Ζώδια και Σεξ στη φύση: Πιάσε το «Μάη»!

«Το σεξ στην φύση, ξυπνά τις αισθήσεις», λέει ο σεξολόγος θεραπευτής Δρ. Sandor Gardos....

Ζώδια και Σεξ στη φύση: Πιάσε το «Μάη»!

Ιδού, λοιπόν, κάποια προνομιακά υπαίθρια μέρη για να βρεις ευχαρίστηση ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κριός ~ Σ' ένα πάρκινγκ
Δεδομένου ότι σου αρέσει να πειραματίζεσαι, θα κάνεις ό, τι χρειάζεται για να βρεις την σεξουαλική σου ευχαρίστηση. Ως εκ τούτου, δοκίμασε κάτι που υπογραμμίζει την περιπέτεια και την τόλμη σου, όπως το αυθόρμητο σεξ σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κάπου απόμερα. Με αυτό τον τρόπο, η αδρεναλίνη σου θα χτυπήσει κόκκινο αλλά δεν κινδυνεύεις να συλληφθείς. Βέβαια εσύ θα αποφασίσεις, αν θέλεις να είναι ένας έρημος ο χώρος στάθμευσης ή γεμάτος αυτοκίνητα. Αυτό που μετρά για εσένα άλλωστε, είναι η δράση και ο ενθουσιασμός να αποτελεί μέρος της ερωτικής ικανοποίησης σου.

1-5-2015 tayrosgf

Ταύρος ~ Σ' ένα τραπέζι για πικνίκ
Σαν Ταύρος, αγαπάς τρία πράγματα όπως κανένας άλλος: τα τρόφιμα, τη φύση και το σεξ. Για να ικανοποιήσεις όλες τις ορέξεις σου, διοργάνωσε ένα πικνίκ στο πάρκο ή την εξοχή! Διάλεξε ένα σημείο που είναι αρκετά απομονωμένο, έτσι ώστε να μην ενοχλείσαι, και μετά μαγείρεψε σε μια φωτιά στην ύπαιθρο. Για επιδόρπιο, στρώσε μια κουβέρτα, που θα έχει θέα τα αστέρια και ταΐσε με το χέρι το ταίρι σου. Είναι σίγουρο, ότι θα νιώσεις πιο απελευθερωμένα απ' όσο συνήθως και θα σου δοθεί η ευκαιρία να κανείς την γη να σειέται κάτω από τα πόδια σου - ή την πλάτη σου.

Δίδυμοι ~ Σε μια κούνια, στην παιδική χαρά
Είτε για την διατήρησή της πνευματικής περιέργειας, είτε για την σωματική τόνωση σου, ένα είναι σίγουρο: ότι χρειάζεσαι συνεχή διέγερση. Η ΛΥΣΗ? Γλίστρησε σε μια παιδική χαρά την νύχτα της Πρωτομαγιάς και θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι αρκετά διασκεδαστικό και σέξι καθώς η συνουσία ψηλά στον αέρα φαντάζει μαγική! Βρες λοιπόν μια κούνια, που θα είναι τοποθετημένη σε μια ασφαλή, απομακρυσμένη παιδική χαρά και ετοιμάσου για απογείωση!

Καρκίνος ~ Στην παραλία
Είναι γεγονός ότι μπορεί να είσαι αρκετά ντροπαλός και το πας σιγά-σιγά με την αποπλάνηση γιατί βγαίνεις από τη ζώνη άνεσής σου. Όμως, αγαπάς την θάλασσα και όλα όσα προσφέρει. Αν το σεξ στην παραλία (ή μέσα στην θάλασσα - όπου είναι πιο εύκολο να κρύψεις τι πραγματικά συμβαίνει) δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά σου, μπορείς να εξασφαλίσεις ένα πιο ιδιωτικό χώρο, σκάβοντας πίσω από θάμνους και μακριά από τους ανθρώπους, ένα μικρό βαθούλωμα (λάκκο) μέσα στην άμμο. Με μια πετσέτα ή μια κουβέρτα, αυτό το μικρό καταφύγιο της φύσης, θα είναι έτοιμο να σου δώσει την ιδιωτική, υγρή απόλαυση που αναζητάς.

1-5-2015 leonkjdskjd

Λέων ~ Σε ένα διάσημο μέρος ή αξιοθέατο
Γίνεσαι ο τέλειος εραστής στην ύπαιθρο, ιδίως όταν βρεθείς σ' ένα μέρος που ήθελες να πας σε όλη σου τη ζωή. Το σεξ μέσα, κοντά ή κοιτάζοντας ένα πολυπόθητο προορισμό μπορεί να μετατρέψει την μαγιάτικη βόλτα σου σε μια «σεξουαλικά αξέχαστη εμπειρία», επειδή εκπληρώνεις μια φαντασίωσή σου. Η οποιαδήποτε απομονωμένη θέση εξωτερικού χώρου, μεταμορφώνεται μαγικά σε ένα τέλειο hotspot για εσένα, καθώς είσαι ένα γλυκύτατο γατί που του αρέσει να λιάζεται. Με άλλα λόγια, καταφέρνεις σε μια στιγμή σεξ να πάρεις όλη τη λατρεία και τις ακτίνες ηλίου, που σου αξίζουν! Δεν έχεις παρά να το τολμήσεις!

Παρθένος ~ Μέσα στο δάσος
Αχ, αυτές οι λεπτομέρειες... Η κρεβατοκάμαρα σου είναι ένας παράδεισος αμαρτίας και τελειότητας, καθώς αναγάγεις το σεξ στο επίπεδο της υψηλής τέχνης. Όμως, σαν παιδί της γης, βρίσκεις πάντα ένα τρόπο να επικοινωνήσεις με την φύση. Ψάξε λοιπόν για ένα απόμερο μέρος σ' ένα δάσος με εξαιρετική αισθητική. Πήγαινε σε ένα σημείο κάπου ήσυχα και ακούμπησε σε ένα δένδρο, σήκωσε το ένα πόδι της αγαπημένης σου και τύλιξε το γύρω από το σώμα σου, καθώς ακουμπάς στον κορμό για ισορροπία. Έτσι, είμαι σίγουρη, ότι θα ανακαλύψεις ένα νέο νόημα στο.... παρθένο φυσικό τοπίο.

Ζυγός ~ Στην πισίνα του ξενοδοχείου
Δεν είναι μυστικό ότι λατρεύεις την πολυτέλεια, αλλά δεν αυτό δεν αντιτίθεται στην ερωτική συνεύρεση κάπου έξω. Φρόντισε λοιπόν να εκμεταλλευτείς την πισίνα του ξενοδοχείου που έχεις κλείσει και με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι, να είσαι προετοιμασμένος για την περίπτωση που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο ζεστά -και δεν αναφέρομαι στον καιρό. Πρέπει να προσπαθήσεις να κρατήσεις το επίπεδο classy, ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι κρυφό. Συμβουλή: να έχεις μια μαλακή πετσέτα, αρκετά μεγάλη για να τυλιχτείτε κι οι δυο σας...

1-5-2015 skorpios

Σκορπιός ~ Σ' ένα απομονωμένο δρομάκι
Γεγονός είναι ότι υπάρχουν παρά πολύ λίγες τοποθεσίες για σεξ που δεν θα σου ταίριαζαν. Ένα απομονωμένο, μικρό δρομάκι όμως παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα οπτική, ειδικά αν κρύβεσαι πίσω από ένα μεγάλο αντικείμενο. Τα σταθμευμένα αυτοκίνητα παρέχουν άριστη οπτική προστασία από τους πεζούς, αν ιδίως το κάνεις ακουμπώντας πάνω σ' ένα αυτοκίνητο ή στον τοίχο. Οι μεγάλοι κάδοι, επίσης, σε προστατεύουν από τα αδιάκριτα μάτια και δεδομένου ότι μπορεί να ακούσεις κάποιον να έρχεται, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Όσο λοιπόν πιο σκοτεινό, σκανδαλιάρικο και -ενδεχομένως dirty- μπορεί να γίνει, τόσο πιο σαγηνευτική εμπειρία θα είναι!

Τοξότης ~ Σε μια σκηνή, σε υπαίθριο κάμπινγκ
Το σίγουρο είναι ότι είσαι ο ιδανικός εραστής για μια σέξι εμπειρία στο φυσικό περιβάλλον. Εάν βρεις μάλιστα και μια επίπεδη περιοχή, ιδανική για να στήσεις μια σκηνή, με ψηλά χόρτα, μπορείς να απολαύσεις και το καλύτερο, υπαίθριο σεξ. Μπορείς να τυλίξεις μια κουβέρτα γύρω σου και διακριτικά να κάνεις σεξ, μέχρι να ικανοποιηθείτε κι οι δυο. Από την άλλη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις υπνόσακους για να μην ανησυχείς για τα γυμνά μέρη του σώματος που μπορεί να εκτίθενται, άσε που θα ιδρώσεις με την τριβή και θα αισθάνεσαι πιο σέξι!

Αιγόκερως ~ Στην πίσω αυλή
Σαν ένα πρακτικό, γήινο ζώδιο σου αρέσει να έχεις τον χρόνο σου σε οποιαδήποτε σεξουαλική συνεύρεση! Αλλά αν ψάχνεις για κάτι λίγο διαφορετικό που θα σου προσφέρει όλα τα οφέλη μιας αισθησιακής εμπειρίας, επίλεξε ένα χώρο που θα σου διασφαλίζει και τη μυστικότητα. Μια γωνιά στην δική σου πίσω αυλή, για παράδειγμα, σε μια αιώρα για δύο ή σε μια άνετη σεζλόνγκ θα σου προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσεις καυτές, ερωτικές στιγμές. Αυτήν την φορά μάλιστα, κάνε στον εαυτό σου μια χάρη: άφησε να αναλάβει τον έλεγχο η σύντροφός σου (για λίγο, τουλάχιστον) και να σε ανταμείψει με φροντίδα και προσοχή. Είσαι συχνά ο δωρητής, αλλά χρειάζεσαι και να λαμβάνεις!

1-5-2015 ydroxoos

Υδροχόος ~ Σε μια δημόσια τουαλέτα
Η εκκεντρικότητα για σένα, είναι πάνω απ' όλα, οπότε χρειάζεσαι ένα σημείο που προσφέρει νεωτερισμό και πνευματική διέγερση. Το σεξ σε μια δημόσια τουαλέτα ενός μουσείου/εμπορικού κέντρου/ μπαρ και γενικά σε άγνωστο τόπο θα κάνει ισχυρότερη την σεξουαλική σου διέγερση. Οι δημόσιες τουαλέτες μάλιστα που είναι κοινές και για τα δυο φύλα, είναι το καταλληλότερο μέρος που θα πρέπει πραγματικά να... αξιοποιηθεί. Έτσι, όταν θα κάνετε την έξοδο σας, δεν θα υπάρχει μια σειρά θυμωμένων ανθρώπων που ωρύονται.

Ιχθύες ~ Σ' ένα ιστιοφόρο
Εντάξει, είναι γεγονός ότι σου αρέσει να κάνεις έρωτα κοντά στο νερό. Θάλασσα, ποτάμι ή πισίνα - δεν έχει τόση σημασία. Οπότε, αν θέλεις να το κάνεις πιο ενδιαφέρον, γιατί να μην το δοκιμάσεις σε ένα σκάφος αναψυχής, αντί για νερό; Όρισε λοιπόν ένα μάθημα ιστιοπλοΐας... οργασμού! Βάλε την ερωμένη σου με την πλάτη στο κατάστρωμα, άρπαξε λίγο σχοινί και δέσε τους καρπούς της για να την αιχμαλωτίσεις στη ερωτική σου μαγεία. Μάλιστα, η εισπνοή του αλμυρού αέρα και τα κύματα που παφλάζουν μπορεί να είναι αρκετά δελεαστικά. Απλά θυμήσου, να κινείσαι σε αρμονία με το σκάφος για να αποφευχθεί η ναυτία...

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved