Τα 5 πιο παθιασμένα και sexy ζώδια

Εσύ που δεν ανήκεις στην παρακάτω λίστα, μην αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι!

Τα 5 πιο παθιασμένα και sexy ζώδια

Ποια ζώδια θεωρούνται ότι είναι παθιάρικα και με έντονη σεξουαλικότητα; Αυτό το ερώτημα τέθηκε σε διαδικτυακή έρευνα και σίγουρα θα συμφωνήσεις με το αποτέλεσμα, αφού, αν έχει τύχει ερωτικά να βρέθηκες έστω και με ένα από αυτά, θα σου έμεινε αξέχαστο, τουλάχιστον στο σεξ. Και για να το διευκρινίσουμε: Τα υπόλοιπα 7 μπορεί να είναι αισθησιακά, σαγηνευτικά ή ερωτικά. Εδώ μιλάμε όμως για πάθος και λίμπιντο στο κόκκινο!

Ιδού, λοιπόν, η σειρά κατάταξης, από το περισσότερο στο λιγότερο παθιασμένο και αφόρητα sexy ζώδιο! Συμφωνείς ή έχεις να προσθέσεις κάποιο άλλο, ανάλογα με τις εμπειρίες σου;

  1. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψηφίστηκε πρώτος και με διαφορά, όμως δεν αποτελεί και καμία έκπληξη. Η φήμη του Σκορπιού προηγείται, όσον αφορά στο πάθος και την σεξουαλικότητά του. Είναι άλλωστε το μόνο ζώδιο που μπορεί να σου προσφέρει την «απόλυτη» εμπειρία. Μαζί του θα ξεχάσεις και το όνομά σου. Απλά να ξέρεις ότι τα ταλέντα του «ξεδιπλώνονται» με την εξοικείωση. Αν, λοιπόν, την πρώτη φορά την βρήκες πολύ καλή, φαντάσου τις επόμενες...

  1. ΚΡΙΟΣ

Βρέθηκε στη δεύτερη θέση όχι γιατί είναι λιγότερο παθιασμένος και σεξουαλικός, απλά επειδή η... διέγερσή του είναι κάπως σαν ίωση. Όσο έχει πυρετό, τυφλώνεται, τρελαίνεται και μπορεί να κάνει τα απίστευτα! Προκαλεί, διεκδικεί, πρεσάρει ασταμάτητα, δεν αφήνει περιθώρια για αντιδράσεις κι αντιστάσεις και στο σεξ θα βγάλει τη φωτιά του και θα αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του. Μπορεί να μην έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά μία φορά για τον Κριό ίσον καμία.

  1. ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης με την cool και ανάλαφρη στάση του συχνά μπερδεύει το αντίθετο φύλο και -ας πούμε- ότι με την πρώτη «δε γεμίζει το μάτι». Αλλά, αυτό είναι και το «κόλπο» για να αποκτήσει άμεση πρόσβαση. Παίζει αρκετά, χειρονομεί, πετάει υπονοούμενα και διάφορα σχόλια, κάνοντας την άλλη πλευρά να αναρωτιέται, αν τα εννοεί όλα αυτά ή αστειεύεται. Όταν θα κάνει κίνηση, θα κόψει κάθε γέλιο μαχαίρι, καθώς στο κρεβάτι είναι φωτιά και λαύρα. Σίγουρα όσοι/ες τον ψήφισαν μετάνιωσαν που τον πήραν αρχικά στην πλάκα.

  1. ΛΕΟΝΤΑΣ

Και το τρίτο ζώδιο της φωτιάς βρίσκεται στη λίστα και πλέον τι να πει κανείς για το Βασιλιά; Το φλογερό του ταμπεραμέντο αλλά κι η σταθερότητα στο στόχο του δίνουν τη θέση στην πεντάδα. Ορμητικός αλλά με στιλ, παθιάρης τόσο – όσο και αφόρητα sexy, όταν συναντήσει το αντικείμενο του πόθου του βγάζει το λιοντάρι από μέσα του... Συν το ότι είναι large και σε ποσότητα και σε ποιότητα και σε παροχές!

  1. ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο ζώδιο που κλείνει την 5άδα και το μοναδικό από τα της Γης είναι ο Ταύρος δε βρίσκεται καθόλου άδικα σε αυτήν. Μπαμ δεν κάνει με τη μία, όμως το σεξαπίλ του είναι αρκετά έντονο και όσο πιο πολύ ώρα βρίσκεται δίπλα του, τόσο πιο τολμηρές εικόνες σου δημιουργεί στο μυαλό. Από την άλλη, βγάζει ένταση, πάθος, κτητικότητα, όλα αυτά δηλαδή που δικαιολογούν γιατί ψηφίστηκε. Την αντοχή πού την πας; Είναι ο μόνος που υπόσχεται Μαραθώνιους σεξ!

Διάβασε επίσης:

Ποιο είναι το χειρότερο στοιχείο του κάθε ζωδίου στο σεξ;

Αυτά είναι τα 6 πιο kinky ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved