Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο Ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας «τσιτώνεις» και μάλιστα σοβαρά, αφού το «πρόσωπο που τραβιέσαι» είναι στο δικό του κόσμο. Ερωτικά, με τον «Άρη να σε τσιτώνει», ό,τι κινείται ...εκτελείται και ευκαιρίες υπάρχουν. Να θυμάσαι πως εάν θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες να «φιφικώσεις» θα πρέπει να βγάλεις λίγο συναίσθημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η υπομονή και η επιμονή σου μνημειώδεις, αλλά όσο large και αν είσαι, μην περιμένεις η γκόμενα να σου πει πάω να μαγειρέψω, κάτσε εσύ και παίξε... playstation. Εσύ φλερτάρεις ασύστολα και για το ότι το γκομενάκι έχει άλλον, δεν φταίει ούτε η τύχη σου, μα ούτε και το σύμπαν...

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι επικοινωνιακός και ξέρεις να αντιλαμβάνεσαι το «θύμα» από χιλιόμετρα. Και ενώ την μόνιμη την έχεις παροπλισμένη σαν το θωρηκτό Αβέρωφ, κάνεις ντόλτσε βίτα και το παίζεις γκόμενος Α΄ Εθνικής! Δείχνεις συναισθήματα και το κορίτσι θα «τσιμπήσει». Πρόσεξε, όμως, όταν σου ζητήσει δώρο που να πιάνει τα 0-100 σε 3.5'', μη της φέρεις... ζυγαριά, γιατί θα πάρεις πόδι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εβδομάδα είναι για σένα ιδανική, ώστε να αφήσεις να προσεγγίσουν διάφορες γκόμενες, εκτός της μόνιμης που την έχεις θέσει σε καθεστώς προσωρινής διαθεσιμότητας. Πάντως, είσαι πολύ τυχερός αφού η μόνιμη θα σου κάνει κάτι με το στόμα της που όλοι οι άνδρες το λατρεύουν... Θα το κλείσει!!

ΛΕΩΝ: Αυτές τις μέρες θα βγάλεις προς τα έξω το παιδί που κρύβεται μέσα σου. Άρα, ως... παιδί, όλο και κάποια χαζομάρα θα κάνεις. Γι' αυτό προσπάθησε να είσαι συνεπής, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις, γιατί μάγκα μου, οι γυναίκες από λόγια είναι χορτάτες. Με το σεξ τα έχουν... χαλάσει και αισθάνονται ως ολυμπιονίκες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με 3 πλανήτες στον 12ο οίκο, εντάσσεσαι στην κατηγορία «σιγανό ποτάμι». Το πας από δω, το πας από κει, καταφέρνεις τελικώς να γίνεις το τρίτο πρόσωπο σε σχέση και κάνεις καλή δουλειά... ατιμούλη. Τόσο καλή, που η κοπελιά δε λέει ποτέ στον «σταθερό» της, πως έχει οργασμούς για να μην τον ενοχλήσει τηλεφωνικώς! Τελικά, είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ παίκτης!!!

ΖΥΓΟΣ: Οι κινήσεις τακτικής σου βγαίνουν και έχεις καταφέρει να στρέψεις πάνω σου τα βλέμματα που θέλεις. Κατάλαβες, επιτέλους, πως μια γκόμενα δίπλα σου, στο αυτοκίνητο, αξίζει όσο 100 φίλες στο facebook. Το κρεβάτι σου παίρνει φωτιά, αρκεί να αντιληφθείς πως η κοπέλα θέλει πάθος τη μία, αγάπη την άλλη. Μίλα της, πάντως και λίγο βρώμικα και δεν θα χάσεις...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σου αρέσει το σεξ και αυτό σε καθιστά πολύ δυνατό «κυνηγό». Όμως, στην παρούσα φάση θέλεις να «σπάσεις» την ρουτίνα με κάτι που θα σε «ανανεώσει». Κοινώς, με μια γκόμενα που θα σε απογειώσει. Το περιβάλλον σου θα σε κράξει μιας και θα σου λένε πως κυκλοφορείς, με όλες τις... τσούλες της γης, κατά το άσμα της Βίσση. Εσύ μη σκιάζεσαι... Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εβδομάδα αυτή σε ωθεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, όμως συχνά – πυκνά θ' ακούς και σχόλια για τα περιττά κιλά σου. Χτυπάς κορίτσια από το Β' ράφι, αλλά στις επιδόσεις τους δεν συγκρίνονται με καμιά άλλη, από όσες πρώην πέρασαν απ' το κρεβάτι σου. Ξεκίνα, λοιπόν, τη... γυμναστική, έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις και μη φοβάσαι τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις ρέντα προς την «ακολασία», αφού θέλεις να δοκιμάσεις τα πάντα γύρω από το σεξ. Το κακό είναι πως «καρφώνεσαι» και έχεις τρομερά αυξημένες πιθανότητες να «σε τσακώσουν επ' αυτοφόρω» με την άλλη που τα κάνει όλα και συμφέρει. Ξεκίνα να σκέφτεσαι πώς θα δικαιολογηθείς, μόνο απόφυγε το «αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι δυνατός, όμως το να ξενοκοιτάς στην παρούσα φάση, είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου. Κατά συνέπεια το πρώτο πράγμα που σου συνιστώ όταν σκοπεύεις να την πέσεις σε άλλη, είναι πρώτα να φροντίσεις να μη σε βλέπει η γυναίκα σου, διότι το τραγούδι που θα ακούς θα είναι εκείνο το εκνευριστικό του Καρβέλα... «Μπουνιές, κλωτσιές, να το ξέρεις θα σου ρίξω πολλές».

ΙΧΘΥΕΣ: Στο φλερτ έχεις ανεβάσει στροφές και αλλάζεις level... Το άσχημο είναι πως μέσα στο περιβάλλον σου, έχεις πρόσωπα που δεν εγκρίνουν την ερωτική σου ζωή. Γι' αυτό όταν ακούς τη μάνα σου να λέει... «πετάγομαι να πάρω τροφή για την σκύλα σου», άρχισε να ανησυχείς... Ειδικά, εσύ, που δεν έχεις κατοικίδιο στο σπίτι...

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved