Άγιος Βαλεντίνος: Κάνε την ερωτική σου ζωή πιο πικάντικη

Τα πιο «καυτά» sex tips για κάθε ζώδιο

Άγιος Βαλεντίνος: Κάνε την ερωτική σου ζωή πιο πικάντικη

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αυτό σημαίνει πως αξίζει να ανακαλύψεις μερικά sex tips που θα κάνουν την ερωτική σου ζωή λίγο πιο «πικάντικη» και θα σε βοηθήσουν να περάσεις με τον πιο «καυτό» τρόπο την ημέρα των ερωτευμένων. Και σε αυτή την περίπτωση, φυσικά, το «κλειδί» είναι το ζώδιο του εραστή ή της ερωμένης σου!

Κριός: Ο Κριός θέλει είναι αρχηγός στον έρωτα και το σεξ. Είναι δυναμικός και ανυπόμονος και αυτό σημαίνει πως το άτομο που έχει δίπλα του δεν πρέπει να τον κάνει να βαριέται (με λίγα λόγια, μην το πας αργά). Στο κρεβάτι ταιριάζει περισσότερο με τον Λέοντα, τον Ζυγό, τον Τοξότη, τον Δίδυμο, τον Υδροχόο και τον Σκορπιό, ενώ το κεφάλι είναι η ερωτογενής του ζώνη, γι’ αυτό, αν θέλεις να τον κατακτήσεις, φρόντισε να ξεκινήσεις με ένα μασάζ στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ταύρος: Ταιριάζει περισσότερο με τους Ιχθύς, τους Καρκίνους, τους Παρθένους, τους Αιγόκερους και τους Σκορπιούς και στον έρωτα θέλει να έχει τις πιο ηδονικές εμπειρίες. Εκείνος που θέλει, λοιπόν, να κατακτήσει έναν Ταύρο, πρέπει να είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να δημιουργήσει την πιο αισθησιακή ατμόσφαιρα (κεριά, σαμπάνια, φράουλες με σαντιγί, αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια και… αγκαλιές σε μεταξωτά σεντόνια). Έχε ακόμη κατά νου πως η ερωτογενής του ζώνη είναι ο λαιμός, αλλά θα τον «ανάψει» εξίσου το απαλό σου δέρμα, το υπέροχο άρωμά σου και η δροσερή σου αναπνοή.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι είναι άνετοι με τη σεξουαλικότητά τους και τους αρέσει να πειραματίζονται και να μιλούν «βρόμικα» στο κρεβάτι. Ταιριάζουν περισσότερο με Υδροχόους, Ζυγούς, Κριούς, Λέοντες, Αιγόκερους, Τοξότες και Σκορπιούς, ενώ το άτομο που θα είναι στο πλευρό τους πρέπει να θέλει να κάνει έρωτα μαζί τους στα πιο παράξενα μέρη. Καλό είναι, επίσης, να γνωρίζει πως μερικά φιλιά στα χέρια είναι σίγουρο πως θα «ανάψουν» έναν Δίδυμο.

Μεγάλος Διαγωνισμός «Άστρο μου ΕΣΥ!»: Κέρδισε μια ρομαντική κρουαζιέρα και πολλά ακόμη δώρα!

Καρκίνος: Το μυστικό για να κατακτήσει κάποιος έναν Καρκίνο είναι να τον κάνει να αισθανθεί ασφάλεια και στο κρεβάτι. Έχει πολλές ανασφάλειες και ευαισθησίες, για αυτό και το να έχει δίπλα του ένα άτομο που τον κάνει να αισθάνεται άνετα είναι άκρως σημαντικό. Πριν το σεξ, καλό είναι να προηγηθεί, λοιπόν, ένα ρομαντικό δείπνο. Ταιριάζει περισσότερο με Υδροχόους, Αιγόκερους, Παρθένους, Ιχθύες, Ταύρους, Τοξότες και Σκορπιούς, ενώ η περιοχή του στήθους είναι η ερωτογενής του ζώνη.

Λέων: Θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, ακόμη και στο σεξ. Αυτό σημαίνει πως το άτομο που θα βρεθεί στο πλευρό του, πρέπει να τον κάνει να αισθάνεται πραγματικός «σταρ» στο κρεβάτι. Το καλύτερο ταίρι για τον Λέοντα είναι ο Ζυγός, ο Δίδυμος, ο Τοξότης, ο Κριός, ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος, ενώ η κίνηση που θα τον «ανάψει» είναι ένα αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια στην πλάτη.

Παρθένος: Ξέρει με λεπτομέρειες τα πάντα για το σεξ, γιατί έχει μάθει απ' έξω και ανακατωτά το Κάμα Σούτρα. Είναι τελειομανής και στο κρεβάτι, γι’ αυτό και ο σύντροφός του πρέπει να δίνει προσοχή στις ανάγκες του και να προσπαθεί να του προσφέρει ικανοποίηση με κάθε τρόπο. Ταιριάζει με τους Ταύρους, τους Αιγόκερους, τους Καρκίνους, τους Ιχθύς και τους Σκορπιούς, ενώ η ερωτογενής του ζώνη είναι η περιοχή γύρω από την κοιλιά. Εκείνο, βέβαια, που τον εξιτάρει ακόμη περισσότερο, είναι η καθαριότητα του ανθρώπου με τον οποίο συνευρίσκεται ερωτικά.




Ζυγός: Ένα δείπνο σε κάποιο καλό εστιατόριο, μερικά πολυτελή εσώρουχα, λίγα λουλούδια και ένα σοφιστικέ δώρο είναι αρκετά για να «ανάψουν» τον Ζυγό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θέλει έναν ρομαντικό και παθιασμένο σύντροφο στο κρεβάτι και ταιριάζει περισσότερο με τον Κριό, τον Δίδυμο, τον Τοξότη, τον Υδροχόο, τον Λέοντα και τον Σκορπιό. Όσον αφορά στην ερωτογενή του ζώνη, σε ενημερώνουμε ότι βρίσκεται στους γλουτούς!

Σκορπιός: Είναι sexy και το ξέρει, γι’ αυτό και πολλές φορές εκμεταλλεύεται τα θύματά του τα οποία είναι συνήθως Ιχθύες, Αιγόκεροι, Ταύροι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Του αρέσει να κυριαρχεί και να χειραγωγεί τους ερωτικούς του συντρόφους οπότε, αν σκέφτεσαι να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί του, φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Θα περάσεις υπέροχα, αλλά ο Σκορπιός ενδέχεται να σε πληγώσει με το «δηλητήριό» του. Όσον αφορά στην ερωτογενή του ζώνη, είναι η περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Τοξότης: Γοητευτικός και περιπετειώδης, ο Τοξότης νιώθει ερωτική έλξη για άτομα που είναι αυθόρμητα και έτοιμα για όλα, ανά πάσα στιγμή. Να θυμάσαι πως μπορεί να βαρεθεί πολύ εύκολα για αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει ποικιλία στη ζωή και το… κρεβάτι σας. Ταιριάζει πολύ με τους Ζυγούς, τους Λέοντες, τους Διδύμους, τους Κριούς, τους Τοξότες, τους Υδροχόους, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, ενώ μπορεί να «ανάψει» με μερικά χάδια στους μηρούς.

Αιγόκερως: Μπορεί στην καθημερινότητά τους να δείχνουν… βαρετοί, ωστόσο, στο κρεβάτι βγαίνουν εκτός ελέγχου. Κατά βάθος είναι ρομαντικοί, οπότε θα χαρούν αν ο σύντροφός τους, τους «πλημμυρίσει» με λόγια αγάπης πριν το σεξ. Ερωτικά ταιριάζουν περισσότερο με τους Υδροχόους, τους Σκορπιούς, τους Κριούς, τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Λέοντες και τους Τοξότες, ενώ μπορεί να τους «αναστατώσει» ένα άγγιγμα στα πόδια και για την ακρίβεια, στα γόνατα.

Υδροχόος: Για έναν Υδροχόο η νοημοσύνη έχει σημασία και όσον αφορά στον ερωτικό τομέα. Προτού τον ρίξεις στο κρεβάτι, λοιπόν, φρόντισε να του δείξεις πως μπορείς να συζητήσεις μαζί του και να τον κάνεις να γελάσει προτού τον ρίξεις στο κρεβάτι. Έχε ακόμη κατά νου πως δεν τους αρέσει να βάζουν όρια και θέλουν να δοκιμάζουν συνεχώς καινούρια πράγματα. Στο πλευρό του έχει συνήθως Διδύμους, Ζυγούς, Λέοντες, Τοξότες, Κριούς και Αιγόκερους, ενώ όσο παράξενο και αν φαντάζει, τρελαίνονται όταν τους αγγίζεις στους… αστραγάλους.

Ιχθύες: Το σεξ είναι πολλές φορές ένας τρόπος διαφυγής από την πραγματικότητα για τους ευαίσθητους Ιχθύες. Είναι υπέροχοι ερωτικοί σύντροφοι γιατί μπορούν να καταλάβουν τι θέλει ο άλλος στο κρεβάτι και έχουν μεγάλη φαντασία. Ωστόσο, για να σου δώσουν σώμα και ψυχή, πρέπει πρώτα να τους κάνεις να σε εμπιστευτούν και, κυρίως, να πιστέψουν πως δεν θα τους πληγώσεις. Οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι και οι Παρθένοι είναι οι κατάλληλοι σύντροφοι για τους Ιχθύς, ενώ τα πόδια είναι το «ευαίσθητο» σημείο τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved