Lunar Dance: Τι φωτογράφος είναι κάθε ζώδιο;

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 - Ήλιος στον Αιγόκερω/Σελήνη στους Ιχθύς

Lunar Dance: Τι φωτογράφος είναι κάθε ζώδιο;

Στον μήνα του Αιγόκερω, ο κυβερνήτης του Κρόνος, μας μαθαίνει να ερχόμαστε σε επαφή με τον χρόνο και πώς να τον αξιοποιήσουμε ποιοτικά και αποτελεσματικά. Από την άλλη, η Σελήνη στους Ιχθύς μας καλεί να δημιουργήσουμε και να ταξιδέψουμε σε έναν ονειρικό κόσμο . Δεν είναι τυχαίο που ο πλανήτης που συνδέεται με τον Ιχθύ είναι ο Ποσειδώνας , ο οποίος έχει υπό την κυριαρχία την φωτογραφία. Ο συνδυασμός τους, δεν με αφήνει παρά να σκεφτώ την αποτύπωση του χρόνου από τις μικρές στιγμές μας, με δημιουργική φαντασία.

rena3

Αν δεν θέλετε σήμερα να ασκήσετε το ταλέντο σας στην φωτογραφία, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το τι προτιμά να φωτογραφίζει και με ποιον τρόπο κάθε ζώδιο, αναλόγως στοιχείου.

Ζώδια στο στοιχείο της φωτιάς - Κριός, Λέων, Τοξότης

fotias

Λέξεις κλειδιά: δράση, κίνηση, ενθουσιασμός, πειράματα

Είναι δύσκολο να δούμε έναν τυπικό Κριό, Λέοντα και Τοξότη να περιμένει καρτερικά τρεις ώρες για μια αλεπού να εμφανιστεί στο σκόπευτρο της κάμερας. Οι φωτογράφοι κάτω από αυτό το ζώδιο αγαπούν τη δράση και γι 'αυτό μπορεί να είναι πολύ επιδέξιοι όσον αφόρα την φωτογράφηση αθλημάτων και σπορ, ζώα σε δράση (ιδιαίτερα επικίνδυνα ζώα!) και ανθρώπους σε κίνηση.

Επειδή είναι γνωστοί για τον ενθουσιασμό τους , είναι επίσης πολύ καλές και πολύτιμες οι φωτογραφίες που βγάζουν. Ο ενθουσιασμός τους θα φανεί στην αρχή ενός νέου θέματος που θα σκεφτούν ή κατά τη διάρκεια του πειραματισμού σε νέα στυλ φωτογράφησης.

Ζώδια στο στοιχείο του Νερού - Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες

nerou

Λέξεις-κλειδιά: δημιουργικότητα, καλλιτεχνικό ταλέντο, συναίσθημα, φαντασία

Μήπως θέλετε να φωτογραφήσετε ένα αντικείμενο σε άσπρο φόντο; Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για αυτούς τους φωτογράφους, αλλά θεωρούν ότι είναι κάτι πολύ βαρετό. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες είναι από τα πιο καλλιτεχνικά ζώδια. Βάζουν τα συναισθήματα και τη διάθεση τους σε κάθε εικόνα. Αυτός είναι ο λόγος που αγαπούν να είναι ελεύθεροι για να δημιουργήσουν. Με τον τρόπο αυτό, είναι σε θέση να βγάλουν απίστευτες εικόνες. Τα δημοφιλή θέματα τους μπορεί να είναι πορτρέτα, νερό, φανταστικά τοπία, νεκρή φύση, χρώματα και η ομορφιά της φύσης.

Ζώδια του στοιχείου της Γης - Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ghs

Λέξεις κλειδιά: φύση, υπομονή, τοπία, τρόφιμα

Οι άνθρωποι των ζώδιων της Γης είναι λάτρεις της φύσης και των τροφίμων. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι τους αρέσει να φωτογραφίζουν τοπία, άγρια ζώα, λουλούδια, τρόφιμα και ποτά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπομονετικοί και θαυμάζουν πάρα πολύ την "τελειότητα" και γι' αυτό φροντίζουν για κάθε λεπτομέρεια στις φωτογραφίες. Τυπικοί Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, διαθέτουν μια πιο παραδοσιακή οπτική και έτσι είναι δύσκολο να δούμε εικόνες από αυτούς με παράξενες γωνίες φωτισμού ή πολύ πειραματικές.

Ζώδια του στοιχείου του Αέρα - Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

aera

Λέξεις κλειδιά: τεχνολογία, μόδα, ομάδες ανθρώπων, επικοινωνία

Οι άνθρωποι των ζώδιων του Αέρα γνωρίζουν συνήθως πολλούς ανθρώπους και αν χρειάζεστε εικόνες με ομάδες ατόμων, αυτοί είναι οι κατάλληλοι. Θα απολαμβάνουν να δουλεύουν πάνω σε αυτό, όπως επίσης και τα μοντέλα τους. Ο Δίδυμος και ο Ζυγός θα κάνουν επίσης πολύ ωραίες φωτογραφίες μόδας, ομορφιάς και ευεξίας. Ενώ ένας τυπικός Υδροχόος θα έχει μια κλίση να κάνει φωτογραφίες με θέμα το μέλλον, υπολογιστές, διαδίκτυο, επιστήμης και επικοινωνιών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved