Βρες το χρώμα της σεξουαλικής σου αύρας και κάνε το καλύτερο σεξ της ζωής σου!

Μπορεί η θερμοκρασία έξω να πέφτει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβεί το ίδιο και στην… κρεβατοκάμαρά σου.

Βρες το χρώμα της σεξουαλικής σου αύρας και κάνε το καλύτερο σεξ της ζωής σου!

Όπως λέει ο σοφός λαός, «κρύο, καιρός για δύο» για αυτό αξίζει να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για να μάθεις πώς θα «απογειώσεις» φέτος τη σεξουαλική σου ζωή. Το «μυστικό» είναι απλό και «κρύβεται» στην αύρα σου.

Ναι, αν θέλεις να κάνεις απίστευτο σεξ με τον σύντροφό σου, τότε πρέπει να ανακαλύψεις το χρώμα της αύρας σου. Τι είναι η αύρα; Πρόκειται για ένα σύνολο ηλεκτρομαγνητικών μορφών ενέργειας που περιβάλλει το φυσικό σώμα και θεωρείται η έδρα της ζωτικής δύναμης. Και ναι, η αύρα έχει χρώματα! Η αύρα είναι ουσιαστικά η ενέργεια που βγάζεις προς τους άλλους. Για παράδειγμα, μια αύρα που ακτινοβολεί, προσελκύει τους ανθρώπους, ενώ η σκοτεινή αύρα τούς απομακρύνει.

aura1

Όλοι μας έχουμε, επίσης, μια σεξουαλική αύρα και το καλό με εκείνη είναι πως αλλάζει συχνά -ακόμη και σε καθημερινό επίπεδο- επηρεάζοντας έτσι τη σεξουαλική σου ζωή, άλλοτε προς το καλύτερο και άλλοτε προς το χειρότερο. Σου έχει τύχει να συναντήσεις έναν άντρα και να φανταστείς αμέσως πώς θα ήταν το σεξ μαζί του; Αν η απάντησή σου είναι «ναι», τότε αυτό σημαίνει ότι κατάφερες να «διαβάσεις» την αύρα του! Φαντάσου, λοιπόν, πόσο υπέροχα θα ήταν αν μπορούσες να ελέγξεις τα χρώματα της σεξουαλικής σου αύρας κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με τον αγαπημένο σου! Αν καταφέρνατε να «συντονιστείτε», το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα ήταν -τουλάχιστον- «εκρηκτικό». Το πιο σημαντικό κομμάτι για να το πετύχεις αυτό, λοιπόν, είναι το να καταφέρεις να «διαβάσεις» τα χρώματα της δικής σου αύρας, ώστε να καταλάβεις τι είναι εκείνο που θέλεις από τον ερωτικό σου σύντροφο.

Πώς θα το πετύχεις αυτό; Προσπαθώντας να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου. Ψάξε βαθιά μέσα σου για να βρεις τι είναι εκείνο που πραγματικά θέλεις. Κλείσε τα μάτια και ξεχώρισε τα πρώτο χρώμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν σκέφτεσαι εσένα και τον σύντροφό σου. Με λίγη προσπάθεια θα καταφέρεις να φτάσεις στην άκρη του νήματος!


aura1


Τα χρώματα της σεξουαλικής αύρας


Κόκκινο: Αν το χρώμα της αύρας σου είναι κόκκινο, τότε η σεξουαλική σου ενέργεια είναι γήινη και οι ερωτικές συνευρέσεις με τον σύντροφό σου… έντονες και άγριες. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι προσεκτική!

Πορτοκαλί: Αν είσαι αρκετά ευαίσθητη, τότε το πορτοκαλί είναι το χρώμα του δεύτερου τσάκρα σου. Ονομάζεται και τσάκρα της σεξουαλικότητας και βρίσκεται λίγο πάνω από το ηβικό οστό, στη μέση του σώματος. Το σεξ για εσένα είναι μια αισθησιακή ιεροτελεστία με σκοπό την… αποπλάνηση.

Κίτρινο: Αν στο κρεβάτι βγαίνει η άγρια πλευρά σου, τότε το κίτρινο είναι το χρώμα της αύρας σου και εκπέμποντας το χρώμα αυτό, έχεις τη δύναμη να ζητάς και να παίρνεις αυτό που θέλεις. Shine bright, λοιπόν!

Πράσινο: Αν το μόνο που χρειάζεσαι από τον σύντροφό σου είναι αγάπη και… προδέρμ και βασικό σου μέλημα είναι να κάνεις χαρούμενο τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, τότε το χρώμα της σεξουαλικής σου αύρας είναι το πράσινο. Προτιμάς να δίνεις παρά να παίρνεις και δεν θα είχες πρόβλημα να περάσεις μια βραδιά γεμάτη αγκαλιές, αντί να κάνεις σεξ.

Μπλε: Αν χρειάζεσαι πολλά λόγια και αρκετό «παιχνίδι» για να μπεις σε mood ερωτικό, τότε η σεξουαλική σου αύρα είναι χρώματος μπλε. Καλό είναι να το ξέρεις την επόμενη φορά που θα βρεθείς με τον καλό σου.

Μοβ: Όταν η αύρα σου είναι μοβ, τότε το σεξ για εσένα είναι ένα είδος… έκστασης. Βλέπεις γύρω σου «αστέρια» να πέφτουν και σείεται η γη όταν συνευρίσκεσαι ερωτικά με τον άνθρωπό σου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι κάνεις έρωτα δίχως συναίσθημα. Αντιθέτως, δίνεις σημασία στην ουσιαστική σύνδεση με τον άλλον και μέσα από το σεξ, στοχεύεις στην απόλυτη ένωση με εκείνον!

aura1

Ό,τι χρώμα κι αν εκπέμπεις κατά τη διάρκεια του σεξ, μην ξεχνάς ότι η αύρα σου μπορεί να γίνει και… πολύχρωμη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Πειραματίσου με διαφορετικούς συνδυασμούς και χρώματα. Σίγουρα κάποιους από αυτούς μπορεί να σου προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να «απογειώσεις» τη σεξουαλική σου ζωή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved