Αυτός ο άντρας θέλει μια σοβαρή Γυναίκα (με Γ κεφαλαίο) και πολλά προσόντα

Η ιδανική ερωμένη για τον άντρα με Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αυτός ο άντρας θέλει μια σοβαρή Γυναίκα (με Γ κεφαλαίο) και πολλά προσόντα

Έχω και καλά και κακά νέα για τον άντρα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Τα καλά είναι πως από τη στιγμή που έχετε «υπογράψει συμβόλαιο» μεταξύ σας δε θα σε πουλήσει για κάτι άλλο, τουλάχιστον στα φανερά. Τα κακά είναι πως εάν θέλεις να ακούς «σ' αγαπώ ματάκια μου», «μωρούλι μου» και τέτοια, τότε φύγε όσο είναι καιρός. Ακόμα και το «σ΄αγαπώ» το λέει, λες και του έχει μείνει η αναισθησία από την απονεύρωση. Όμως σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι ο πρώτος που θα σταθεί δίπλα σου και ο τελευταίος που θα φύγει.

Αυτός ο άντρας θέλει πρωτίστως μια σοβαρή Γυναίκα (με Γ κεφαλαίο) με πολλά προσόντα, που να μην κρέμεται από πάνω του ή μια που να τον συντροφεύει στις ατέρμονες κοινωνικές υποχρεώσεις του και κυρίως να είναι «Κυρία» ή «Κάποια» στα μάτια των άλλων. Επιπολαιότητες, δημόσιοι χαριεντισμοί και οτιδήποτε άλλο μπορεί να «εκθέσει» τον καλό σου στα μάτια των φίλων και των γνωστών του απαγορεύονται διά ροπάλου. Εκτός (γιατί είναι πιθανό) κι αν σου ρίχνει 30 κάτι χρονάκια και καμαρώνει για την «κορούλα του».

Αν, λοιπόν, επιθυμείς να παίξεις το ρόλο της κυρίας του κυρίου ή της λολίτας του παππού όλα είναι ΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, στο κρεβάτι σε θέλει με ζαρτιέρες και διχτυωτά, αφού πρώτα του μαγειρέψεις, του σιδερώσεις τα πουκάμισα κλπ.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη -πιο σύγχρονη- εκδοχή, να είσαι εσύ η μεγαλύτερη, με εμπειρία, γνώσεις ή θέση κι αυτός ο τεκνός, που ψάχνει ένα σκαλοπάτι για να ανέβει κοινωνικά. Κι επειδή πέρα από την ανασφάλειά του, τα κίνητρα του είναι ωφελιμιστικά, όταν δεν είναι φρόνιμο παιδί, θα πρέπει να τον τιμωρείς δεόντως για να το φχαριστιέται.

Διάβασε επίσης:

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Αιγόκερω

Στο κρεβάτι με έναν Αιγόκερω

Μυστικά και αλήθειες για τον άντρα Αιγόκερω που πρέπει να μάθεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved