Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

«Να 'ταν η ζήλια ψώρα» απαντά ο Β. Σόιμπλε στις κατηγορίες κατά της Γερμανίας ότι έχει ξεκινήσει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτή τη φορά σε οικονομικό επίπεδο. Όμως, άρθρο που συσχετίζει την Άγγελα Μέρκελ με τον Αδόλφο Χίτλερ αποσύρθηκε άρον-άρον από εφημερίδα καθότι από ό, τι φαίνεται η μαέστρος της προπαγάνδας κύρια Μέρκελ και οι Γερμανοί πολίτες αντέδρασαν έντονα μην αντέχοντας την αλήθεια. Θράσος είναι το θάρρος για αυτά που κανείς δεν πρέπει να τολμά και αναμφίβολα οι Γερμανοί όπως έχει δείξει η ιστορία τους ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Όπως τα φάγανε τα μούτρα τους, θα τα φάνε και πάλι γιατί δεν φτάνει κανείς να είναι δυνατός χρειάζεται να είναι και ευφυής και η κυρία Μέρκελ με τα λάθη που κάνει αποδεικνύει το αντίθετο. Τα σφάλματα με την Κύπρο θα της στοιχίσουν ακριβά, εν συνεχεία, διότι οι βλέψεις της έγιναν εμφανείς και στον τελευταίο ευρωπαίο πολίτη.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=ΚρόνοςΥποθετικός=Σελήνη/Ουρανός=Ήλιος=Κρόνος/Ποσειδώνας

Κριτικές για ζητήματα τέχνης και αισθητικής. Θέματα που σχετίζονται με τις υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας και πρόνοιας. Πωλήσεις αγαθών που σχετίζονται με την εκδήλωση συναισθημάτων και περισσότερο της αγάπης. Σκάνδαλο εξαιτίας ενός γυναικείου προσώπου. Οικονομικά σκάνδαλα. Οικονομικές απώλειες και απάτες. Αφροδίσια νοσήματα. Ζητήματα που αφορούν την ασθένεια του Διαβήτη. Ερωτική διάθεση.

Συμβουλή

Η Πανσέληνος στην 6η μοίρα του Ζυγού ενεργοποιεί τον επικρουστήρα σε ζητήματα εργασίας και υγείας που θα απασχολήσουν την παρούσα χρονική περίοδο ενώ ο Εγκέλαδος χτυπά για οικονομικά και αισθηματικά. Πολύ πιθανόν, ευυπόληπτο ή μη, θηλυκό πρόσωπο να γίνει η πέτρα σκανδάλου ενώ τόσο ζητήματα που σχετίζονται με το σάκχαρο όσο και θέματα που σχετίζονται με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα χρειάζεται να τα αντιμετωπίσετε με προσοχή. Η ερωτική διάθεση ανεβαίνει αλλά να θυμάστε ότι σε πολλές νέες σχέσεις θα ισχύσει το «δεν υπογράψαμε και κανέναν συμβόλαιο».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Σε συμβουλεύω να παντρευτείς. Αν βρεις μια καλή γυναίκα θα είσαι ευτυχισμένος. Αν όχι, θα γίνεις φιλόσοφος.» Σωκράτης

Το τραγούδι της ημέρας: Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Τράβα Σκανδάλη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved