Lunar Dance: Σκορπίσιες αποχρώσεις σεξουαλικής απόλαυσης!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσουμε τις βασικές τακτικές του Σκορπιού, όσον αφόρα στο σεξ

Lunar Dance: Σκορπίσιες αποχρώσεις σεξουαλικής απόλαυσης!

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στο Σκορπιό

Μέρες που το μυαλό ταξιδεύει μακριά σε άγνωστα μονοπάτια και εξερευνά νέους τρόπους προσέγγισης και σκέψης. Από την άλλη, η Σελήνη στον Σκορπιό χρωματίζει τις ημέρες με διάθεση για κίνδυνο, για σπάσιμο των ορίων και έφεση προς το απαγορευμένο και το σεξ. Ή αν προτιμάτε προς το απαγορευμένο σεξ.

247486941994004155_ZenUxIg9_c

Δεν είναι μυστικό ότι ο Σκορπιός, είναι το πιο σέξι ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι προφανείς λόγοι είναι ότι ο Σκορπιός κυβερνά τα γεννητικά όργανα και όλα τα πράγματα που αφορούν ταμπού και μυστικά. Ο, όχι και τόσο προφανής λόγος, είναι ότι ο Σκορπιός είναι το ζώδιο του μυστηρίου, το οποίο είναι το βασικό συστατικό του σεξαπίλ.

Το άγνωστο είναι σαγηνευτικό και σε τέτοιες μέρες η εμπειρία του σεξ γίνεται τρόπος για να εξερευνήσουμε τη ζωή, τους ανθρώπους και τα συναισθήματα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσουμε τις βασικές τακτικές του Σκορπιού, όσον αφόρα στο σεξ.

105271710009888563_fAvXZ06p_c

Καταρχάς, το σεξ τέτοιες μέρες που μπορεί να γίνει, ενδέχεται να μας αγγίξει τόσο βαθιά και να θεραπεύει την κατάθλιψη, να μας βγάλει από τον λήθαργο και να μας ξαναγεμίσει με αισιοδοξία. Χρησιμοποιείστε λοιπόν το σεξ σαν καύσιμο και ανταλλαγή ενέργειας. Να θυμάστε όμως ότι το σεξ για να γίνει πηγή ενέργειας, πρέπει να γίνει με ένα άτομο το οποίο σας διεγείρει βαθιά και αγγίζει το μυαλό και την ψυχή σας. Με μια λέξη να υπάρχει σωματική και ψυχική επαφή. Μόνο τότε η ενέργεια του οργασμού μπορεί να διοχετευτεί σε άλλες μορφές ενέργειας.

Είναι γεγονός ότι η εποικοδομητική ενέργεια της βαθιάς ολοκληρωμένης επαφής μπορεί να οδηγήσει σε εκείνες τις στιγμές –εκλάμψεις που μπορούν να κτίσουν ολόκληρες αυτοκρατορίες, να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, να καταφέρουμε το ακατόρθωτο ή να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Άλλωστε το σεξ είναι κινητήριος δύναμη.

Σήμερα επίσης, δεν χρειάζονται ερωτικά βοηθήματα στην ερωτική επαφή. Το φεγγάρι του Σκορπιού δεν χρειάζεται ερωτικά βοηθήματα για να νιώσει. Πρόκειται για καθαρά ερωτική πράξη. Πνεύμα με πνεύμα και κορμί με κορμί. Τόσο απλό, κάτω από το Σκορπίσιο vibe.

153263193539119503_VS4DWHsf_c

Αν πάλι σκέπτεστε να λειτουργήσετε το Κάμα Σούτρα στο κρεβάτι σας, κρατήστε το για άλλες ημέρες. Το σεξ τέτοιες μέρες δεν είναι ούτε Ολυμπιακοί αγώνες, ούτε τσίρκο. Η Σκορπίσια σεξουαλικότητα έχει να κάνει με τον μαγνητισμό, την χημεία, την ενέργεια, την δύναμη του πάθους και με την αίσθηση ότι ο ένας λιώνει μέσα στον άλλο... έτσι που δεν μπορείς να δεις που τελειώνει η ψυχή του ενός και αρχίζει του άλλου. Σας παρακαλώ, αφήστε τα ζογκλερικά για άλλες ημέρες.

169799848420824135_kbWPngOQ_c

Το κύριο συστατικό που θα χρειαστεί να βάλετε είναι πολύ ένταση και πάθος. Η Σκορπίσια σεξουαλικότητα έχει μια επιθετική χροιά, που φτάνει σχεδόν σε σημεία πόνου. Αν είστε λάτρεις του είδους, τότε μπορείτε να διανθίσετε την ερωτική πράξη με δαγκωματιές, με γρατσουνιές, βαθιές νυχιές, ξυλιές, πάλη και βογκητά.

Όσοι πάλι διάθετε χειροπέδες και μαστίγια, είναι μέρες για να τα ξεθάψετε από την ντουλάπα σας.

Ιδανική στάση: Μια που να μην ξέρετε που βρίσκεστε μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και χωρίς να μπορείτε να δείτε το πρόσωπο του άλλου.

Ιδανική μουσική υπόκρουση:

Justify my Love, Madonna

« I'm open and ready

For you to justify my love

To justify my love

Wanting, to justify

Waiting, to justify my love

Praying, to justify

To justify my love

I'm open, to justify my love»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved