Πλανητικές Απόψεις: Στήνοντας ένα ερωτικό σκηνικό

Η φαντασία και ο ρομαντισμός αναλαμβάνουν ρόλο στην ερωτική μας ζωή, από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι τις 11 Μαρτίου

Πλανητικές Απόψεις: Στήνοντας ένα ερωτικό σκηνικό

Ο Άρης στους Ιχθύες είναι μια ρομαντική και δύσκολη παράλληλα τοποθέτηση στα ζώδια του νερού. Τονίζει την εξαιρετική ευαισθησία μας απέναντι σε ρομαντικές χειρονομίες και την τάση να συντονιστούμε με αυτούς που αγαπάμε σε ένα πιο βαθύ, μυστηριακό, δυσδιάκριτο επίπεδο. Η φαντασία και ο ρομαντισμός αναλαμβάνουν ρόλο στην ερωτική μας ζωή, από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι τις 11 Μαρτίου και μπορούμε να απολαύσουμε το σεξ σαν μια περισσότερο spiritual και ιερή εμπειρία. Η πρακτική του γιόγκα- ταντρικού σεξ θα μπορούσε να επιλεχτεί για να υπερβούμε τις σεξουαλικές επιθυμίες μας και να συγχωνευτούμε με κάτι ανώτερο, κάτι θεϊκό, υφαίνοντας την σεξουαλικότητα μας με την ανάπτυξη του επιπέδου της συνείδησης μας. Σίγουρα είναι μια θέση που περιέχει μια πιο παθητική σεξουαλική δυναμική, αλλά ίσως με τη μεγαλύτερη ποικιλομορφία έκφρασης.

Όσοι πάλι θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το ερωτικό σκηνικό που αποζητά ένας Άρης στους Ιχθύες, σας έχω ιδέα: Ζήστε ένα Σαββατοκύριακο σε ένα κρυφό δωμάτιο κοντά σε νερό, είτε αυτό λέγεται λίμνη, είτε θάλασσα, είτε -γιατί όχι και ποτάμι. Ταξιδέψτε με το δικό σας "Μην ενοχλείτε" στις βαλίτσες σας και προειδοποιήστε την υπηρεσία δωματίου να μην σας ενοχλήσει κανείς, πολύ πριν από την άφιξή σας. Ένα ραντεβού, κάτω από την επιρροή του Ιχθύ, χρειάζεται μια απόμακρη αίσθηση και ένα μέρος που είναι απόλυτα προστατευμένο.

Από τη στιγμή που θα φτάσετε, φροντίστε για κεριά, φρέσκα φρούτα και ένα μπουκάλι σαμπάνιας να είναι στο δωμάτιο σας, για να σας καλωσορίσουν. Η ατμόσφαιρα, θα πρέπει να περιέχει στοιχεία που θα σας βουλιάξουν σε ένα λιμάνι ευχαρίστησης, όπου θα μπορέσετε να ανοιχτείτε και να χαλαρώσετε. Το κρεβάτι θα πρέπει να έχει πολλά μαξιλάρια και ένα παχύ πάπλωμα αν είναι κρύο, ενώ το όλο σκηνικό θα πρέπει να αντανακλά μια ονειρική αίσθηση.

MESA_36

Ο Άρης στους Ιχθύες προτιμά τις σκιές και την έξαψη της φαντασίας, οπότε το μόνο που χρειάζεται για καλό σεξ είναι το μυστήριο των δύο σωμάτων που αγγίζονται τρυφερά στο σκοτάδι. Το να οδηγείστε από τα συναισθήματά σας θα σας κάνει να αισθανθείτε καλά, όπως κι αν υπάρχει ένα τζακούζι, υδρομασάζ ή μια ιδιωτική σάουνα, σε αυτή την σεξουαλική κρυψώνα.

Μουσική που προέρχεται από κρυμμένα ηχεία και μελωδίες που αναμιγνύονται με τον ήχο των κυμάτων και της απαλής βροχής που πέφτει, συμπληρώνουν το πιο ιδανικό σκηνικό για να αφήσει τον Ιχθυακό Άρη, ικανοποιημένο και ανανεωμένο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved