Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/3

Σελήνη στον Κριό – Κάνω αυτό που θέλω και αλλάζω όσα δεν επιθυμώ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/3



Ακόμα και αν υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες που μας περιστοιχίζουν, μετά τα σημαντικά νέα ξεκινήματα που όρισε η Σελήνη στη Νέα της φάση, θα εξαφανιστούν σαν σκόνη στον άνεμο από την καινούργια της θέση στον Κριό, σήμερα 12/3 στη 1.18 το μεσημέρι.

Η ημέρα μπορεί να ξεκινά με τα Ιχθυακά της κατάλοιπα, αλλά όσο προχωρά συνειδητοποιούμε μια σταδιακή έκρηξη μέσα μας, που φουντώνει όλο και περισσότερο.
Η συνάντηση με τον Άρη κυβερνήτη του ζωδίου που βρίσκεται η Σελήνη στις 13.34 το μεσημέρι, πυροδοτεί όλο το υπόλοιπο διάστημα και ως το βράδυ αναμένεται να δώσουμε μια γερή μάχη σε όλα τα επίπεδα.

Η ανάγκη μας να δράσουμε, να πάρουμε πρωτοβουλίες, να βιαστούμε να κλείσουμε υποθέσεις, να ρυθμίσουμε εκκρεμότητες, να ανταγωνιστούμε, να απαιτήσουμε και να διεκδικήσουμε, είναι αμέτρητη. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα επικρατήσουν από νωρίς το μεσημέρι και ως το βράδυ τάσεις ανυπομονησίας, έντασης, υπερδιέγερσης και ξεσηκωμού. Η υπομονή πολλών εξαντλείται και οι ευγενικές και πράες συμπεριφορές δίνουν τη θέση τους σε αναιδείς, θαρραλέες και ωμές. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με όλους και για όλα και οι ενέργειές μας φέρνουν κόντρες, διαφωνίες, καβγάδες και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις. Παρόλα αυτά το ξεκαθάρισμα που επέρχεται είναι μια αποζημίωση για την φορτισμένη ψυχολογία μας. Οι ώρες αυτές είναι ιδανικές για άθληση, πάσης φύσεως δραστηριότητα, χειρωνακτικές εργασίες και ριψοκίνδυνες αποστολές.

Στις 13/3 πλέον στις 3.05 το πρωί η κορύφωση της συνόδου με τον Ουρανό που επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, απλά επιβεβαιώνει την τρικυμιώδη ένταση και την ανάγκη μας για ανατροπές και αλλαγές.
Η αρμονική όψη με τον Δία στις 5.52 το πρωί επηρεάζει τις πρώτες πρωινές ώρες, διογκώνοντας την αυτοπεποίθηση και την τάση μας να κάνουμε εκείνο που θέλουμε πάση θυσία και εδώ και τώρα.
Τα πράγματα όμως δεν είναι απλά, διότι η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Πλούτωνα στις 10.01 το πρωί, μας φέρνει προ τετελεσμένου ως νωρίς το απόγευμα, συνειδητοποιώντας τη σκληρή έννοια της ρήσης «ή ταν ή επί τας».
Για να μη χρειαστεί λοιπόν να θάψουμε όλα εκείνα που παλεύουν να επιβιώσουν, χρειάζεται ένα μέτρο στα πολλά σταθμά που έχουμε συσσωρεύσει στο κεφάλι μας.

Στις 14/3 η Σελήνη δεν συναντάει άλλον πλανήτη στο διάβα της έως τις 9.10 το βράδυ που περνάει στον Ταύρο. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ας προσπαθήσουμε να δαμάσουμε την ανυποχώρητη φύση μας και να καλμάρουμε από την ένταση.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι δίνουν ρεσιτάλ παρόρμησης, άκρατου ενθουσιασμού και πρωτότυπων επιδιώξεων, αλλά οι συγκρούσεις καραδοκούν και δημιουργούν άγχος και πίεση.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι απολαμβάνουν ένα πολύ δημιουργικό διήμερο, αρκεί να μην παρασυρθούν από σειρήνες και δελεαστικές προτροπές.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, μπορεί να αισθανθούν στριμωγμένοι, αλλά δεν θα μπουν εύκολα σε διαδικασία αντιπαράθεσης, προτιμώντας την ησυχία τους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved