Πανσέληνος στον Ταύρο: Το πιο αισθησιακό Σαββατοκύριακο είναι εδώ!

12 Ερωτικές ιδέες για να περάσετε το Σαββατοκύριακο σας

Πανσέληνος στον Ταύρο: Το πιο αισθησιακό Σαββατοκύριακο είναι εδώ!

Ένα απίστευτα ικανοποιητικό και αισθησιακό Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας θυμίζοντάς μας ένα λουκούλλειο γεύμα που κολλά στο στόμα και μας κάνει να γλείφουμε τα δάχτυλα μας. Γιατί είναι απολαυστικό; Η Σελήνη στον Ταύρο όλο το Σαββατοκύριακο, οδηγεί στο κερασάκι: την Πανσέληνο της Κυριακής επίσης!

Δεν είναι όμως μόνον η γλυκύτατη Σελήνη στον Ταύρο, αλλά και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που θα μας αγκαλιάσει με τον σέξι "Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα" τρόπο της. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο με τον πιο σπλαχνικό τρόπο και ως εκ τούτου μπορούμε να περιμένουμε αξέχαστες βραδιές στο κρεβάτι - και όχι μόνο!

Διαλέξαμε λοιπόν ένα καυτό μίγμα ρομαντικών, άτακτων, δημιουργικών και διασκεδαστικών δραστηριοτήτων, ανάλογα με το ζώδιο σας, για να τις δοκιμάσετε με το ερωτικό σας ταίρι αυτές τις χειμωνιάτικες βραδιές.


ΚΡΙΟΣ

Η ενθουσιώδης, γεμάτη αδρεναλίνη ιδιοσυγκρασία σας, θα πρέπει να βάλει στην κορυφή της λίστας, μια χαλαρή μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο. Είναι χαλαρωτική, γυμνάζει το κορμί και μπορείτε να απολαύσετε το τοπίο, αφού δεν θα έχετε τη μάχη με την κυκλοφορία. Κρατήστε το μενού απλό και βρείτε ένα χώρο όπου μπορείτε να παίξετε με το σύντροφο σας πέφτοντας κάτω,παραβγαίνοντας σε έναν αγώνα τρεξίματος, πειράζοντας άτακτα ο ένας τον άλλο και να κάνετε τελοσπάντων όλες αυτές τις παιχνιδιάρικιες, άλλα ρομαντικές κινήσεις. Σιγουρευτείτε πάντως ότι θα πάρετε μια κλειδαριά ποδήλατου μαζί σας. Μπορεί να καταλήξετε να κάνετε... παράκαμψη στο δρόμο του γυρισμού, για μια ζεστή σοκολάτα.


ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ανάγκη να ικανοποιήσετε όλες τις αισθήσεις σας, γι' αυτό η συντροφιά του αγαπημένου σας, μπάρμπεκιου και κρασί, πάνε πάνε χέρι-χέρι στον χειμωνιάτικο καιρό. Φροντίστε να σταθείτε μαζί, μπροστά από μια καυτή σχάρα, απολαμβάνοντας την θερμότητα, ενώ μιλάτε πάνω από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Μερικά καλής ποιότητας κρέατα,με ωραία τυριά, φρέσκα φρούτα και η κατάλληλη σοκολάτα για να συνοδεύσουν το κρασί, θα σας «καλέσουν» σε μια πανδαισία γεύσεων και μυρωδιών. Αν μάλιστα κάνει πολύ κρύο έξω, ενώ ψήνονται τα κρέατα στη σχάρα, σας δίνει μια δικαιολογία για να αγκαλιάσετε το ταίρι σας και να τη μετατρέψετε στη θερμότερη μέρα του χειμώνα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θυμηθείτε τον Patrick Swayze και την Demi Moore που ανήγαγαν την αγγειοπλαστική σε ένα εντελώς νέο ρομαντικό επίπεδο στην ταινία Ghost. Εάν εσάς και τον σύντροφό σας δε σας πειράζει να λερώσετε τα χέρια σας, μπορείτε να κάνετε μαθήματα κεραμικής. Θα πρέπει να το ψάξετε online για να βρείτε αυτά τα μαθήματα, αλλά, αν αποτύχετε, μπορείτε να βρείτε κάποιον που έχει τον εξοπλισμό και θα μπορούσατε να το δανειστείτε για λίγο. Το να λερώσετε τα χέρια σας στον τροχό του αγγειοπλάστη με το ταίρι σας και να έχετε τις δικές σας δημιουργίες μπορεί να είναι ικανοποιητικό, συναρπαστικό και αξέχαστο για την ανήσυχη φύση σας. Το καλύτερο σημείο δε σε ένα μάθημα αγγειοπλαστικής, είναι ότι εσείς και ο σύντροφος σας μπορείτε να αναμίξετε τα χέρια σας, να ακουμπήσετε τα ακροδάχτυλα σας και να κάνετε ένα έντονα περίεργο και απολαυστικό φλερτ.

FGGFGFDGG

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τρυφερή φύση σας - γεμάτη αγάπη για χαλαρές βραδιές στο σπίτι- θα βρει ζεστασιά στον παλιό τρόπο που φτιάχναμε ποπ κορν μέσα σε μια μεγάλη κατσαρόλα, πάνω από τη σόμπα, περιμένοντας να αρχίσει η ταινία. Αργότερα τυλιγμένοι σε μια χνουδωτή κουβέρτα, μπορείτε να δείτε αγκαλιά μαζί, παλιές φωτογραφίες μπροστά από το τζάκι σας. Αφήστε τη ροή του κρασιού να σας μεθύσει και μοιραστείτε ενοχλητικά περιστατικά, συγχαίροντας τον σύντροφο σας για το ποσό χαριτωμένος (αυτός/αυτή) ήταν σαν παιδί, καθώς ακούτε το τρίξιμο των ξύλων της φωτιάς, μέσα από τις αναμνήσεις σας.


ΛΕΩΝ

Ανήκετε σε αυτούς που ανεβάζουν την ερωτική τους διάθεση διασκεδάζοντας στους δρόμους της πόλης. «Ζωγραφίστε» με πάθος λοιπόν, βολτάροντας αργά το βράδυ στους δρόμους με τον σύντροφό σας, κατά προτίμηση στο κέντρο της πόλης ή σε ένα προάστιο το οποίο είναι γνωστό για τη νυχτερινή ζωή. Πνιγείτε σε όλο το θόρυβο και τη φασαρία, παρακολουθήστε τα γυαλιστερά φώτα έξω από τα εμπορικά κέντρα και δείτε την πόλη σας σε όλο της το μεγαλείο, φιλώντας το ταίρι σας και ερωτοτροπώντας θεαματικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υγιεινή οπτική σας ακόμη και στο τομέα του έρωτα, θα βρει ευχαρίστηση σε ένα καφέ όπου θα απολαύσετε με το ταίρι σας, αποτοξινωτικά και εξωτικά τσάγια, κάτι που επιβάλλει και ο χειμωνιάτικος καιρός. Αφήστε λοιπόν τα ζεστό αφέψημα από το φρουτώδες και αρωματικό τσάι να «ρίξει» ένα ρομαντικό ξόρκι πάνω σε εσάς και το ταίρι σας. Χαρείτε την διαδικασία μιας επιμελημένη τελετής τσαγιού και πάρτε στο σπίτι λίγο χαμομήλι, Earl Grey, Mango Zest ή Orange Pekoe για να ξαναζήσετε το τελετουργικό δοκιμάζοντας το κάθε πρωί, μετά το σεξ.

15112013MESAAA


ΖΥΓΟΣ

Σαν εξελιγμένος κομψός άνθρωπος, μπορείτε να μετατρέψετε τα ψώνια και το χάζεμα στην βιτρίνα, διασκέδαση με τον σύντροφό σας. Κάντε μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να αγοράσετε και επισκεφτείτε τα εμπορικά κέντρα μαζί του. Κυνηγήστε τις εκπτώσεις και διαπραγματευτείτε για να πάρετε τις καλύτερες προσφορές. Βοηθήστε ο ένας τον άλλον να αγοράσετε δώρα κι αν είστε τυχεροί, μπορείτε να βρεθείτε σε ένα αφύλακτο δοκιμαστήριο για να κάνετε το γδύσιμο μαζί!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μυστηριώδης φύση σας λατρεύει το παράξενο και το σκοτεινό. Οπότε, τολμήστε να παρασύρετε το ερωτικό σας ταίρι να κάνει κάτι λίγο τρομακτικό, αφού έχει διαπιστωθεί σύμφωνα με έρευνες, ότι η ντοπαμίνη που απελευθερώνεται στον εγκέφαλο, μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερο έλξη και σύνδεση με το πρόσωπο που είστε. Οι δραστηριότητες που κάνουν τους παλμούς σας να χτυπούν δυνατά, όπως μια επίσκεψη σε ένα στοιχειωμένο σπίτι ή μια παρακολούθηση ενός θρίλερ, μπορεί να κερδίσει την καρδιά του συντρόφου σας. Μέχρι τη στιγμή που το τελευταίο ζόμπι θα ξεπηδήσει με ένα κοφτερό αλυσοπρίονο μπροστά σας, μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη έκφραση φόβου στο πρόσωπο του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα φυσικό περιβάλλον πάντα σας χαλαρώνει και φιλτράρει μοναδικά το πάθος σας. Οδηγήστε μέσα στην πόλη σας ή περπατήστε αγκαλιά, απλά για να παρακολουθήστε το σαρωτικό θέαμα των πράσινων φύλλων που μεταμορφώνονται σε όμορφα, ζωντανά πορτοκαλί, κίτρινα και κόκκινα χρώματα που ξεδιπλώνονται σε όλο τους το μεγαλείο. Φροντίστε επίσης για ένα πακέτο με δύο σάντουιτς για ένα πικ-νικ, που θα ολοκληρωθεί με μια γραφική διαδρομή μέσα από ορεινά περάσματα, όπου εσείς και το ταίρι σας μπορεί να έχετε σφιχταγκαλιασμένοι μια ματιά στην αλλαγή της εποχής.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλόδοξη και προσγειωμένη φύση σας δεν θα πρέπει να περιγελά τα επιτραπέζια παιχνίδια ή τις κάρτες. Μπορείτε να έχετε μια καταπληκτική βραδιά, εάν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε. Βάλτε με ένα φιλικό ζευγάρι στοίχημα να προβλέψουν σχετικά με το αποτέλεσμα (ποιος θα πληρώσει το δείπνο σε ένα εστιατόριο, τα ποτά... ή αφήστε τη φαντασία σας να περιπλανηθεί σε πονηρά σχέδια), καθώς αυτό θα κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Προσπεράστε το Scrabble ή το Trivial Pursuit, γιατί μπορεί να είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικά. Η Monopoly έχει μεγαλύτερη πιθανότητα έτσι να μην πάθει κανείς κακό, αν κάποιος κυριαρχήσει απόλυτα στον άλλον. Και η κατοχή ιδιοκτησιών στην Monopoly είναι αλήθεια κάτι που σας ικανοποιεί και γνωρίζετε και στην πραγματική ζωή. Νικήστε και μπορεί το βραβείο να περιλαμβάνει μια νύχτα έρωτα που θα σας δώσει ακόμη περισσότερη κυριαρχία στο κορμί του συντρόφου σας.

25102013mesa6


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς το σύμπαν μεταδίδει σημαντικά μηνύματα και έτσι όταν ο ήλιος κρυφοκοιτάζει πάνω από τον ορίζοντα και τα φώτα της πόλης αρχίζουν να ανάβουν, πάρτε το ταίρι σας και τραβάτε να του δείξετε τα μυστικά του ουρανού, κάπου που θα έχει λίγο έως καθόλου φωτορύπανση, όπως μια παραλία ή στο πάρκο. Σιγουρευτείτε να ρίξετε μια ματιά στο καιρό επειδή θέλετε να είναι μια νύχτα με ξαστεριά. Φέρτε μαζί σας μια κουβέρτα και απλώστε την κάτω από τα αστέρια. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε κάποια πράγματα, γι' αυτό πάρτε ένα βιβλίο από την τοπική βιβλιοθήκη σας και μάθετε μερικούς από τους αστερισμούς, έτσι ώστε να μπορείτε να τους επισημάνεται για να εντυπωσιάσετε με την εξυπνάδα και την εκκεντρικότητα σας τον σύντροφο σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Η ρομαντική καρδία σας, θέλει να συνδεθεί σε ένα πνευματικό, καθώς και σε ένα συναισθηματικό και φυσικό επίπεδο μαζί με το ταίρι σας. Οπότε, έχετε την ευκαιρία να σχετιστείτε μεταξύ σας με ένα βαθύτερο, πιο ουσιαστικό τρόπο, πηγαίνοντας για μια βουτιά στην θάλασσα ή σε μια λίμνη. Ακόμη κι αν θεωρείτε πως μια βουτιά το χειμώνα είναι το πιο τρελό πράγμα που μπορείτε να κάνετε, αυτό είναι το σχέδιο. Μην μπείτε στον κόπο να πάρετε μαζί μαγιό ή άλλα αξεσουάρ παραλίας. Απλά βγάλτε τα ρούχα σας και βουτήξτε με τα εσώρουχά σας στα δροσερά νερά. Κάνοντας μια βουτιά στα κρύα νερά μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία, μετά την οποία οι δύο σας, μπορείτε να χωθείτε σε κουβέρτες μπροστά από ένα τζάκι και να προσπαθήσετε να «ζεσταθείτε» και με άλλους τρόπους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved