Πώς θα την κάνετε να λιώσει από τον πόθο;

Τα προκαταρκτικά που θα την απογειώσουν...

Πώς θα την κάνετε να λιώσει από τον πόθο;

...αρκεί να ξέρετε το ζώδιό της και όλα τα άλλα θα σας τα μαρτυρήσουμε εμείς!

ΚΡΙΟΣ

Χαϊδέψτε, φιλήστε, δαγκώστε ελαφρά το λαιμό της, ανεβείτε προς το σαγόνι για να φτάσετε στο στόμα και εκεί ρουφήξτε πρώτα το κάτω χείλος, πριν βάλετε διεκδικητικά τη γλώσσα μέσα του!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σβέρκος και πλαϊνά του λαιμού είναι τα ευαίσθητα σημεία της. Γραπώστε την, δαγκώστε την ή ρουφήξτε την σε αυτά τα σημεία. Το σημάδι που θα της αφήσετε θα την φτιάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιάστε τα δάχτυλα του χεριού της και παίξτε μαζί τους. Βυθίστε τα στο στόμα σας ένα-ένα και δείξτε της για τι είστε έτοιμοι. Επίσης περιγράψτε τι θέλετε να κάνετε μαζί της γιατί της αρέσει να ακούει...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάνω απ' όλα είναι το στήθος της. Τριφτείτε πάνω του, παίξτε με τις θηλές της, χρησιμοποιώντας τα χέρια και το στόμα σας, ρουφώντας και δαγκώνοντάς τες ελαφρά.

ΛΕΩΝ

Γυρίστε την μπρούμυτα και χαράξτε ένα δρόμο από το σβέρκο μέχρι την πλάτη με τα δάχτυλά σας και τη γλώσσα σας. Που και που ρίξτε μικρές δαγκωματιές.

**Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθετε τα πάντα εδώ**

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα φιλιά και τα χάδια στο στομάχι και το πάνω μέρος της κοιλιάς θα την απογειώσουν, ιδιαίτερα αν τη γλύφετε γύρω και μέσα στον αφαλό της.

ΖΥΓΟΣ

Η μέση, γλουτοί κοινώς το... πίσω της πρόσωπο είναι τα ευαίσθητα σημεία της. Δαγκώστε τα, πιάστε τα ή δώστε ελαφρά μπατσάκια και ξανά από την αρχή μέχρι να παραδοθεί πλήρως.

Fotolia 39734519 Subscription XL

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ό, τι την κάνει πύραυλο βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της γι' αυτό ξεκινήστε από την ευαίσθητη περιοχή με γλώσσα και δάχτυλα και φτάστε μέχρι τους προσαγωγούς της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιάστε, μαλάξτε, γλύψτε τους γοφούς και τους μηρούς της. Πηγαίνετε με τα χέρια σας πάνω κάτω αργά και πιέστε τους ελαφρά, γυρίζοντάς τη πότε μπρούμυτα και πότε ανάσκελα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαπλώστε την μπρούμυτα και απασχολήστε τη γλώσσα σας και το στόμα σας με τις κλειδώσεις των γονάτων της. Περάστε απαλά τα ακροδάχτυλά σας πάνω τους και μετά τα χείλια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πόδια της είναι το κρυφό της χαρτί. Ξαπλώστε την ανάσκελα, καθίστε ανάμεσα τα πόδια της, σηκώστε τα ψηλά και αφήστε τη γλώσσα και το στόμα σας να τρέξει κατά μήκος τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σημείο φωτιά αυτής της γυναίκας είναι τα πέλματα. Τρίψτε τα και μη διστάσετε να βάλετε στο στόμα σας τα δάχτυλά της ρουφώντας και πιέζοντάς τα με τη γλώσσα σας, ιδιαίτερα το μεγάλο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved