Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Καρκίνοι;

Οι ιδανικοί ή απαγορευτικοί ερωτικοί συνδυασμοί των Καρκίνων

Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Καρκίνοι;

Οι Καρκίνοι ως παιδιά της Σελήνης έχουν διάθεση ανάλογη με το φεγγάρι... Ευαίσθητοι, αγαπησιάρηδες, με τάση στην καψούρα και τον πόνο του έρωτα αλλά και κυκλοθυμικοί, με απότομες εκρήξεις. Πρωτίστως επιδιώκουν να νιώθουν συναισθηματικά ασφαλείς στη σχέση τους που θα τους παρέχει στοργή, φροντίδα και αγάπη. Είναι καλοί σαν σύζυγοι και κυρίως ως γονείς και καλύτεροι όταν έχουν μια μόνιμη σχέση!

Ας δούμε όμως πώς είναι θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Καρκίνου με κάθε ένα ζώδιο, ποιό να αποφύγει και με ποιό θα ήταν ιδανικό ζευγάρι.


Οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε μόνο στο συνδυασμό των ζωδίων κι όχι των δύο ωροσκοπίων, τη συναστρία δηλαδή δύο ατόμων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΚΡΙΟΣ

Ό, τι θα αρχίσει ωραία, θα τελειώσει με πόνο και μάλιστα για σας με αυτόν τον συνδυασμό. Εσείς προσπαθείτε να τον μαζέψετε, αυτός σαλτάρει κι απλώνεται, άρα 0-1 για τον Κριό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ

Είπαμε, είστε ταμάμ για να ανοίξετε σπίτι! Μαμ και αισθησιακό σεξ όλα σε άφθονες δόσεις. Καλός συνδυασμός για οικογένεια και παιδιά, αν και πρέπει να προσέξετε μην απομονωθείτε απ' όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκπέμπετε σε άλλο μήκος κύματος και είναι δύσκολο να συντονιστείτε. Αυτός θέλει συνέχεια έξω και κόσμο, εσείς μέσα στο σπιτάκι και την ησυχία σας. Η μόνη περίπτωση να κολλήσετε είναι να έχετε κοινούς πλανήτες αλλιώς ξεχάστε το!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι σπανίζουν τα ζευγάρια αυτά ίσως γιατί οι γυναίκες του ζωδίου ψάχνουν ένα πιο μπρουτάλ αρσενικό και οι άντρες μια γυναίκα πιο έντονης προσωπικότητας και αυστηρή. Αν χωρίσετε τους ρόλους στο σπίτι ίσως τα καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΛΕΩΝ

Δεν είναι κακός συνδυασμός, αρκεί να διαχωρίσετε το ποιος κάνει το κουμάντο. Από την άλλη, προσέξτε τις αρκετές δόσεις κρεβατομουρμούρας και γκρίνιας γιατί ο Λέοντας δεν το 'χει σε τίποτα να σας πετάξει ένα πακέτο χαρτομάντιλα και να την κάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μάθετε οργάνωση και διοίκηση μαζί του! Θα μάθει πως καλή είναι η λογική αλλά το συναίσθημα είναι ένας σημαντικός και αστάθμητος παράγοντας που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Αξίζει να προσπαθήσετε να είστε μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Σας τρελαίνει που είναι αναποφάσιστος και δεν μπορείτε να καταλήξετε κάπου μαζί του. Από την άλλη κι εσείς δεν είστε και της πρωτοβουλίας, εκτός κι αν απειλείται ένα κεκτημένο σας... Συμπέρασμα, θα περάσουν πολλάααα χρόνια μέχρι να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο (κι αν).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχει την τάση να σας κάνει ό, τι θέλει αλλά δε σας πειράζει γιατί βιώνετε ένα είδος μαζοχισμού μαζί του. Όσον αφορά στο σεξ, όσο πιο πολύ το κάνετε τόσο καλύτερο γίνεται! Βασιζόμενη σε αυτό το κυρίαρχο στοιχείο η σχέση θα προχωρήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι ζητάτε με αυτό το ζώδιο; Καλύτερα να μείνετε μόνοι σας. Εντάξει, σας έλκει αλλά μια ακόμα περιπέτεια θα είστε που θα τον κάνετε να νιώσει για λίγο αγάπη και προσοχή, μέχρι να βαρεθεί και να πάει αλλού. Μην το επιχειρήσετε καν εκτός αν θέλετε να καταλήξετε στα πατώματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ εξαρτάται τι ζώδιο είναι ο άντρας και τι η γυναίκα. Για τις Καρκίνες είναι το προσδοκούμενο, το ζητούμενο, το όνειρο ζωής ένας σοβαρός, μετρημένος και σταθερός Αιγόκερως. Για τους Καρκίνους, η επόμενη μεγάλη ήττα μετά τον Κριό.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Δίδυμοι; ή Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Λέοντες;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για κάποιο λόγο τον καλοβλέπετε ίσως γιατί έχει αυτήν την αίσθηση ελευθερίας, την υγιή τρέλα και κανένα ενοχικό σύνδρομο και θα θέλατε να του μοιάσετε αλλά δεν μπορείτε. Σας τρελαίνει όμως η επαναστατικότητα και η αντίφασή του κι αυτόν το πολύ νια νιά και το σόι σας. Μόνο για σεξ συνιστάται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Τείνει να γίνει γραφικό αλλά κι αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός, αφού είστε και οι δύο συναισθηματικά όντα που όμως εσείς εδώ θα πρέπει να αναλάβετε τον κυρίαρχο ρόλο μιας και δυο... δακρύβρεχτοι δεν γίνεται να πορευτούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved