Τα 4 ζώδια που κάνουν μεν καλό κρεβάτι, αλλά είναι απαίσια σε μια σχέση

Το σεξ μαζί τους είναι πολύ καλό. Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για την σχέση, γι΄αυτό πρόσεχε

Τα 4 ζώδια που κάνουν μεν καλό κρεβάτι, αλλά είναι απαίσια σε μια σχέση

Μπορεί στο ερωτικό κομμάτι τα ζώδια αυτά να είναι άψογα. Μπορεί να περνάτε φανταστικά, όσο διαρκεί η ερωτική πράξη μεταξύ σας, ωστόσο, όταν αυτή τελειώνει, τα πράγματα γίνονται πραγματικά δύσκολα. Μια σχέση δεν βασίζεται μόνο στο σεξ. Αν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία που να κρατούν δυο ανθρώπους μαζί, τότε πολύ σύντομα θα έρθει το τέλος.

Πάμε να δούμε τα 4 ζώδια που είναι πολύ καλοί εραστές, αλλά απαίσιοι σύντροφοι.

ΛΕΩΝ

Ο εγωισμός του είναι πάνω από όλα. Μιλάμε για ένα από τα πιο εγωκεντρικά ζώδια. Είναι ιδιόρρυθμος και θέλει να έχει κοινό. Να τον θαυμάζεις και να τον... νταντεύεις. Να του δίνεις εσύ και εκείνος να απολαμβάνει. Ακόμα και στο σεξ, επιδιώκει να είναι ο καλύτερος εραστής που είχες ποτέ, όχι όμως επειδή σκέφτεται την δική σου ικανοποίηση. Για την φήμη του νοιάζεται και για το πόσο θα τον αποθεώνεις στις φίλες σου.

ΚΡΙΟΣ

Είναι από τους καλύτερους εραστές του ζωδιακού. Θερμός, εκρηκτικός, έτοιμος για όλα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ξέρει τι να κάνει και πώς να το κάνει. Με τον Άρη άλλωστε ως κυβερνήτη του. Όσο καλός όμως είναι στο κρεβάτι, άλλο τόσο δύσκολος είναι ως άνθρωπος στην σχέση. Θέλει ελευθερία, ανεξαρτησία και όχι... πολλά πολλά. Βαριέται εύκολα και ακόμα πιο εύκολα πάει παρακάτω, αν εσύ τον χωρίσεις. Άσε που θεωρεί πως έχει πάντα δίκιο και πως τα ξέρει όλα...

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι από τα δοτικά ζώδια, όσον αφορά στην ερωτική πράξη. Δίνει και παίρνει. Δεν είναι μίζερος και θέλει εναλλαγές. Να δοκιμάζει νέα πράγματα για να μην βαριέται. Όλα αυτά καλά, μέχρι που θα αποφασίσει ότι θέλει να σε... «φτιάξει», να σε «διορθώσει» και να σε κάνει καλύτερο/η από ό,τι είσαι. Δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι ενοχλητικό. Θεωρεί πως σε βοηθάει. Συνήθως με έναν Δίδυμο περνάς εύκολα από το στάδιο του σεξ, στην... κατήχηση. Το αντέχεις;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο βασιλιάς της σεξουαλικότητας, του ερωτισμού και του πάθους. Αλήθεια είναι. Όπως αλήθεια είναι και το γεγονός ότι είναι ζηλιάρης, απόλυτος, εγωιστής, κτητικός και εξουσιαστικός. Θέλει να σε ελέγχει γιατί υποπτεύεται πάντα ότι κάτι του κρύβει. Και εκεί που έχετε περάσει καλά και σε έχει φτάσει στα ουράνια με τις σεξουαλικές του επιδόσεις, ξεκινάει, για παράδειγμα, να ψάχνει το κινητό σου ή τα συρτάρια σου ή να σε ρωτάει επίμονα τι θα κάνεις μετά, αν μιλούσες με κάποιον άλλο ή αν όντως θα πας σπίτι σου.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει το πού «καίγεσαι» πολύ και θέλεις να νιώσεις το... φιλί

Το ζώδιό σου δείχνει γιατί είσαι σέξι και σε ποθούν!

Δεν τους λες και τους καλύτερους εραστές! Αυτοί οι 4 μάλλον θα σε απογοητεύσουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved