Ζώδια και σεξ: Βάλε περισσότερη περιπέτεια στο κρεβάτι σου!

12 προτάσεις για κάθε ζώδιο για να κάνει πιο συναρπαστική τη σεξουαλική του ζωή

Ζώδια και σεξ: Βάλε περισσότερη περιπέτεια στο κρεβάτι σου!

Ρώτησε οποιαδήποτε γυναίκα τι είναι αυτό που ψάχνει σε έναν σύντροφο και μάλλον θα σου αραδιάσει καμιά δεκαριά must χαρακτηριστικά που έχει στη λίστα της. Αλλά υπάρχει ένα που είναι σχεδόν σε κάθε λίστα ενός άντρα: να είσαι τολμηρή και περιπετειώδης! Και δεν μιλάω μόνο για την εξερεύνηση βουνοκορφών (αν ναι, ένα κορίτσι που το κάνει αυτό είναι πολύ cool, κατά τη γνώμη μου) αλλά για το σεξ. Ίσως να είναι πιο άγριο, ίσως να δοκιμάσουν εξωτικά φαγητά πάνω στο σώμα του, να πιαστούν σε ακατάλληλη στάση σε υπαίθριο χώρο ή να αποφασίσουν να δοκιμάσουν πρωκτικό σεξ.

Δεν χρειάζεται να βάλεις τον εαυτό σου κατ' ανάγκη στο δρόμο της περιπέτειας, για να αποδείξεις ότι έχεις μια τολμηρή φύση. Το κόλπο είναι να του δείξεις ότι είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες και να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου.

Λοιπόν, ποιο είναι το σημαντικό μέρος της όλης αυτής ιδέας του άρθρου: Οι άνδρες έχουν μια εξελικτική επιθυμία για πολλαπλές συντρόφους. Αλλά μια γυναίκα που είναι τολμηρή, μπορεί να εκπληρώσει την ανάγκη του, κάνοντάς τον να αισθάνεται σαν να είναι με... πολλές. Εάν θέλεις να μπεις στο παιχνίδι να δοκιμάσεις νέα πράγματα στο κρεβάτι που προτείνει το ζώδιό σου, τότε μπορείς να προσφέρεις την ποικιλία που και αυτός ποθεί.

ΚΡΙΟΣ

Αφού σου αρέσει ΤΟ ΣΕΞ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ
... Γιατί δεν τον αφήνεις να σε φτάσει στην κορύφωση

Αγαπάς να παίζεις συναρπαστικά παιχνίδια και το σύνθημά σου είναι «όσο περισσότερο σεξ, τόσο το καλύτερο». Παίρνεις ό, τι θέλεις, με γρήγορη ταχύτητα και απίστευτη ενέργεια. Συνήθως προτιμάς μια πιο γρήγορη συνεύρεση, έτσι, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, πρότεινε στον σύντροφο σου να βάλει ένα ή δύο δάχτυλα μέσα σου, με την παλάμη του προς τα κάτω. Ζήτησε του να επαναλάβει, μέχρι να φτάσεις στο μεγάλο O.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφού σου αρέσει ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...
... Γιατί δεν γλυκαίνεις το στοματικό σεξ

Είσαι μια γυναίκα γεμάτη πολυτέλεια και γοητεία και κοιτάζεις έναν άνδρα με «καλαίσθητες» αισθητηριακές προσεγγίσεις στο κρεβάτι σου. Σκέψου μόνο να μην περιοριστείς σε τρόφιμα που υποδηλώνουν πιπίλισμα, απλά άλειψέ τον με αυτά. Το μέλι και η σοκολάτα θα προσθέσουν μια επιπλέον γεύση στο στοματικό σεξ, απλά να είσαι προσεκτική με τα... κολλώδη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αφού σου αρέσει ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΒΡΩΜΙΚΑ...
... Γιατί να μην του στείλεις ένα «ξεσηκωτικό» e-mail

Είσαι μια γυναίκα που αγαπά την ποικιλία, την ερωτική διασκέδαση και το να μιλάς βρώμικα είναι το πιο διασκεδαστικό που έχεις. Απόλαυσε λοιπόν μια ανταλλαγή 140 χαρακτήρων, γεμάτη με ερωτικά υπονοούμενα. Μην περιορίζεις τα λόγια σου, καθώς περιγράφεις με κάθε λεπτομέρεια, από το δάκτυλο που χρησιμοποιείς μέχρι το μέρος της γλώσσας σου, που πρόκειται να τοποθετήσεις στα «μέρη» του. Απλά θυμήσου να το στείλεις από και σε προσωπικούς λογαριασμούς και όχι αυτούς της δουλειά σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφού σου αρέσει ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ...
... Γιατί να μην δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις σφιγκτήρες θηλών

Είσαι γεμάτη φαντασιώσεις, αλλά συνήθως αφήνεις την εφαρμογή τους στον άλλο. Στο κρεβάτι είσαι ήπια και σαγηνευτική, αλλά και απελπιστικά συναισθηματική. Η ευαίσθητη περιοχή σου είναι το στήθος, οπότε μπορείς να ζητήσεις από τον άνθρωπο σου, να στρίψει απαλά τις θηλές σας και μπορείς να επιτρέψεις (αν σου αρέσει η αίσθηση) μια εγκοπή με σφιγκτήρες θηλών. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί! Μερικές γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό, μόνο μέσω διέγερσης της θηλής!

12-9-2014 mesa9898

ΛΕΩΝ

Αν σου αρέσει ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΡΝΟ...
... Γιατί να μην κάνεις μια ταινία με τον εαυτό σου

Είσαι ένα θηλυκό λιοντάρι, παθιασμένο, φλογερό και εξαιρετικό. Επίσης μια μεγάλη ηθοποιός και θέλεις το κοινό σου, για να δείξεις τη σεξουαλική ζωή σου. Όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική σχετικά με το ποιός θα είναι στα "γυρίσματα" και στα χέρια που θα καταλήξει το υλικό. Βεβαιώσου ότι ο σύντροφός σου έχει πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει και ότι νιώθει άνετα με αυτό. Στη συνέχεια, ανάδειξε την ντίβα μέσα σου και ξετύλιξε το ερωτικό, δραματικό κομμάτι του εαυτού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφού σου αρέσει ΤΟ ΑΡΓΟ ΣΕΞ...
... Γιατί να μην προσπαθήσεις να το κάνεις ταντρικό

Μπορεί να είσαι ντροπαλή, κάτω από πέντε κουβέρτες και σεντόνια, αλλά η αρχική αμηχανία θα εξαφανιστεί σύντομα σαν το χιόνι στον ήλιο, αν το πας «χαλαρά». Και τότε μένεις αξέχαστη. Αν μάλιστα επιδοθείς σε ταντρικό σεξ, που σημαίνει να υφάνεις και επεκτείνεις την ενέργεια, μέσα από μια πραγματικά επιβράδυνση του σεξ, τότε οι οργασμοί που θα πάρεις και θα προσφέρεις, θα είναι πιο έντονοι.

ΖΥΓΟΣ

Αφού σου αρέσει ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞΙ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ
...γιατί δεν του προσφέρεις ένα σκανταλιάρικο στριπτίζ

Έχεις το σεξουαλικό χάρισμα να είσαι αισθησιακή και σαγηνευτική. Βλέπεις τον εαυτό σου ως ανταμοιβή για τον σύντροφό σου και αυτό σε κάνει να είσαι πολύ σίγουρη. Η θέα του κορμιού σου μέσα σε σέξι ντελικάτα εσώρουχα, που είναι κρυμμένα κάτω από casual ρούχα είναι η πρότασή μου (διάλεξε ρούχα αλλά και εσώρουχα εδώ). Κάλεσε τον σύντροφο σου, για μια έκπληξη στον καναπέ και πες του ότι υπάρχει ένας κανόνας: Να Μην Αγγίζει. Προτού αρπάξει την ευκαιρία να σε ρωτήσει, βάλε ένα αργό σέξι μουσικό κομμάτι και αφαίρεσε αργά τα ρούχα σου, κρατώντας επαφή με τα μάτια.

12-9-2014 mesa55

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφού σου αρέσει ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ...
... Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις ένα μαστίγιο

Είσαι ένα άτομο που αναζητά την ευχαρίστηση, μέσα από ένα παθιασμένο σεξ. Ικανή για κάθε άνθρωπο με οποιαδήποτε ιδιοσυγκρασία, αφού σε λίγα λεπτά μπορεί να πέσει πεινασμένος στα πόδια σου. Αν δεν χρησιμοποιείς τα νύχια σου στο παιχνίδι της αγάπης... μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μαστίγιό σου, αρκεί να είσαι σε μια σχέση όπου εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο ή ο σύντροφος σου είναι πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος. Αν έχετε ήδη παίξει με ένα sex toy, θα μπορούσες να επενδύσεις σε ένα μαστίγιο για να απολαύσεις την κυριαρχία σου πάνω στο κορμί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφού σου αρέσει ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΙΣΚΑ...
... Γιατί να μην προσπαθήσεις να "πιαστείς στα πράσα"

Είσαι μια γυναίκα που κουμαντάρει άνετα, ξεδιάντροπα λόγια και πολύ δράση στο κρεβάτι. Η ιδέα ότι η σεξουαλική ζωή σου θα είναι βαρετή, σε κάνει να παίρνεις ρίσκα που σου προκαλούν ρίγη. Για σένα, ο κίνδυνος ότι μπορεί να σε πιάσουν στα πράσα μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικός, όσο το ίδιο το σεξ. Γιατί δεν βάζεις τον σύντροφο σου, να αγγίξει τα απόκρυφα μέρη σου κάτω από ένα τραπέζι εστιατορίου ή να κάνεις σεξ με ανοιχτή την πόρτα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφού σου αρέσει ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ
...Γιατί να μην τον αφήσεις να τελειώσει πάνω σου

Συνήθως κατέχεις το πάνω χέρι, δείχνεις λίγο διεστραμμένη και ίσως αφόρητα λάγνα. Θέλεις να κάνεις το παιχνίδι στο κρεβάτι, κάτι που κρύβεις μυστικά κάτω από μια ψυχρή μάσκα. Τι θα έλεγες λοιπόν, αν κατά την διάρκεια κάποιου παιχνιδιού με το χέρι, αντί να τον αφήσεις να τελειώσει μέσα σου ή στο στόμα σου, να βάλεις την οικειότητά σας σε διαφορετικό επίπεδο και να τον αφήσεις να «τελειώσει» στο στήθος σου; Αυτό θα σε άφηνε να δείξεις μια πιο υποχωρητική στάση στο σεξ, αλλά μπορεί και να σου αρέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφού σου αρέσει το "NO STRINGS ATTACHED" SEX...
... Γιατί να μην δοκιμάσεις ένα τρίο;

Είσαι μια γυναίκα εκκεντρική στο κρεβάτι. Γοητευμένη από το ασυνήθιστο, συμπεριλαμβανομένου του SM, όργια και σεξ σε περίεργα σημεία. Κι αν θέλεις κατιτίς περισσότερο, επιλέγεις ένα διαφορετικό χαρακτήρα ή πολλούς διαφορετικούς. Οι τρεις για σένα δεν είναι πάντα πλήθος, κυρίως όχι στην κρεβατοκάμαρα. Εάν είσαι single, μπορείς να πειραματιστείς με ένα άλλο κορίτσι και έναν άνδρα ή δύο άνδρες. Αν είσαι σε σχέση και αποφασίσεις το τρίο-σε-ένα-κρεβάτι, να το κάνεις με προσοχή, δεδομένου ότι αυτό έχει τη δυνατότητα να ανοίξει θέματα στην σχέση σου.

ΙΧΘΥΣ
Αφού σου αρέσουν ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ...
... Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις το παιχνίδι ρόλων

Το σεξ μαζί σου δεν είναι πότε χυδαίο ή γρήγορο. Είναι πάντα απαλό, ζεστό, τρυφερό και συναισθηματικό. Βρίσκεις επίσης πολύ προκλητικό και διασκεδαστικό να έχεις ερωτικές φαντασιώσεις. Με τον κατάλληλο σύντροφο μπορείς να τις κάνεις και πραγματικότητα. Βρες λοιπόν διασκέδαση με νέους τρόπους, σε ένα παιχνίδι ρόλων, όπως το να πάτε σε ένα μπαρ (επιλέξτε ποιό από εδώ), όπου ο ένας από σας πλησιάζει τον άλλο και υποκρίνεστε ότι είστε άγνωστοι. Στη συνέχεια πηγαίνετε στο σπίτι και κρατήστε τον ρόλο και κατά τη διάρκεια του σεξ.

Have fun!!!!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved