Γυναίκα Σκορπιός - Άντρας Σκορπιός: Ραντεβού με το πεπρωμένο

Τα ραντεβού των ζωδίων! Προσπαθούμε να καταλάβουμε την περίεργη έλξη, την ψυχική διέγερση και την πλήρη σωματική επαφή της κάθε ζωδιακής σχέσης - στείλτε μας τις εμπειρίες και τα σχόλιά σας!

Γυναίκα Σκορπιός - Άντρας Σκορπιός: Ραντεβού με το πεπρωμένο

Την πρώτη φορά που συναντήθηκαν η Ελένη με το Νίκο, ήταν σ' ένα ραντεβού για ανάγνωση καρτών Ταρώ. Εκείνη ερμηνεύοντας τις κάρτες του επεσήμανε πως κάποιος που αγαπούσε είχε πεθάνει και ότι αισθανόταν πολύ πόνο από αυτή την απώλεια. Μερικές φορές, οι πελάτες της Ελένης ήταν κλειστοί και δύσπιστοι όταν διάβαζε για αυτούς, αλλά ο Νίκος της ανοίχτηκε και της αποκάλυψε περισσότερα για την κατάστασή του. Είχε ζήσει με μια γυναίκα για 3 χρόνια, αλλά πέθανε σε ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα και εκείνος εξακολουθούσε να έχει οδυνηρές πληγές από την απώλεια. Η ανάγνωση ανέφερε ότι σύντομα η ζωή του θα έπαιρνε μια στροφή προς το καλύτερο και η Ελένη του εμφύσησε μια θετική σκέψη.

Η Ελένη ήταν αστρολόγος για πολλά χρόνια και είχε δημοσιεύσει το πρώτο της βιβλίο Αστρολογίας, ενώ με τα χρήματα της που προέρχονταν από τις αναλύσεις και το βιβλίο της, κέρδιζε ένα σεβαστό ποσό για να ζει και να εργάζεται για το δεύτερο βιβλίο της. Της άρεσε να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή της στο έργο της. Οι Σκορπιοί άλλωστε σαν άνθρωποι είναι λιτοί, αλλά πολύ επινοητικοί με τα χρήματα.

Ο Νίκος δεν είχε ποτέ μια εμπειρία ανάγνωσης Ταρώ πριν, αλλά ήταν εντυπωσιασμένος με αυτό που του είπε η Ελένη. Ήξερε ότι έπρεπε να κινηθεί προς τα εμπρός, αλλά είχε κολλήσει σ' ένα συναισθηματικό τέλμα. Ήταν ένας αστυνομικός σε μια κοντινή μικρή πόλη και μετά την απώλεια του, ρίχτηκε στη δουλειά. Και φαίνεται ότι αυτό απέδωσε καρπούς, καθώς κατέκτησε μια ανώτερη θέση. Οι Σκορπιοί είναι άνθρωποι που εκμαιεύουν εύκολα μυστικά και πληροφορίες και αυτό ήταν μια μεγάλη βοήθεια στην καριέρα του.

Η Ελένη του έκανε μεγάλη εντύπωση, με τη μυστηριώδη αύρα της και τα μακριά μαύρα μαλλιά. Αυτά τα διεισδυτικά μεγάλα καστανά μάτια της δεν ήταν καθόλου άσχημα!. «Θα ήταν ωραίο να την ξαναδώ» σκέφτηκε. Θα ήταν πολύ νωρίς άραγε για να σταματήσει στο σπίτι της και πάλι; Ήξερε ότι θα ήταν εκεί το Σάββατο.

27122013 mesa

Η Ελένη μόλις είχε αφήσει μια σχέση σχεδόν δύο χρόνων, με κάποιον του είδους Peter Pan, απρόθυμο να δεσμευτεί σε οτιδήποτε μόνιμο. Αλλά αυτή ένιωθε ότι βρισκόταν σ' ένα σημείο στη ζωή, όπου άρχιζε να θέλει να εγκατασταθεί σε μια μακροπρόθεσμη σχέση και έτσι χώρισε μαζί του.

Ήταν αρκετά έκπληκτη και χαρούμενη όταν ήρθε ο Νίκος για ν' αγοράσει ένα βιβλίο το επόμενο Σαββατοκύριακο και της ζήτησε να βγούνε για δείπνο την επόμενη νύχτα. Δυο Σκορπιοί, συνήθως όταν έχουν πληγωθεί είναι επιφυλακτικοί να ερωτευτούν πάλι και έτσι πηγαίνουν σιγά στην αρχή, μέχρι να δουν στη συνέχεια τι ζητά ο άλλος.

Ο Νίκος ήταν πραγματικά γοητευμένος με την Ελένη, και βρισκόταν, επίσης, σε ένα σημείο που έψαχνε για μια ώριμη σχέση. Αγαπούσε τον τρόπο που κοίταζε τους ανθρώπους με τέτοια ένταση όταν μιλούσαν (ειδικά όταν κοιτούσε εκείνον). Βέβαια ένιωθε και τρομερή ζήλεια όταν κοιτούσε έτσι βαθιά τους άνδρες πελάτες που' θελαν μια γρήγορη ανάγνωση, δεδομένου ότι οι Σκορπιοί έχουν την τάση να ζηλεύουν αφόρητα τους αγαπημένους τους.

Υπήρχαν σίγουρα μερικά εμπόδια να ξεπεραστούν σε αυτή την κατάσταση, έστω κι αν τα δύο μέρη είχαν αρχίσει να ενδιαφέρονται πραγματικά. Δύο άνθρωποι με ισχυρή θέληση που θέλουν να κάνουν τα πάντα με το δικό τους τρόπο, θα πρέπει να μάθουν την τέχνη του συμβιβασμού πρώτα.

...Ένα βράδυ που έβρεχε καταρρακτωδώς, έφτασαν στο διαμέρισμα του Νίκου. Οι Σκορπιοί πέρα από τον ρομαντισμό, έχουν το σεξ συνέχεια στο μυαλό τους. Υπήρχαν σαφή ερωτικά πυροτεχνήματα στο εν λόγω διαμέρισμα, αλλά προηγουμένως είχαν μιλήσει σοβαρά για μερικά από τα θέματα που τους ενοχλούσαν στην κατάστασή τους. Υπήρχαν κάποια πληγωμένα συναισθήματα και οι Σκορπιοί επειδή είναι παθιασμένοι, ή θα χωρίσουν ξανά και ξανά ή η αγάπη τους θα είναι μελόδραμα ή θα εκτονωθούν στο σεξ.

27122013 mesa2

Ο Νίκος την καθοδηγούσε κατά μήκος του διαδρόμου κρατώντας την σφιχτά, σταματώντας για λίγο να παρατηρήσουν την φωτογραφία της πεθαμένης γυναίκας του. «Βλέπεις» του ψιθύρισε στο αυτί του η Ελένη, «φαίνεται τρομακτικό, επειδή είσαι φοβισμένος να την αφήσεις να φύγει». «Όταν ασκήσεις επιβολή στους φόβους σους και στις πληγές σου, θα διαπιστώσεις ότι δεν έχουν καμιά δύναμη στη ζωή σου. Έχεις εξουσία πάνω τους». Χάιδεψε το λαιμό του Νίκου που δεν μπορούσε να κουνηθεί, αλλά αισθανόταν αλλόκοτα ερεθισμένος.

Φαίνεται τόσο μεθυστική η Ελένη, από τον τρόπο που μου μιλά, τα βλέμματα που μου δίνει. Ωστόσο, πάνω απ 'όλα, μπορώ να πάρω μια αίσθηση ότι προσπαθεί να χτίσει την εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Ξέρει το παρελθόν μου, τον πόνο μου, σκέπτεται ο Νίκος μέσα του.

Ακριβώς όταν είναι έτοιμοι να μπουν στο υπνοδωμάτιό του, τα φώτα σβήνουν. Η Ελένη φοβάται. «Είσαι εντάξει », την καθησυχάζει ο Νίκος μέσα στο σκοτάδι. Αισθάνεται τα χέρια του να κλείνουν τα χέρια της και αντιλαμβάνεται ότι δεν φοβάται το σκοτάδι, αλλά το τι κρύβεται μέσα σε αυτό. «Δεν είναι όλα αυτά που ζουν στο σκοτάδι άσχημα», της λέει, καθώς την φιλά. Χώνεται στην αγκαλιά του και αν και δεν είναι ο πιο μυώδης τύπος που έχει γνωρίσει, είναι τόσο απίστευτα ισχυρός. Η εγκατάλειψη της σ' αυτόν, θα του επιτρέψει να την οδηγήσει στο κρεβάτι του. «Το καλύτερο μέρος», της ψιθυρίζει, καθώς τα χέρια του ταξιδεύουν στο πίσω μέρος του φορέματος της, «είναι αυτό που αφήνουμε ελεύθερο τον εαυτό μας, όταν δεν υπάρχει φως...»

27122013 mesa3

Διαβάστε επίσης:

Ζωδιακά Ραντεβού!

Πρώτο ραντεβού Τοξότη - Υδροχόου

Παρθένος - Ζυγός: Για δυνατούς λύτες!

Ταύρος-Λέων: Μεγάλες προσδοκίες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved