Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Αιγόκεροι;

Οι ιδανικοί ή απαγορευτικοί ερωτικοί συνδυασμοί των Αιγόκερων

Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Αιγόκεροι;

Γοητευτικός, έξυπνος, λιγόλογος, συνετός, υπεύθυνος, ώριμος αλλά και κολλημένος στη δημόσια εικόνα, ανασφαλής και αρκετές φορές υποκριτής ο Αιγόκερως σίγουρα δεν είναι από τα ζώδια που απολαμβάνουν τα παιχνιδάκια και την ελαφριά πλευρά της σχέσης, καθώς τα παίρνει όλα στα σοβαρά. Οι περισσότεροι λειτουργούν σαν το παλιό καλό κρασί που όσο ωριμάζει τόσο καλύτερο γίνεται γι' αυτό και όσο μεγαλώνουν είναι πιο χαλαροί και βέβαια προτιμότεροι.

Ας δούμε όμως πώς είναι θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Αιγόκερω με κάθε ένα ζώδιο, ποιό να αποφύγει και με ποιό θα ήταν ιδανικό ζευγάρι.

Οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε μόνο στο συνδυασμό των ζωδίων κι όχι των δύο ωροσκοπίων, τη συναστρία δηλαδή δύο ατόμων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΚΡΙΟΣ

Παρορμητικοί και μαχητικοί και οι δύο, εσείς θα κάνετε τα πάντα να συμμαζέψετε τον ενθουσιασμό και την υπερβολή του Κριού και εκείνος θα εκρήγνυται ανά τρεις και δύο και θα σας λέει ότι είστε ξενέρωτος και του σπάτε τα νεύρα. Παρ' όλο τον εγωισμό του όμως σας σέβεται και μην ξεχνάμε και την ερωτική έλξη που η κόντρα την κάνει πιο δυνατή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΤΑΥΡΟΣ

Όλοι λένε ότι ταιριάζετε εκτός από σας γιατί ναι μεν δέχεστε την σταθερότητα και την ανάγκη του Ταύρου για ασφάλεια αλλά οι αργοί ρυθμοί του σας εκνευρίζουν αρκετά, συν το ότι δεν τον εκτιμάτε κι ιδιαίτερα, οπότε καλύτερα να τον αφήσετε στην ησυχία του, εκτός κι αν στοχεύετε κάπου αλλού κι όχι στο ερωτικό κομμάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκτιμάτε την ευστροφία και τη γρηγοράδα του Διδύμου και ενώ σας σπάει τα νεύρα που πετάγεται συνεχώς όταν μιλάτε για να πει το δικό του, δεν είναι αρκετό για να σας ξενερώσει. Αυτό που σας κολλάει είναι το κατά πόσο είναι πιστός. Η νεανικότητά του όμως είναι αρκετά ελκυστική για σας και παρότι φαίνεστε αντίθετοι μπορείτε να ταιριάξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχουμε ξαναπεί ότι για να λειτουργήσει αυτός ο συνδυασμός και να επαληθεύσει το «τα αντίθετα έλκονται» παίζει μεγάλο ρόλο ποιος από τους δύο είναι ο άντρας και ποιος η γυναίκα. Μία Αιγοκερίνα, πχ μπορεί να σταθεί δίπλα σε έναν Καρκίνο μόνο αν θέλει να του κάνει κουμάντο ενώ ο Αιγόκερως θα στηρίξει και θα προστατέψει την Καρκίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΛΕΩΝ

Είναι ένας συνδυασμός δύναμης και αίγλης, καθώς ο καθένας βρίσκει στον άλλο κομμάτια για να συμπληρώσει. Το φλογερό ταμπεραμέντο αλλά και η έντονη προσωπικότητα του Λέοντα λειτουργεί αφροδισιακά σε σας και, πέρα από τις καυτές νύχτες, υπόσχεται και μέλλον, αρκεί να μην αρχίσετε τα παιχνίδια ανταγωνισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μεθοδικότητα και η τακτικότητα του Παρθένου είναι εκτιμητέα και ως ένα σημείο σας βολεύει κιόλας αφού ξέρετε ότι είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο αλλά, ενώ ο ίδιος μπορεί να σας δει ερωτικά, εσάς δεν σας κάνει, καθώς δεν έχει αυτό το κάτι για να σας θέλξει. Είναι προτιμότερο να συνεργαστείτε επαγγελματικά ή να γίνετε φίλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΥΓΟΣ

Καλός συνδυασμός και αυτός καθώς και οι δύο λατρεύετε τη δημόσια εικόνα σας, κρατάτε τα προσχήματα και ξανοίγεστε κοινωνικά. Η αναποφασιστικότητά του δε σας ενοχλεί γιατί έτσι σας λύνει και τα χέρια να έχετε το γενικό πρόσταγμα, συν το ότι ταιριάζετε στο σεξ.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Τοξότες; ή Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Υδροχόοι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έλκεστε από τον μυστήριο και ερωτικό Σκορπιό σαν την πεταλούδα από τη λάμπα και ξέρετε ότι είναι από τους λίγους που μπορούν να σας ρίξουν στα πατώματα. Μιλάει και λίγο και αυτό σας κάνει να τον θέλετε ακόμα περισσότερο, ενώ το σεξ μαζί του σας προσφέρει καινούργιες εμπειρίες. Και του ίδιου του δημιουργείτε την αίσθηση της εμπιστοσύνης οπότε τολμήστε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς δεν τον εμπιστεύεστε, αυτός σας περιτριγυρίζει συνέχεια και σας βομβαρδίζει με ατάκες και ωραία λόγια και δε σας αφήνει στην ησυχία σας. Η παιδικότητά του είναι αναζωογονητική αλλά και αιτία για πολλούς και ομηρικούς καυγάδες. Σίγουρα όμως αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία, έστω και σεξουαλικά. Μετά από αυτό θα είστε άλλοι άνθρωποι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όχι μην το επιχειρήσετε. Αυτός ο συνδυασμός είναι μέσα στο κρύο. Δεν σας πάει και δε θα σας οδηγήσει πουθενά. Είστε τόσο ίδιοι και γι' αυτό δεν πρόκειται να δείτε άσπρη μέρα. Θα βαρεθείτε από τον πρώτο μήνα γιατί το μόνο που θα κάνετε θα είναι να κάθεστε και να παλεύετε με τις ανασφάλειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο αντίθετοι αλλά και ταιριαστοί δε γίνεται να υπάρξουν. Το τώρα συναντά το μέλλον και είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να δείτε με άλλα μάτια τα πράγματα. Έλξη υπάρχει, ένταση επίσης και το σεξ είναι πολύ δυνατό. Το μόνο που σας εκνευρίζει είναι η αντιφατικότητά του αλλά μπορείτε, απλά να μη δώσετε σημασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Για αρχή σας κάνει, γιατί είναι εκλεπτυσμένος και με τρόπους και θέλετε να έχετε μια εμπειρία μαζί του. Για μετά όμως είναι αμφίβολο. Η συνεχής στήριξη και παρηγοριά που χρειάζεται σας εκνευρίζει, καθώς εσείς είστε μαθημένοι να αντέχετε στα δύσκολα και δεν μπορείτε τα κλάματα και τα παράπονα. Πόσο δηλαδή θα πρέπει να τον στηρίζετε; Από την άλλη, αυτός άλλο που δε θέλει να τον παίρνετε από το χεράκι κάθε τρεις και δύο...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved