Ποια είναι η πιο sexy προπόνηση για το ζώδιό σου;

Φτιάξε το πιο ερωτικό και «καυτό» κορμί!

Ποια είναι η πιο sexy προπόνηση για το ζώδιό σου;

Αν επιθυμείς να ενισχύσεις τη σεξουαλική σου υγεία, μπορείς να το πράξεις μέσω των ερωτικών ασκήσεων που είναι κατάλληλες για το ζώδιό σου.

Μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα (αναλόγως βέβαια με την ένταση που θα επιλέξεις να έχει η προπόνησή σου) μπορείς να απελευθερώσεις τη θεά μέσα σου. Σε ρόλο βοηθού, θα βρεις τη γιόγκα ή το χορό: μπαλέτο, Salsa, χορό της κοιλιάς – εσύ θα αποφασίσεις!

Ναι, αυτές τις μέρες, όλες γνωρίζουμε ότι πρέπει να ασκούμαστε περισσότερο, αλλά είμαστε επίσης λιγάκι τεμπέλες. Γυμναστήρια και «ειδικοί» έχουν το σεξ στο μυαλό τους για να «πουλήσουν» τα προγράμματά τους, με αποτέλεσμα μια ποικιλία από «σέξι» προγράμματα προπόνησης και gadgets, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με την υπόσχεση να σε κρατήσουν γυμνασμένη και να κάνουν το σώμα σου... hot!

ΚΡΙΟΣ

Ως πολεμίστρια, θα πρέπει να υποκινηθείς από κάτι που είναι επίπονο και σε προκαλεί να ωθήσεις τον εαυτό σου πέρα από τα όρια σου. Άλλωστε αγαπάς να είσαι συνεχώς στο ζενίθ των δυνατοτήτων σου, έτσι ώστε να δοκιμάσεις μια προπόνηση με υψηλή ενέργεια όπως το Rodeo Core. Η σέξι μηχανή πυελικής ενθουσιώδους προπόνησης, θα σου δείξει τον τρόπο να γυμνάσεις ιδανικά τα κατάλληλα «μέρη» σου για πολλές αμαρτίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπάς την άνεση, και θέλεις απλά πράγματα, όπως το να τεντώνεσαι και να κάνεις ασκήσεις ενδυνάμωσης που θα περιέχουν κάτι λίγο από χορό. Βάλε μουσική για να προσθέσεις κάποια απόλαυση στην άσκηση και δοκίμασε το lap dance. Γιατί να το κάνεις αυτό; Επειδή είναι ένας από τους 101 τρόπους που μπορείς να κάνεις πιο spicy την ερωτική σου ζωή! Oh yes!

spor1

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περιέργεια για σένα είναι το βασικό σου κίνητρο, οπότε ας επεκταθεί στην φυσική σου κατάσταση για να πάρεις την καλύτερη μορφή που είχες ποτέ. Τα χέρια και οι ώμοι είναι τα πιο αδύναμα σημεία σου, οπότε ένα gadget προπόνησης όπως το βαράκι... ειδικού χειρισμού "Shake Weight", πέρα από ότι σε γυμνάζει, οπωσδήποτε θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο αστείο. Απλά εσύ δούλεψε το και που ξέρεις, μπορεί να σου φανεί χρήσιμο στις ερωτικές δουλειές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια γυναίκα σαν εσένα, με πλούσια τα ελέη (όσον αφορά το στήθος), θα πρέπει από τη μια να τα διατηρήσει και από την άλλη να τα αναδείξει. Εδώ θα πρέπει να ποντάρουμε και να δώσουμε τα εύσημα στην Carmen Electra που εισήγαγε στον κόσμο της αεροβικής γυμναστικής, το στριπτίζ. Και όχι, αυτό δεν είναι καθόλου ταπεινωτικό για τις γυναίκες, λένε όσες διδάχτηκαν την άσκηση, πετώντας παράλληλα τα ρούχα τους μακριά. Είναι ενδυνάμωση! Είναι ιδιοκτησία της σεξουαλικότητάς τους! Τόλμα και εσύ λοιπόν!

{youtube}eQRUNy14HAU{/youtube}

ΛΕΩΝ

Σαν γυναίκα που αναζητά πάντα το καλύτερο για να αναδείξει την πιο θηλυκή της πλευρά, έχω να σου προτείνω τον θεατρικό burlesque χορό. Η πρόσφατη αναβίωση αυτής της ερωτικής τέχνης, μας έχει δοθεί από αστέρια όπως η Dita Von Teese. Το Burlesque είναι κομψό, τολμηρό και πολύ, πολύ σέξι, όπως και εσύ. Για να το κάνεις καλά απαιτεί ενέργεια, χιούμορ, πολύ ερωτισμό και φυσική κατάσταση. Και μπορείς να φορέσεις και κάποια ρούχα που βγάζουν μάτι. Στο στοιχείο σου δηλαδή!

KENTRIKIASD

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε γενικές γραμμές, θέλεις να μείνεις σε φόρμα. Ωστόσο, το ερωτικό σου ενδιαφέρον είναι πιθανώς μεγαλύτερο από την επιθυμία σου να είσαι fit και υγιής από ματαιοδοξία. Με φαινομενικά ατελείωτη ενέργεια, θα ανταποκριθείς καλά σε ασκήσεις με πλήρη συμμετοχή του σώματος, και γι' αυτό σου προτείνω την "Bikram Yoga," ή αλλιώς hot γιόγκα.
Τι είναι η hot γιόγκα; Είναι ακριβώς αυτό που ηχεί, δηλαδή γιόγκα σε ένα ζεστό (105º) δωμάτιο. Η ιδέα είναι ότι η ζέστη χαλαρώνει τους μυς και προκαλεί έντονη εφίδρωση, η οποία "ξεπλένει" τις τοξίνες από το σώμα. Και μετά αυτό σε απαλλάσσει από οτιδήποτε περιττό, για να αποκαλύψει ένα υπέροχο καυτό κορμί, απαλλαγμένο από τοξίνες!

ΖΥΓΟΣ

H αρμονία είναι αυτό που επιδιώκεις περισσότερο. Όταν αισθάνεσαι εκτός ισορροπίας, μπορεί να αντιμετωπίσεις χαμηλό πόνο στην πλάτη. Θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις το «χορό της κοιλιάς» και να ευχαριστήσεις τέλος πάντων κάποιον, που κάποια στιγμή, περίπου πάνω στην αλλαγή του αιώνα, είχε τη φαεινή ιδέα να ξεκινήσει μαθήματα γυμναστικής χορού της κοιλιάς. Όχι μόνο σου παρέχει ένα διασκεδαστικό τρόπο για να τονώσεις την μέση και τους κοιλιακούς σου, αλλά θα σου διδάξει πώς να είσαι σούπερ σέξι.

{youtube}yfy1iYHobX0{/youtube}


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ως σύμβολο του σεξ του Ζωδιακού, πρέπει να εργαστείς για να το φουλάρεις με όλες τις σαγηνευτικές ενδορφίνες και τη σεροτονίνη που κατακλύζουν το σώμα σου. Για εσένα το δεύτερο τσάκρα πρέπει να λειτουργήσει οπωσδήποτε, οπότε ψάξε για να μάθεις για το Kama Movement. Αν δεν ξέρεις τι είναι, θα σου πω αμέσως Είναι ένας συνδυασμός pilates και γιόγκα που σκοπό έχει ρητά να σε κάνει καλύτερη ερωμένη.

{youtube}sZIVDfOMB1c{/youtube}


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μερικές το προτιμούν καυτό», θα μπορούσε να είναι η φράση φωτιά που θα σε κάνει να επιβιώσεις (και να ευδοκιμήσεις) σε μια πνιγηρή συνεδρία γιόγκα. Επειδή όμως σου αρέσει να ανακαλύπτεις νέες μεθόδους και δη διασκεδαστικές, ένα σου λέω: fitness Ace Power Είναι αυτό το μηχάνημα προπόνησης σκόπιμα ερωτικό; Δεν ξέρω στα σίγουρα. Αλλά αν δεν είναι σκόπιμα ερωτικό, σίγουρα είναι απίστευτα ξεκαρδιστικό για να σε κάνει να λιώσεις ατέλειωτες ώρες!.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπάς οποιοδήποτε είδος φιλόδοξης ανάβασης, καθώς και μια προπόνηση που σου δίνει την αίσθηση της αληθινής προόδου και ολοκλήρωσης. Όχι μόνο θα σου αρέσει η πρόκληση, καθώς θα πρέπει να αγωνίζεσαι και αν πέσεις, θα πάρεις τον εαυτό σου και θα προσπαθήσεις ξανά.. κάτι που το ζώδιό σου είναι σχετικό. Pole dancing fitness για εσένα λοιπόν, αλλά με στύλους για στριπτίζ.
Μια πραγματικά καλή προπόνηση; Απολύτως. Ενδεχόμενη «ενδυνάμωση»; Ναι. Καλύτερη στο κρεβάτι; Σου λέω για άλλα «κόλπα»!

KENTRIKIDSD

ΥΔΡΟΟΧΟΟΣ

Με ένα έντονο ενδιαφέρον απέναντι στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δεν θα σε αφήσει καθόλα αδιάφορη το vibration training, που είναι «μια μέθοδος εκπαίδευσης που χρησιμοποιεί μηχανική διέγερση χαμηλής έντασης και σε χαμηλή συχνότητα, για την άσκηση των μυοσκελετικών δομών, τη βελτίωση της δύναμης των μυών, τη σωματική δύναμη και την ευελιξία." Φυσικά, δεν μπορούμε να μιλάμε για μηχανήματα δόνησης, χωρίς να ηχεί λίγο ερωτικό. Και στην πράξη, όταν ελκυστικά άτομα σαν εσένα κάνουν την προπόνηση με την δόνηση... μην μου πεις ότι δεν είναι σεξουαλικό, έτσι όπως τρέμεις;

ΙΧΘΥΕΣ

Επιλογές όπως η γιόγκα και ο χορός θεωρούνται κατάλληλες για την εξεύρεση της ισορροπίας και της ειρήνης που χρειάζεσαι. Η προπόνηση "Stiletto Camps Boot" είναι ακριβώς αυτή που σου ταιριάζει, γιατί φαινομενικά πάνω στις γόβες στιλέτο σου, πρέπει να εργαστείς σκληρότερα για να κρατήσεις ισορροπία, η οποία θεωρητικά θα πρέπει να ενισχύσει τον πυρήνα σου.
Στην πραγματικότητα, όμως, το όλο θέμα είναι απλά σέξι και σε μεταμορφώνει σε ένα τρομερά αρμονικά καλογυμνασμένο hot body!

{youtube}qVRSTnuYxhg{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved