητική ρέντα στο «καμάκι» και «χτυπάς» πολύ καλά κομμάτια. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες όμως πρόσεχε γιατί η βότκα μπορεί να αφαιρεί λεκέδες από υφάσματα αλλά που να δεις τι κάνει στην μνήμη. Ίσως κοιμηθείς με γκόμενα που να σου φαίνεται κούκλα αλλά το πρωί να είναι «μούφα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να κινείσαι με μεθοδικότητα γιατί τα «ξενοπηδήματα» φαίνονται στο πρόσωπό σου με την έκφραση που παίρνεις. Παράλληλα, θα χρειαστεί να ελέγχεις καλύτερα τις «υποψήφιες» γιατί αυτά τα σουτιέν με «ενίσχυση» είναι σαν τα σακουλάκια με τα πατατάκια που, μόλις τα ανοίξεις, διαπιστώνεις πως έχει πολύ «αέρα» και ελάχιστο περιεχόμενο.

ΛΕΩΝ: Πολλές θα σε αμφισβητήσουν αλλά και πολλές θα καταλάβουν πως κάνοντας σεξ με Λέοντα είναι σαν να πετάς... «business class». Μπορεί να σε περνάνε για κακό παιδί αλλά αυτή είναι και η ομορφιά. Τα καλά παιδιά ερωτεύονται ενώ τα κακά τα ερωτεύονται. Πάντα στο σεξ να θυμάσαι το «δις εις στον αέρα, οπλίσατε-πυροδοτήσατε». Διότι αυξάνεσθε και πληθύνεσθε στα... έξοδα εννοούσε ο Ύψιστος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νοιώθεις ευλογημένος, αφού τα πράγματα πάνε κατ' ευχήν και έχεις καταφέρει να έχεις και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέχεις είναι που δίνεις την καρδιά σου γιατί πιθανόν με τις όψεις που έχεις στην παρούσα φάση, να πάρεις... το απόλυτο τίποτα. Κάνε σεξ και κάντο καλά!

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε βλέπω στα «πάνω» σου, όμως πρόσεχε τις επιλογές σου και ειδικά αυτές από τα social media. Άμα τη βλέπεις στο facebook και «φλέγεται» το rooter, το πιθανότερο είναι μόλις την δεις από κοντά... να σπάσεις το κομπιούτερ. Καμάκωσε το γκομενάκι από απέναντι το και άσε το χρόνο να δουλεύει για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτή την εβδομάδα η πιο ευχάριστη σκέψη που κάνεις είναι από το παρελθόν. Η μόνιμη γκόμενα θα σου λέει «ορκίσου πως δεν ξενοπηδάς» και εσύ φοβάσαι την οργή του Θεού. Αν σου ζητήσει τους κωδικούς του λογαριασμού σου στο facebook, πάρε την πρώτη επιλογή. Καλύτερα την οργή του Θεού παρά την οργή της Μαρίτσας...

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα ερωτικά πας καλά σε θεωρητικό επίπεδο αλλά στην πρακτική υστερείς, αφού τα ψυχολογικά σου αυτόν τον καιρό είναι στην τρέλα τους. Η μόνιμη γκόμενα λέει πως δεν της δίνεις σημασία (ή κάτι τέτοιο) ενώ η περιστασιακή θέλει να σε έχει μόνιμα δικό της. Αυτά δε γίνονται μιας και θέλεις κάτι πιο multi-ethnic καταστάσεις. Ίσως «χρηστείς» διεθνής...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως νοιώθεις πως θέλουν να στην πουν και ειδικά οι «Ζυγοί». Του Αιγόκερω ο τράχηλος όμως, Ζυγό δεν τον σηκώνει και για αυτό θα χρειαστείς αποθέματα υπομονής. Όμως εσύ το 'χεις μπανίσει το γκομενάκι απέναντι και θα το «χτυπήσεις». Τώρα αν βγαίνει ο γκόμενος της, ο Minion και σου λέει ιστορίες, να θυμάσαι πως ο θεός άλλους τους ψηλώνει με τον «πνεύμα» και άλλους με τα «κέρατα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι γκόμενες σου στέλνουν τελεσίγραφα και εσύ παραμένεις αμέριμνος και τραγουδάς «σιγά μην κλάψω-σιγά μην παντρευτώ». Δεν μασάς αφού με την γκόμενα έχεις επικοινωνία τρομερή και πάντα πριν το σεξ της λες «πάρε τηλέφωνο τον κερατά» για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Είσαι πολύ προχώ...

ΙΧΘΥΕΣ: Ατομάκι συναισθηματικά χειριστικό είσαι και σιγά-σιγά έχεις κάνει τις γκόμενες να τραβούν τις κοτσίδες τους. Όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει και οι άντρες κι οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σ' αυτήν την ιδέα. Μην μπαίνεις στο τριπάκι που σου λένε «με θέλεις μόνο για το σεξ»...

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved