Πλανητικές Απόψεις: Η επανεξέταση των σχέσεών μας...

Με Κρόνο ανάδρομο στο Σκορπιό καταλαβαίνουμε γιατί οι σχέσεις μας δεν λειτουργούν

Πλανητικές Απόψεις: Η επανεξέταση των σχέσεών μας...

Όλοι «κολυμπάμε» στην πισίνα της ενέργειας και ακριβώς όπως οι κύκλοι της Σελήνης δημιουργούν παλίρροιες με την αλλαγή της ενέργειας που περιβάλλει τον πλανήτη Γη, όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος αγγίζουν την προσωπική μας ενέργεια με σημαντικούς τρόπους. Ποιός είναι ο επόμενος σταθμός τώρα; Μα ο Κρόνος ανάδρομος!

Όταν ο Κρόνος γυρίσει ανάδρομος (18 Φεβρουαρίου μέχρι 8 Ιούλιου), οτιδήποτε έχουμε αγνοήσει, απορρίψει ή αποφύγει από τις αρχές του Οκτώβρη του 2012, θα κλέψει και πάλι την προσοχή μας. Γνωρίζοντας αυτό εκ των προτέρων, μπορούμε να περάσουμε το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου στο να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας που χρειάζονται ανακαίνιση.

Οι σχέσεις μας με την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους, θα τεθούν σε δοκιμασία. Η αυτοπειθαρχία, η ειλικρίνεια και η ώριμη προσέγγιση θα λειτουργήσει καλύτερα, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο Κρόνος ανάδρομος, μας ζητά να επανεκτιμήσουμε με σοβαρότητα και ρεαλισμό τις μακροπρόθεσμες συνδέσεις μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αποσαφηνίσει και να βελτιώσει. Σε άλλες περιπτώσεις όμως, μπορεί να υπάρχουν χωρισμοί. Πάνω απ΄ όλα όμως ανοίγει το δρόμο για πιο υγιείς, πιο ευτυχισμένες και πιο ισορροπημένες σχέσεις.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές μου... για αυτή την ενέργεια:
1. Ο Κρόνος ανάδρομος μπορεί να φέρει ένα παλιό έρωτα πίσω στη ζωή μας, καθώς θεωρείται ο πλανήτης του κάρμα. Αυτός μπορεί να είναι ένα παλιό αμόρε μας και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο αυτό.

2. Ο Κρόνος μπορεί, επίσης, να εμφανίσει βαθιά ζητήματα σε σχέση με τον πατέρα μας. Μπορεί να αντιμετωπίσουμε μια αίσθηση ότι μεταφερόμαστε πίσω στο χρόνο για να επανεξετάσουμε τα θέματα που κρύβαμε κάτω από το χαλί. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και αν ο πατέρας μας έχει πεθάνει, καθώς συναισθήματα που θάφτηκαν μπορεί να ξαναέρθουν στο προσκήνιο.

3. Να τιμήσουμε τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις προς τους άλλους, με τον καλύτερο τρόπο. Η πρόθεση μας, είναι που έχει περισσότερη σημασία κατά τη διάρκεια αυτής της οπισθοδρόμησης. Για παράδειγμα, αν έχουμε υποσχεθεί στον σύντροφο μας ότι θα τον στηρίξουμε αναλαμβάνοντας παραπάνω από τα καθήκοντα του νοικοκυριού, το κάνουμε! Ο Κρόνος φέρνει ανταμοιβές, όταν είμαστε υπεύθυνοι.

4. Αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας για τους ανθρώπους και τις σχέσεις στην ζωή μας. Για παράδειγμα, εάν είχαμε μια αίσθηση ότι η φίλη μας εξαπατά... δεν αγνοούμε το θέμα. Ξεκαθαρίζουμε τώρα, για να αποφευχθούν τα χειρότερα αργότερα.

Ας θυμόμαστε ότι η γνώση των γεγονότων, είναι δύναμη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved