Τα 4 ζώδια με τα οποία ο Σκορπιός θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Θα γίνει... χαμούλης στο κρεβάτι!

Τα 4 ζώδια με τα οποία ο Σκορπιός θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Ο Σκορπιός έχει την φήμη του πιο σεξουαλικού ζωδίου -για να μην πούμε του σεξομανή και μας πείτε και υπερβολικούς- είναι μάλιστα το μεγαλύτερο απωθημένο όλων των άλλων ζωδίων. Θα ήθελαν, αν τους δινόταν η ευκαιρία, να δουν στην πράξη κατά πόσο όλα αυτά που έχουν ακούσει είναι αλήθεια ή μύθος. Υπάρχουν 4 ζώδια πάντως με τα οποία, αν Σκορπιός έκανε σεξ, τότε θα μιλούσαμε για την απόλυτη ερωτική μίξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώδιο του νερού και ο Καρκίνος και στο σεξουαλικό κομμάτι έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον Σκορπιό. Μην την βλέπεις έτσι γλυκούλα, αγαθούλα και χαμηλών τόνων. Στο σεξ μεταμορφώνεται και βγάζει έναν εαυτό που μόνο ένας Σκορπιός θα μπορούσε να εκτιμήσει και να... απογειώσει. Η Καρκίνα λύνεται περισσότερο στο σεξ, όταν έχει απέναντί του τον Σκορπιό και οι δυο τους μπορούν να περάσουν νύχτες μαγικές και ονειρεμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν του το είχες έτσι; Και όμως... Η Αιγοκερίνα με τον Σκορπιό στο κρεβάτι θα μπορούσαν να περάσουν εκπληκτικά. Μόνο στο σεξ όμως, γιατί για σχέση, ούτε να το σκέφτονται. Το σεξουαλικό κομμάτι είναι εντελώς διαφορετικό απο την σχέση. Έτσι οι δυο τους θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν εύκολα ο ένας τις ανάγκες του άλλου και να τους μείνει και το σεξ... αξέχαστο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βλέποντας μια Παρθένο από μακριά, μόνο για... kinky δεν την έχεις. Και όμως! Στο σεξ η Παρθένος γίνεται μια άλλη. Της αρέσουν οι extreme καταστάσεις. Και δεν θα μπορούσε να βρει για αυτές καλύτερο εραστή από έναν Σκορπιό. Ω, ναι! Οι δυο τους στο σεξ θα τα πήγαιναν εκπληκτικά. Μετά από αυτό βέβαια ούτε... "καλημέρα" δεν θα ανταλλάξουν. Σαν προσωπικότητες δεν ταιριάζουν. Το κρεβάτι όμως είναι άλλο κομμάτι.

ΙΧΘΥΣ

Τις ερωτικές φαντασιώσεις μιας Ψαρίνας, μόνο ο Σκορπιός μπορεί να τις ικανοποιήσει στο 100%. Εκείνη θα του δώσει τα πάντα και θα απολαύσει το σεξ μαζί του και αυτός θα κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει. Θα την έχει του χεριού του. Βέβαια, μπορεί κάποιες φορές να πάρει και εκείνη πρωτοβουλίες. Στο σεξουαλικό κομμάτι οι Ιχθύς είναι πολύ πιο kinky από τα άλλα ζώδια. Δεν τους το έχεις γιατί παρουσιάζουν έναν άλλο πρόσωπο προς τα έξω, ωστόσο είναι ίσως το πιο διαστροφικό ζώδιο από όλα!

Διάβασε επίσης: Ποια είναι τα ζώδια που έχουν το πάνω χέρι στο σεξ

Ο τρόπος που σε αγγίζει μαρτυρά το πώς νιώθει για σένα

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει κάθε πότε κάνεις σεξ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved