Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο Ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Την εβδομάδα αυτή μπαίνουν βάσεις για να «μπεις» πρώτος στις «εισαγωγικές» με το γκομενάκι που φλερτάρεις. Μπορείς να κερδίσεις πολλά αρκεί να οπλιστείς με υπομονή. Στο σεξ βάλε στόχο την ικανοποίησή της γιατί τα «νέα» ταξιδεύουν γρήγορα και αν είσαι «μονοφαγάς» τότε σίγουρα θα εξελιχθείς σε καληνυχτάκια..

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι σε μια μεταβατική περίοδο και σιγά-σιγά ανεβαίνεις. Φλερτάρεις δυνατά και κάνεις την γκόμενα να «ψήνεται» άλλα να θυμάσαι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Δηλαδή μην μοστράρεις το I-phone και πριν την έξοδο της στέλνεις μήνυμα : «kateva,den exw karta na se parw thl. O Zouzounos sou! ».

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η περίοδος αυτή είναι καλή για να δείξεις την μαγκιά σου. Αν η «μόνιμη» σε έχει για δεδομένο, εξήγησέ της πως αφ' ενός ο «αέρας» δεν πιάνεται και αφ' ετέρου η μοναδική ασθένεια που δεν θεραπεύεται είναι το κέρατο και ειδικά με «φίλη». Απόφυγε να απαντήσεις στις προκλήσεις με ατάκες του τύπου: «Τι τα θέλεις το σουτιέν αφού δεν έχεις να βάλεις μέσα τίποτα...»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια εβδομάδα όπου θα παίξεις αρκετά με τις γυναίκες και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Σε κάθε όμως ερωτική έκφανση ή υπαινιγμό να ζητάς διευκρινίσεις γιατί μπορεί να την πατήσεις κα μάλιστα σοβαρά. Η δήλωση της γκόμενας θέλω να αλλάξουμε ρόλους μπορεί να μην είναι για τα ερωτικά.... Φαντάσου να σιδερώνεις και αυτή να πίνει μπύρες με τις φίλες της...

ΛΕΩΝ: Οι τελευταίες μέρες παραμονής του Δία στο ζώδιο σου κρύβει κινδύνους να βρεθείς δεμένος στην αυλή καμιάς εκκλησίας. Θα πρέπει να θυμάσαι το ρητό που λέει: « του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.». Αφού το έχεις το σουξέ «χτύπα» όπου βρεις.Ο γάμος και γενικά η δέσμευση είναι όταν δυο άτομα μοιράζονται τα προβλήματά τους, τα οποία δε θα είχαν προκύψει αν δεν είχαν παντρευτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλεις τα πράγματα να πάνε κατ' ευχήν αλλά δεν θέλεις να καταβάλεις εσύ κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι ερωτικές επιδόσεις σου είναι που σε «κρατούν» στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σε καθιστούν δυνατό φαβορί. Βάλε φαντασία, γιατί με ατάκες του στυλ: Λέγομαι και «καφές» γιατί θα σε κρατήσω ξύπνια όλη νύχτα δεν θα πετύχεις και πολλά.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη να κρατηθείς σε σχέση σε σπρώχνει να κάνεις υποχωρήσεις. Αυτό βέβαια, ξέρεις, είναι η γνωστή τακτική «στάχτη στα μάτια». Η γνωριμία που ψάχνεις είναι προ των πυλών και θα λαλήσεις κυριολεκτικά. Τώρα αν η γκόμενα που ήδη έχεις είναι σαν τον happy-Hippo στείλε την στο Αττικό Πάρκο. Ένας φίλος δίνει τη λύση και σου κάνει πλάτες... Εραστές ενωμένοι ποτέ νικημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Η τύχη δείχνει πως δεν είναι με το μέρος σου και αυτό σε τρελαίνει. Πολλά πράγματα σκαλώνουν τελευταία στιγμή ενώ στην πραγματικότητα απλά μετατίθενται για αργότερα. Η ερωτική διάθεση σε οδηγεί να πας με κάτι γκόμενες που αμακιγιάριστες παίζουν τις ξαδέρφες του Φρέντυ Κρούγκερ... Το νου σου...

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η περίοδος αυτή είναι για σένα σαν να αφήνεις παιδί σε λούνα-παρκ. Χαίρεσαι, φλερτάρεις και η επιτυχία στις γυναίκες είναι δεδομένη. Είσαι γεμάτος δύναμη και αισιοδοξία. Αν κάποιοι σε «δουλεύουν» για τα κιλά σου και σου λένε «κοίτα κοιλιά που έχεις κάνει» δείξε τους τι ...καρφώνεις κάθε βράδυ όταν βλέπουν αυτοί Σουλεϊμάν...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ατενίζεις με αισιοδοξία το σεξουαλικό σου μέλλον και αυτό είναι καλό. Οι προσεγγίσεις πλέον είναι στα ίσια αφού οι γκόμενες έχουν ξεφύγει. Εσύ όμως είσαι εκλεκτικός οπότε προετοιμάσου μόλις στην πέσει καμιά και σου πει «αστέρι μου θα γίνει φάση μεταξύ μας» να της απαντήσεις «φεγγάρι μου ...χλωμό».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διακοπές, ήλιος και ξεγνοιασιά και εσύ είσαι στη τρέλα σου αφού ετοιμάζεσαι για ερωτικό κρεσέντο. Πρόσεξε γιατί το «έλα να πάμε στο νησί εγώ, η μάνα σου και συ» δεν εννοεί για τρίο. Αν το φαντάζεσαι είναι καλό, αν θέλεις πραγματοποίηση δύσκολο. Άσε που το ΕΚΑΒ στα νησιά δεν φημίζεται για τις παροχές του...

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπάθησε να απαγκιστρωθείς από την καθημερινότητα και να ξεκολλήσεις από το pc. Έχεις σουξέ, έστω διαδικτυακά, άλλα έξω είναι η ζωή. Μετά το σεξ άλλοι κάνουν τσιγάρο, άλλοι κοιμούνται, άλλοι τρώνε ενώ άλλοι πατανε Alt+F4. Εσύ που θες να ανήκεις;

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved