Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο Ένθετο της εφημερίδας Πράσινη, Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Τι να σου πω δικέ μου... Είσαι σε τεράστια φόρμα αφού γενικά ο γυναικείος πληθυσμός εσένα και τους Σκορπιούς προτιμά. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός και στο σεξ επιλεκτικός και να αφήσεις την «λάντζα» για τους άλλους. Δώσε πόνο στο γκομενάκι, αφού... «πονάνε όσοι ...αγαπάνε».

ΤΑΥΡΟΣ: Αισθηματικά αυτή την περίοδο κυνηγάς μάλλον ερωτικές «χίμαιρες» αφού στους δυο μπορεί και τρίτος να χωρεί, σαν σχέση, όμως, δεν προχωρεί. Ο Ερμής, ανάδρομος, κάνει το θαύμα του και φέρνει γκόμενες αλλά το αισθητικό σου κριτήριο, ίσως να είναι «αλλοιωμένο» και να την πέσεις σε καμιά που αμακιγιάριστη παίζει σε θρίλερ...

ΔΙΔΥΜΟΙ: Άσε τα λόγια, πιάσε τις πράξεις γιατί από την πολύ κουβέντα η γκόμενα είναι έτοιμη να κόψει λάσπη και με ανάδρομο Ερμή δεν είναι «να πλένεις ρούχα στο χέρι». Η ατμόσφαιρα έξω... βράζει, οπότε η επιτυχία ως προς το σεξ είναι εγγυημένη. Απλά θυμήσου... Αλλο πράγμα ο προφυλακτήρας και άλλο το προφυλακτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Άδραξε την ημέρα και σκέψου πως θα ρίξεις το κορίτσι, χωρίς να του κάνεις τάκλιν... Βρες κάτι έξυπνο και ξέχνα τα... «Σπεσιαλιτέ μου τα σουτζουκάκια» γιατί οι γκόμενες γουστάρουν άνδρες και όχι catering. Η περίοδος αυτή δεν είναι κακή για να το παλέψεις. Δεν σε έχουν «ματιάσει» απλά εσύ ρετάρεις.

ΛΕΩΝ: Μεγάλε, ξέρω ότι στην φαντασία σου έχεις συνευρεθεί με πολλές αλλά στην προκειμένη φάση άσε στην άκρη τα λόγια τα μεγάλα του στυλ : «Στον έρωτα μου όλες λιποθυμούν» και εξέτασε το ενδεχόμενο να γίνεις ρεαλιστής. Μη συνεχίζεις τα «φίδια» γιατί σε βλέπω να... υιοθετείς τα «παραδοσιακά» πέντε ορφανά....

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να ζήσεις απόλυτα ηδονικές στιγμές αρκεί να μην ακούσεις τις Σειρήνες του μυαλού σου, αφού με τον Ποσειδώνα απέναντι έχεις «σφυρίξει». Απέφυγε στο σεξ την οικονομία δυνάμεων γιατί με «ένα και δρόμο» ίσως καταντήσεις το πιο... σύντομο ανέκδοτο της παρέας. Στην γκόμενα δώσε όλο σου το είναι για να φωνάξει ΜΕΙΝΕ!!

ΖΥΓΟΣ: Δώσε φαντασία στο κρεβάτι και κάνε τη σύντροφό σου να αλλάξει μέχρι ιμάντα εκκεντροφόρου. Βάλε ποιότητα και κατάλαβε πως στο σεξ όσο πιο πολλές στάσεις αλλάζεις τόσο καλύτερα είναι. Κοίταξε τα «λάδια», άσε στην άκρη την... πάρτη σου και φρόντιζε να «τελειώνει» διότι φλερτάρεις με απαλλαγή από τα καθήκοντά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχικά... προσγειώσου στην πραγματικότητα και επέλεξε ένα σταθερό ταίρι. Καλά τα γκομενάκια αλλά άσχετα με το αν είσαι 18 από την μέση και κάτω φρόντισε να είναι αυτές για τα δικά σου στάνταρ και άνω... Απόφυγε τα κόλπα τα «ινδιάνικα» με παντρεμένες γιατί κινδυνεύεις από τους απόγονους του Εφιάλτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι μάστερ και με την Πανσέληνο πάνω σου, μάλλον έχεις γίνει το δυνατό αουτσάιντερ της εβδομάδας για να κάνεις την έκπληξη. Διακρίνεσαι για τον τρόπο που κατορθώνεις, με γέλια και πλάκες να ρίχνεις γκόμενα και να την κάνεις να αναστενάζει σαν τον οδοντωτό έξω από το Διακοφτό. Στην περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει χέρια και... πόδια ψηλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σου αρέσουν τα ζόρικα θηλυκά, όμως έχε το νου σου γιατί τα γεωμετρικά παράλληλα και τρίγωνα δεν σε θέλουν. Ασφαλώς και δεν πρόκειται να κάτσεις στα αυγά σου, φρόντισε το σεξ στην δουλειά να είναι με εχεμύθεια. Μην καρφώνεσαι με δώρα στη «νόμιμη», γιατί ξέρει πως έχεις καβούρια στην τσέπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγες έξω και φλέρταρε γιατί η μακρόχρονη παραμονή σε πορνοσάιτ θα σε κάνει να «φτιάξεις» μπράτσα αξιοζήλευτα. Προτάσεις υπάρχουν και καθώς είσαι ξεκάθαρος, δεν ζητούν και πολύ συναίσθημα (διότι αν ζητήσουν θα πάρουν ένα εκ των τριών). Σπρώξε και για μας, μην είσαι μπαγλαμάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Έχεις καταντήσει το Π.Ε.Δ.Υ του έρωτα αφού όλες οι κακο...μεταχειρισμένες και άλλες που έχουν φάει πόδι ψάχνουν σε εσένα να βρουν το λιμάνι της ζωής τους. Εκεί αρχίζει το «έργο» σου κι αφού με τα υγρά σου μάτια τις «ρίχνεις», στο τέλος της πράξης φωνάζεις... «Νext please». Είσαι υπεύθυνος για την κορύφωση του γυναικείου δράματος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved