Ζώδια και Σεξ: Γίνε το χριστουγεννιάτικο δώρο!

Στάσεις για Χριστουγεννιάτικο σεξ που θα γίνουν οι αγαπημένες σου

Ζώδια και Σεξ: Γίνε το χριστουγεννιάτικο δώρο!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και εύχομαι να σε βρουν με έναν σύντροφό αγκαλιά. Δεν ξέρω αν είσαι με κάποιον καινούργιο ή έχεις «ξετυλίξει το δώρο σου» κάμποσες φορές, πάντως οι στάσεις για Χριστουγεννιάτικο σεξ, είναι βέβαιο ότι θα γίνουν οι αγαπημένες σου, στην λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κανείς φέτος. Είτε είσαι στην αρχή μιας σκανταλιάρικης σχέσης, είτε αποτελείς το μισό ενός ζευγαριού που σκέπτεται πώς να κάνει ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι ακολασίας για το άλλο του μισό, στο σάκο παρακάτω υπάρχει ένα σέξι δώρο για το ζώδιο σου.

ΚΡΙΟΣ ~ Άγια... Νύχτα

Δεν είναι μόνο ότι τα Χριστούγεννα είναι μια καλή στιγμή για σεξ, αλλά είναι επίσης μια εποχή που η οικογένεια μπορεί να είναι πολύ κοντά, σε λάθος δυστυχώς στιγμές. Έτσι φέτος, ενσωμάτωσε τη συμμετοχή σου σε κάποια συναρπαστικά μυστικά σενάρια, σε ένα πολύ ανυποψίαστο χρόνο: στο δείπνο των Χριστουγέννων. Ο στόχος είναι να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας στη μέση του δείπνου, χωρίς να κινήσετε υποψίες και να βρείτε ένα από τα διαθέσιμα υπνοδωμάτια, για ένα στα γρήγορα. Η αδρεναλίνη και οι ερωτικές ορμές άλλωστε, είναι πάντα στο φουλ για εσένα!

ΤΑΥΡΟΣ ~ Γάλα & Μπισκότα

Ο Άγιος Βασίλης πρέπει να είναι αρκετά τσαντισμένος μετά το τέλος του τρεξίματος. Δισεκατομμύρια σπίτια να προλάβει και παίρνει μόνο γάλα και μπισκότα για τον κόπο του. Εσύ σαν Ταύρος καταλαβαίνεις ότι πρέπει να υπάρχει περίσσεια λακτόζη και γλουτένη, για να ανταπεξέλθεις στα ερωτικά σου καθήκοντα, το νέο έτος. Για εσένα και την σύντροφό σου, μια δόση απ' αυτό το «Γάλα & Μπισκότα» μπορεί να γίνει ένα απλό, αλλά νόστιμο σέξι σνακ: Απλά αγκάλιασε το στήθος της για το γάλα, ενώ θα συμμετάσχεις με το δικό σου «μπισκότο ζάχαρης» ανάμεσα τους. Το 'πιασες;

ΔΙΔΥΜΟΣ ~ Μικροί Βοηθοί του Αϊ Βασίλη

Είσαι πάντα έτοιμος να παίξεις και να δοκιμάσεις γι' αυτό, φέτος τα Χριστούγεννα, ανάλαβε τον ρόλο του ξωτικού, κάνοντάς της σεξ στα γόνατα. Ένας μικρός πύραυλος - δονητής τσέπης, μπορεί να παρέχει... διαβολική μαγεία. Άφησε κατά μέρους την συνήθη πολυλογία της κρεβατοκάμαρας και μίλησέ της βρώμικα σε μια υψηλότερη οκτάβα. Θα είναι μια πολυάσχολη νύχτα από την πλευρά σου, αλλά εκείνη μπορεί να προσποιηθεί ότι ήταν με έναν άλλο τύπο, ενώ εσύ θα διατηρήσεις το πλεονέκτημα... του μεγέθους. Αν αυτή η στάση ανασύρει κι ένα άγνωστο φετίχ για μεταμφιέσεις, τότε είσαι στο στοιχείο σου, πολύπλευρη προσωπικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ~ Κάστανα ψημένα στη φωτιά

H τρυφερή φύση σου, έχει πάντα ένα Χριστουγεννιάτικο σενάριο με τζάκι και μια ζέστη αγκαλιά, καθώς κοιτάζεις τις φλόγες να τρεμοπαίζουν απαλά. Αλλά φέτος υπάρχει το δικό σου σενάριο για να ακολουθήσεις. Ενώ αυτή είναι στο πάτωμα με την πλάτη της κοντά στη φωτιά, πιέστε το στήθος της από κοινού, ενώ θα ωθείς το ανδρικό σου μόριο ανάμεσα τους. Για bonus πόντους, προσπάθησε να βρέξεις τη φωτιά (όταν φτάσεις σε οργασμό). Αλλά να σου υπενθυμίσω ότι οι φλόγες είναι απρόβλεπτες.... Set fire to the rain, Santa!

kentrikidsdsds

ΛΕΩΝ ~ Τρίγωνα - κάλαντα

Είσαι ένα κυρίαρχο αρσενικό, που θέλει πάντα να επιδεικνύει και να τονίζει το επίμαχο σημείο του κορμιού του, με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Έτσι, κάθε φορά που θα αποφασίσεις να προβείς στην σεξουαλική πράξη, τρέξε στην κουζίνα και πάγωσε δυο μπάλες, πράσινες και κόκκινες από το υλικό των Χριστουγεννιάτικων cookies, στη συνεχεία απεύθυνε έκκληση στο γλυκό στόμα της και εξασφάλισε μια επιπλέον, έντονη δράση γλώσσας. Bonus πόντους, αν το στροβιλίσει για αρκετή ώρα γύρω από το ανδρικό μόριο σου ένα ζαχαροκάλαμο από καραμέλα. Yummy! astrology.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ~ Η υπηρέτρια των Χριστουγέννων

Με όλες αυτές τις γιορτές, η αταξία και η σκόνη καραδοκεί παντού, αλλά όχι στο σπιτικό σου! Εξέπληξε τον λοιπόν, φορώντας μια τοσοδούλα στολή γαλλίδας υπηρέτριας με μικροσκοπικά εσώρουχα. Γαργάλησέ τον με τα φτερά από το ξεσκονόπανο σου και, στη συνέχεια, επέστρεψε στα καθήκοντα καθαριότητας σου, προσφέροντας του το θέαμα που του αξίζει. Μόλις αυτός πάρει ισχυρή δόση και το σπίτι ταχτοποιηθεί, οδήγησε τον στο δωμάτιο και αντάμειψέ τον για την υπομονή του.

5-12-2014 mesaaa

ΖΥΓΟΣ ~ Χριστουγεννιάτικο striptease

H ωραιοπαθής και σέξι πλευρά σου, θα ευχαριστηθεί το Χριστουγεννιάτικο σενάριο των «9 ½ Εβδομάδων». Αγόρασε ένα Χριστουγεννιάτικο sexy σύνολο εσωρούχων Αγιοβασιλίτσας και βάλε το τραγούδι «All I want for christmas is you» να παίξει την στιγμή του στριπτίζ. Όποτε την κατάλληλη ώρα που η Κim ξεκινά το sexy χορό, πάτησε pause και συνέχισε εσύ το σενάριο... Οh Santa Baby!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ~ Μυστικός Άγιος Βασίλης

Το μυστήριο και το σεξ, είναι έννοιες αλληλένδετες για εσένα. Για αυτό το λόγο, το Χριστουγεννιάτικο σενάριό σου περιλαμβάνει μια μάσκα και ένα κοστούμι Άγιου Βασίλη. Κανόνισε τη συνάντηση πασπαλίζοντας τη, με το μυστήριο της αποπλάνησης και κάλυψε τα μάτια της συντρόφου σου. Στη συνέχεια, ντύσου Άγιος Βασίλης και σήκω να πιάσεις δουλειά. Μόλις γίνουν τα πάντα, λίγο πριν την κορύφωση, λύσε τα δεμένα της μάτια και άφησε την να δει ποσό σέξι είναι πραγματικά ο Άγιος Βασίλης. Ho ho ho!

ΤΟΞΟΤΗΣ ~ Frosty, ο Χιονάνθρωπος

Μέχρι στιγμής, οι στάσεις για το Χριστουγεννιάτικο σεξ κατά πάσα πιθανότητα σε έθεταν σε εσωτερικούς χώρους, μακριά από το κρύο. Όμως εσύ, με τη φύση σου φουλ στην περιπέτεια, είσαι έτοιμος να «σκοράρεις» ακόμη και στον καθαρό αέρα φτιάχνοντας ένα χιονάνθρωπο και κάνοντας σεξ! Εφοδιάσου με ζεστά ρούχα και καθώς είσαι ξαπλωμένος στο χιόνι και από πάνω της σε ιεραποστολική στάση, θα είσαι υπεύθυνος για την ταλάντευση στα πόδια της, κάνοντας έναν ακόμη πιο ψηλό χιονάνθρωπο. Όταν αυτή είναι στην κορυφή, στηριζόμενη στα γόνατά της, θα τελειώσει και θα διακοσμήσει τα κάτω μέρη του χιονάνθρωπου!

5-12-2014 mesaaafgf

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ~ Από την καμινάδα με προσοχή

Με όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τις ιστορίες με καμινάδες, τα Χριστούγεννα δεν θα ήταν πλήρη χωρίς μια που βγάζει καπνό από τις φλόγες του ερώτα. Θέλω να σκεφτείς την σύντροφό σου στα τέσσερα και τον κορμό της σαν καμινάδα. Ως Αιγόκερως, λατρεύεις να ελεγχείς και να εκτονώνεις τα ερωτικά σου ένστικτα, για αυτό η συμβουλή να φορέσεις την στολή ενός Αγίου Βασίλη και στη συνέχεια, να κυλήσεις πάνω στον κορμό της, για να της δώσει ένα "πρόγραμμα οδήγησης", θα σε στείλει στην κορύφωση. Πέρα απ' όλα τα άλλα, με τις αισθήσεις σε εξέλιξη, το αίμα θα σπεύσει τόσο γρήγορα στο κεφάλι της και δεν θα είναι καθόλου περίεργο να σε ρίξει από την «καμινάδα» σου. Πρόσεχε Άγιε Βασίλη μου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ~ «Κλάδεμα» του δέντρου

Μέρος της παράδοσης των Χριστουγέννων είναι ένας βαθμός "αποψίλωσης" των δασών, καθώς πολλά πεύκα και έλατα, στολίζουν πια σπίτια. Υπάρχει καλύτερη στιγμή για να κανείς ένα πρωτότυπο σέξι δώρο σε εσένα και την σύντροφό σου, καθαρίζοντας το φουντωτό δασός ανάμεσα στα πόδια σας; Ξέρω σε εξιτάρει τρελά, κάθε εκκεντρικότητα και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να της υπενθυμίσεις πως η ζωή είναι στα χέρια σας. Όταν θα το αισθανθείς ελεύθερο το «δάσος» από την φουντωτή βλάστηση, θα δεις μια καινούργια οπτική να ανοίγεται στο στόμα σου από τις υλικές ενσωματώσεις, χωρίς την υποχρεωτική εκκαθάριση του λαιμού και των δοντιών αργότερα. Smile!

ΙΧΘΥΕΣ ~ Γιορτινή φωλιά

Για σένα το σεξ θέλει σέξι κάλτσες, μεγάλη οικειότητα και φαντασία. Αυτή η στάση φέτος τα Χριστούγεννα, σε στέλνει λοιπόν να φορέσεις τις πιο αραχνοΰφαντες κάλτσες και ζαρτιέρες και να μπεις σε έναν υπνόσακο μαζί με το/τη σύντροφο σου. Από εκεί, θα μπορέσετε να επιδοθείτε σε οποιαδήποτε και όλες τις θέσεις που επιτρέπεται, ενώ η οικειότητα και η τριβή θα είναι οι δύο παράγοντες που θα βιώνετε. Μετά από λίγο, θα μπορείς να πάρεις μια γεύση από καυτό νάιλον, αλλά να θυμάσαι ότι το έντονο αναψοκοκκίνισα μπορεί να ξεπεράσει και τη μύτη του... Ρούντολφ.

Απλά κάνε στον εαυτό σου και το σύντροφό σου μια χάρη: θυμήσου να ξετυλίξεις το "δώρο", πριν από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved