Ζώδια, μαμάδες και σεξ: «Μαμά, τι είναι σεξ;» - Τι απαντούν οι εκπρόσωποι των ζωδίων

Μήπως κι η δική σου μητέρα σου έχει πει διάφορα για το σεξ που χαρακτηρίζουν το ζώδιο και τις αξίες της;

Ζώδια, μαμάδες και σεξ: «Μαμά, τι είναι σεξ;» - Τι απαντούν οι εκπρόσωποι των ζωδίων

Φαντάζομαι και εσύ πιστεύεις ότι η δική σου μητέρα είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα που έχει περάσει πολλά και έχει κάνει ακόμα περισσότερα. Υποθέτω όμως ότι αυτό που δεν έκανε ήταν να σε προετοιμάσει για το σεξ, πιθανόν γιατί ήθελε να σε κρατήσει ασφαλή. Μπορεί μάλιστα να σου έκρυψε κάποια πράγματα που χαρακτηρίζουν το ζώδιο και τις δικές της αξίες κι εδώ είναι μερικά από αυτά!

Ήρθε η ώρα να τα βάλεις κάτω και δεις τι ήταν σωστό και τι λάθος.

8-5-2015 mesa2

ΚΡΙΟΣ ~ Τα προκαταρκτικά στο σεξ, δεν είναι απαραίτητα

Αυτή είναι μια ισχυρή γυναίκα και δεν ανέχεται η κόρη της να κλαψουρίζει για τα προβλήματά της. Επίσης, θέλει να είσαι δυναμική, με αυτοπεποίθηση και να μην χάνεις τον χρόνο σου, ούτε καν στο σεξ. Επειδή η ίδια έχει μια "to the point" οπτική, θεωρεί ότι δεν χρειάζονται τα προκαταρκτικά. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να πας κατευθείαν στο θήραμά σου και να το "σκοτώσεις". Τα παιχνίδια είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της σεξουαλικής διαδικασίας και για τα δύο φύλα. Μην τα παραλείψεις!

ΤΑΥΡΟΣ ~ Οι άντρες απατούν τις ψυχρές γυναίκες
Η ίδια κατέχει μάστερ στις επίγειες απολαύσεις και προφανώς σε έχει εντρυφήσει σε αυτές, με κάποιο τρόπο. Όμως, αν νιώθεις λίγο διαφορετική από εκείνη και πιο συγκρατημένη, έχω να σου πω ότι ο μύθος της ψυχρής συζύγου, είναι μια ξεπερασμένη αντίληψη γυναικών που είναι πάρα πολύ αδιάφορες για το σεξ, για να κρατήσουν τους άνδρες τους ικανοποιημένους. Αλλά αντί να κατηγορεί την απιστία, καλό είναι να σου ενθαρρύνει την αίσθηση της προσωπικής ευθύνης. Εκτός αυτού, οι άνδρες μερικές φορές αξίζουν περισσότερο να αντιμετωπίζονται σαν όντα που δεν μπορούν να ελέγξουν τους εαυτούς τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ ~ Θα σου πει οτιδήποτε για να σε ρίξει στο κρεβάτι
Σκέφτεται πολύ και μιλά ακόμα περισσότερο. Ξέρει ότι ο λόγος της μπορεί να κινήσει βουνά. Με τον ίδιο τρόπο θεωρεί ότι μπορεί κάθε άντρας να σε εκμεταλλευτεί. Με τα λόγια! Είναι γεγονός ότι μερικές φορές, όταν ένας άντρας θέλει απλά να κάνει σεξ μαζί σου, θα μπορούσε να πει οτιδήποτε πιστεύει ότι θέλεις να ακούσεις, γιατί μόνο έτσι μπορεί να πάρει αυτό που επιδιώκει. Το κόλπο βέβαια είναι να παίξεις εσύ σωστά το παιχνίδι. Πως; αν το αξίζει, θα περιμένει μέχρι να είσαι έτοιμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ~ Η πρώτη φορά πρόκειται να πονέσει και μάλιστα πολύ!
Εντάξει, η ανάγκη της να μην πάθει κακό και πονέσει το κοριτσάκι της, θα την κάνει να σε φλομώσει με ένα σωρό υπερβολές. Απορώ κι εγώ αν οι μάνες Καρκίνες καταλαβαίνουν ότι ενηλικιώθηκαν τα παιδιά τους. Χμ... τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως και ποτέ. Αλλά καλό είναι να ξέρεις ότι μεγάλο μέρος του πόνου, κατά την πρώτη σεξουαλική εμπειρία στην πραγματικότητα προέρχεται από την αύξηση της έντασης των μυών, λόγω της νευρικότητας. Ίσως αν σταματήσει να σου το λέει, ώστε να μην τρομοκρατείσαι στην ιδέα του πόνου της πρώτης φοράς, να μην γίνει μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

8-5-2015 mesaaaa

ΛΕΩΝ ~ Όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από εσένα
Τέτοιες συμβουλές σου έδωσε η μαμά Λέαινα και όταν πας να κάνεις σεξ, αντί για χαδιάρικο γατάκι, γίνεσαι μια πελώρια γάτα με νύχια, που απαιτεί προσοχή και θαυμασμό. BE COOL, CAT. Σκέψου το σεξ ως ένα παιχνίδι τένις που δεν χρειάζεται ντε και σώνει να κερδίσεις. Θα τελειώσει κάποια στιγμή φυσικά, αλλά αν μπορείς να κρατήσεις το σκορ ισόπαλο για μια στιγμή, τότε ίσως να κερδίσετε και οι δύο. Και αυτό είναι το επιθυμητό με το τένις... ε, το σεξ εννοούσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ~ Τα αγόρια αγοράζουν τα προφυλακτικά
Πραγματικά θέλει να βοηθήσει - το πρόβλημα είναι ότι δεν καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ της παροχής βοήθειας και του οργανώνω την ζωή σου. ΟΚ, η μαμά Παρθένος είναι μια μητέρα που σε φροντίζει και μάλιστα θεωρεί ότι η υγεία σου είναι πολύ σημαντική. Όμως, συνήθως είναι και τρομερά σεμνότυφη, Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα ή μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σου συμβεί η μια ή άλλη περίπτωση από την πρώτη στιγμή. Έτσι, οφείλεις να πρώτα απ' όλα εσύ να προστατέψεις τον εαυτό σου και να μην στηρίζεσαι αλλού.

ΖΥΓΟΣ ~ Το ανδρικό μόριο στην πραγματικότητα είναι άσχημο
Kάτι μανάδες σαν τις Ζυγίνες, με την θεωρία ότι τα πάντα γύρω σου πρέπει να έχουν ένα όμορφο touch, ακόμη και σε ό, τι αφορά στην ανατομία του αντιθέτου φύλου, μπορεί να σε καταστρέψουν, ιδιαίτερα αν η μόνη εικόνα που είχες πριν είναι των καλογυαλισμένων και λείων δονητών... Έτσι όμως, σου δίνει την δυνατότητα να ερευνήσεις και να πειραματιστείς, μέχρι να βρεις το... τέλειο στην δική σου περίπτωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ~ Μην στηρίζεσαι μόνο στην σεξουαλική επιθυμία
Βαθιά μέσα της έχει κρυμμένα πάθη που προσπαθεί να καλύψει. Ξέρει και κατανοεί ότι το σεξ είναι αναγκαίο, κάτι που κάποια στιγμή στην ζωή σου θα χρειαστείς και που προφανώς πρέπει να είναι καλό, όχι όμως το Α και το Ω. Εσύ μην μπερδευτείς. Ο πόθος δεν είναι αγάπη και υπάρχει μια μεγάλη διαφορά: Ο πόθος είναι φυσικός. Η αγάπη είναι τόσο σωματική, όσο και συναισθηματική. Μην κάνεις το λάθος και τα ονομάσεις και τα δύο «αγάπη».

8-5-2015 mesaasas

ΤΟΞΟΤΗΣ ~ Όλοι το «κάνουν» για να το «κάνουν»
Δεν είναι το παραδοσιακό μοντέλο της μαμάς, αν και μέσα της μπορώ να πω ότι εμπεριέχεται πολλή σοφία. Μάλιστα, για να σε αποτρέψει, θα ενεργήσει με τρόπο έξω από αυτό που περίμενες από εκείνην. Θα σου υποδείξει ότι το σεξ είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο και απλά όλοι το «κάνουν». Βαρετό δηλαδή! Όμως το να είσαι θετική και ανοικτή στο θέμα του σεξ, δεν σημαίνει ακριβώς ότι αποδέχεσαι να το κάνεις όλη την ώρα. Είναι απλά η κατανόηση ότι το σεξ πρέπει να είναι ασφαλές, χωρίς ντροπή και πάνω απ' όλα, να βασίζεται σε ενημερωμένες, προσωπικές επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ~ Οι άντρες είναι πιο χυδαίοι από τις γυναίκες
Το πρόβλημά της είναι, ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι η εντύπωση "της ψυχρής και λογικής" δεν ταιριάζει απαραίτητα και σ' εσένα. Πρέπει να βγει από τους εσφαλμένους περιορισμούς της κοινωνίας και των αξιών της, που λέει ότι: «οι γυναίκες θα πρέπει να είναι καθωσπρέπει και μη σεξουαλικές. Κυρίες στο δρόμο και κυρίες στο κρεβάτι». Είναι μέρος ενός σεξισμού που υπάρχει ακόμα τριγύρω και που υποστηρίζει ότι ένας άνδρας πρέπει να κυριαρχήσει σεξουαλικά σε μια γυναίκα για να δείξει τον ανδρισμό του. Μην πιστέψεις στη διαφημιστική εκστρατεία της απομάκρυνσής σου από το σεξ. Βιολογικά, οι γυναίκες θα πρέπει να είναι εξίσου χυδαίες με τους άνδρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ~ Θα μείνεις έγκυος
Η μαμά Υδροχόος είναι εκκεντρική και απρόβλεπτη. Μέσα από τον δικό της πρωτότυπο τρόπο, μπορεί να σου επισημαίνει σοκαριστικά τα μελανά σημεία, για να σε αποτρέψει και θα σου τονίσει την ανάγκη της ατομικής σου ελευθερίας. Γι' αυτό μην πιστεύεις ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος την πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ. Σκέψου ότι είναι μεγάλη ευθύνη να έχεις ένα παιδί και φόρεσε προφυλακτικό, ακόμη και από την πρώτη φορά.

ΙΧΘΥΣ ~ Πρέπει να κάνεις σεξ με τον έναν και μοναδικό
Άφησε την να έχει τα μυστήρια της και τον ρομαντισμό της ενεργό. Άφησε την, επίσης, να προσποιείται ότι ο κόσμος είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να ζεις. Αλλά όταν κάνεις έρωτα με κάποιον, αυτό είναι ακριβώς που πρέπει να κάνεις «να κάνεις έρωτα». Μερικές φορές υπάρχει άφθονο το συναίσθημα, μερικές φορές όμως όχι. Αλλά, δεν είναι κάτι που θα κάνεις μ' ένα ειδικό πρόσωπο μόνο και μόνο επειδή, «αυτό είναι πρέπει να το κάνεις».

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved