Το τρίτο πρόσωπο: Ο Λέων σε παράλληλη σχέση

Όταν η καρδιά μιλά, η λογική σιωπά

Το τρίτο πρόσωπο: Ο Λέων σε παράλληλη σχέση


Έτυχε – Θύμα των περιστάσεων
Δεν συγκρίνεσαι! Στους Λέοντες αρέσει να τους θεωρούν μοναδικούς και ανεπανάληπτους και να τους ανεβάζουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπαίνοντας σε λειτουργία η τρόμπα με τις μεγαλοπρεπείς εκφράσεις και τα επίθετα που εξυψώνουν το μεγαλείο τους κορδώνονται σαν σπάνιο παγώνι και την πατάνε σαν ψαρόνι που αφήνει την περόνη από την πολύ σιγουριά.

Πως το μαθαίνει
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον! Κι αν σκεφτείτε ότι τον έχουν και κυβερνήτη τους καταλαβαίνετε ότι τα μαντάτα δεν θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά του βασιλιά, του Λέοντα θέλω να πω. Ας είναι καλά το κοινό του, οι φωτορεπόρτερ κι η ομάδα που τον περιβάλλει που δεν θα αφήσουν έναν μεγάλο star στην άγνοια και το σκοτάδι. Την αλήθεια βεβαίως θα θελήσει να τη διαπιστώσει κι ιδίοις όμμασι.

Διεκδικεί ή φεύγει
Καθίστε ντε κατευθείαν να μάθετε το τέλος. Ολόκληρο θεατρικό έργο θα ανεβάσει με το δραματικό του ύφος να το ζηλεύει κι ο καλύτερος ηθοποιός της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου και τα μουγκρητά και τις δυνατές κραυγές του να διεκδικούν Όσκαρ ερμηνείας ή αν μη τι άλλο ένα δυνατό χειροκρότημα. Η έξοδος του, που λέτε, θα είναι εντυπωσιακή με το στήθος φουσκωμένο και την περήφανη χαίτη του να ανεμίζει, διότι ένας γνήσιος Λέων δεν χάνει ποτέ, βγαίνει πάντα κερδισμένος. Εξάλλου, όπως του λένε και παραδέχεται κι ο ίδιος του έπεφτε λίγη ή λίγος.

Πέτυχε – Σφήνα ανάμεσα σε δύο
Όταν η καρδιά μιλά, η λογική σιωπά κι ο Λέων από τη φύση του έχει την τάση να ρισκάρει και να παίζει, πιστεύοντας ότι όποιος έχει αυτοπεποίθηση στο τέλος πάντα θα βρει έναν τρόπο να πετύχει. Και στην προκειμένη περίπτωση όταν λέει ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων εννοεί ότι θα παίξει για να κερδίσει.

Γιατί επιλέγει το σύντροφο κάποιου άλλου
Αυτό το βραβείο ανήκει σε μένα! Του γυάλισε, να το πω, γιατί του θύμισε χρυσή κορώνα που μόνος αυτός μπορεί να φοράει, ταιριάζει στο πρεστίζ του γιατί μαζί του/της όλοι θα γυρνούν να τους κοιτάξουν και να τους θαυμάσουν, όπως και να το πω η ουσία είναι ότι μόνο στο πλάι του ο/η επίδοξος παρτενέρ θα νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα.

Πως κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα
Με τον πλούτο της καρδιάς του! Βεβαίως αν η παραγωγή διαθέτει και λεφτά, ακριβά ρούχα, αυτοκίνητα και χρυσά η τηλεθέαση της νέας σειράς που θα πρωταγωνιστεί ο Λέων φυσικά και θα παίζει κάθε μέρα στην οθόνη της ζωής του πολυπόθητου πρόσωπου θα βοηθηθεί πολύ. Για τα υπόλοιπα χρειάζεται σήμανση πάνω δεξιά στην οθόνη που να λέει «κατάλληλο αυστηρώς για ενήλικους».

Ευτυχία που κόβεται στα τρία ή Από ρόλο αναπληρωτή σε αυτό του πρωταγωνιστή
Ο Λέων ξέρει πως αν η ευτυχία κοπεί όπως ο μισθός στα τρία και πάρει ρόλο αναπληρωτή θα πάει σε κινητικότητα και εν συνεχεία για απόλυση. Για αυτό παίζει μόνο τον πρωταγωνιστικό ρόλο (και για να λέμε και το σωστό τον ρόλο τον υποστηρίζει επάξια). Άντε κι αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε θα παίξει guest star με την ευγενική χορηγία της αναμφίβολα μεγάλης του καρδιάς.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved