Πλανητικές Απόψεις: Ερωτικές οδηγίες για την Αφροδίτη στον Κριό

Να... φλερτάρουμε και να ερωτευτούμε με δική μας ευθύνη!

Πλανητικές Απόψεις: Ερωτικές οδηγίες για την Αφροδίτη στον Κριό

Όταν η θεά του φλογερού έρωτα εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού στις 21 Μαρτίου, δεν νομίζω ότι θα έχουμε τον έλεγχο των παρορμήσεων μας και είναι πιθανό να βρεθούμε μπροστά σε πολλά ερωτικά απρόοπτα. Έτσι συμβουλή μου είναι να... φλερτάρουμε και να ερωτευτούμε με δική μας ευθύνη!

Ελεύθεροι: Ο έρωτας με την πρώτη ματιά είναι ένα φυσικό φαινόμενο, όταν η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο της στιγμιαίας ικανοποίησης. Η αίσθηση της περιπέτειας θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε σχέσεις που μπορεί να μην αποδειχθούν τόσο κατάλληλες μετά το πρώτο ενθουσιασμό. Οι γρήγορες δεσμεύσεις καλύτερα να αποφευχθούν αυτή τη στιγμή, γιατί σύντομα μπορεί να βρεθούμε να ψάχνουμε αλλού, για την κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών μας.

Δεσμευμένοι: Η Αφροδίτη στον Κριό και οι όψεις που θα κάνει με Ουρανό και Πλούτωνα, θα χλευάσει την ικανότητά μας να είμαστε υπομονετικοί με τους συντρόφους μας. Αυξάνει επίσης την επιθυμία μας να αποφύγουμε τους συμβιβασμούς, προκειμένου να τροφοδοτήσει μια απελευθερωτική φρεσκάδα. Τα «καμώματα» της, θα τονίσουν την ανυπομονησία μας, σε οποιαδήποτε σχέση που δεν έχει συνεχή δραστηριότητα. Στο πλαίσιο ενός τέτοιου αποτελέσματος, κινούμαστε ενστικτωδώς για να ξεπεράσουμε την αδράνεια, είτε κάνοντας μια αναγκαία συζήτηση που βάζουμε στο τραπέζι τα θέλω μας ή απελευθερώνοντας τους εαυτούς μας, από τους περιορισμούς σχετικά με την ανεξαρτησία μας. Αυτό θα μπορούσε να επιφέρει μια ξαφνική διάλυση της σχέσης ή επανάσταση, μια απρόσμενη ένωση και / ή μια αρκετά γρήγορη απόφαση να αφήσουμε πίσω μας κάποια νοοτροπία «συντροφικότητας», για λογαριασμό μιας πιο αυτό-εστιασμένης δράσης.

Χωρισμένοι: Χάρη στο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, η τολμηρή μας αγκαλιά που διψά για κάτι νέο ή επικίνδυνο, πιθανό να δώσει κάποια αντιπαράθεση, αν είμαστε πρόσφατα χωρισμένοι, με συνέπειες που μας θυμίζουν ότι η διέλευση της δεν θα είναι τόσο απλή όσο είχαμε ελπίσει. Αυτοί οι άνθρωποι ή οι περιστάσεις που μας είχαν συνηθίσει με την ίδια παλιά συμπεριφορά μας, δεν θα δεχτούν ευγενικά την στιγμιαία αλλαγή των κανόνων μας. Μπορεί να προσκολληθούν πάνω μας, στην προσπάθειά μας να προχωρήσουμε μπροστά, τραβώντας μας πίσω σε επαναλήψεις με τους γνωστούς ρυθμούς. Επίσης, μπορεί να στοχεύσουν χειρουργικά, με την αμυντική τακτική τους στα ασθενέστερα σημεία μας, για να μας χτυπήσουν όπου πονάει περισσότερο, προσπαθώντας να μας πείσουν για υποχώρηση.

Όταν πρόκειται λοιπόν για την αγάπη, αυτήν την χρονική περίοδο που θα μείνει η Αφροδίτη στον Κριό, είναι όλα σχετικά με την τέχνη του να ξέρεις πότε να αγαπάς και πότε να αγωνιστείς με σεβασμό και αγάπη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved