Αφροδίτη στην Παρθένο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο τα ερωτικά σου;

Αφροδίτη στην Παρθένο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

ΚΡΙΟΣ ❤

Η Αφροδίτη στον 6ο οίκο σου, στην Παρθένο δεν αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα σε επηρεάσει καθόλου, απλά θα είναι σε άλλο επίπεδο. Γεγονός είναι ότι θα αρχίσεις να φροντίζεις περισσότερο την υγεία, την ευεξία και την σωματική σου κατάσταση, προσέχοντας τη διατροφή σου ή ξεκινώντας μια αποτοξίνωση. Εφ’ όσον θα νιώθεις πιο καλά με την εμφάνισή σου, θα το βγάζεις... και προς τα έξω, οπότε θα έχεις και τα τυχερά σου. Μπορεί μάλιστα, κάποιος/α στη δουλειά να σε δει με άλλο μάτι.

Αν είσαι σε σχέση, στη δουλειά σου τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται, οι εντάσεις θα υποχωρήσουν, οπότε θα χαλαρώσεις κι εσύ και θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στον σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου αναγκαστικά θα γίνεις πιο συγκεκριμένος/η στο τι επιδιώκεις στα ερωτικά σου, με πρώτο και κύριο να βρεις έναν άνθρωπο που θα ταιριάζουν οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας, γνωρίζοντας ότι αν εκεί δεν τα βρίσκετε, αργά ή γρήγορα θα μπουν οι τίτλοι τέλους μεταξύ σας. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα δώσεις σημασία και στο συναίσθημα, αλλά ξέρεις ότι αυτό σιγά-σιγά θα καταλαγιάσει και αν υπάρχει το υπόβαθρο θα δημιουργηθούν αισθήματα, πολύ πιο ουσιαστικά. Πάντως είναι πολύ πιθανό να βρεις τώρα αυτόν/η που ψάχνεις.

Αν είσαι σε σχέση, θα θέλεις να βγαίνετε με το ταίρι σου περισσότερο, ίσως να είσαι κι εσύ που το παρακινείς να ξεκουνήσετε και να πάτε κάπου οι δυο σας, έστω μια βόλτα ή ένα σινεμά για να ξεσκάσετε και να περνάτε λίγο χρόνο οι δυο σας, μακριά από έγνοιες και σκοτούρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο έχει σκοπό να σε βάλει σε σειρά και να σε αναγκάσει να κινηθείς συγκροτημένα προς μια ευθεία κατεύθυνση στα ερωτικά σου, χωρίς να στρίβεις ή να σταματάς σε οτιδήποτε αποσπά την προσοχή σου. Σαφώς και εσύ, σαν χαρακτήρας περίεργος και ασύντακτος, κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος/η θα είσαι, όμως αν ακολουθήσεις την πορεία που θα σου χαράξει, ενδεχομένως να είναι για το καλό σου, αφού μπορεί να σε βγάλει σε ένα πρόσωπο που θα ικανοποιεί και τις εγκεφαλικές και τις ερωτικές σου ανησυχίες.

Αν είσαι σε σχέση, θα θέλετε να αλλάξετε το σπίτι σας και να το κάνετε πιο λειτουργικό, οπότε θα συντονιστείτε με τον σύντροφό σου που ενδεχομένως να σου ζητήσει να αναλάβεις και κάποιες συγκεκριμένες δουλειές που ξέρει ότι έχεις την ικανότητα να τις φέρεις σε πέρας, όπως να βρεις ειδικούς, μαστόρους ή να κάνεις μια έρευνα αγοράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις μεγαλύτερο έλεγχο των συναισθημάτων σου με την Αφροδίτη στην Παρθένο, η σκέψη σου θα είναι συγκροτημένη κι η κρίση σου ορθή ή τουλάχιστον δε θα αλλοιώνεται από το συναίσθημα. Έτσι δε θα κινδυνεύεις να παρασυρθείς και θα βαδίσεις σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι για την ανεύρεση του κατάλληλου για σένα ατόμου, χωρίς να αποπροσανατολιστείς. Εφ’ όσον θα κερδίζεις τον κόσμο με την ευγενική και πρόσχαρη παρουσία σου, θα υπάρχουν και τυχερά, ενδεχομένως και σε μέρη που συχνάζεις καιρό, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικό το... κλίμα.

Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να συσφιχτούν οι σχέσεις σας με κάποια πρόσωπα του συγγενικού σας περιβάλλοντος ή να πηγαίνετε συχνότερα στη γενέτειρά σας. Γενικά, θα έχετε την ανάγκη να μετακινείστε συχνά, να πηγαίνετε εκδρομές στην εξοχή ή έστω βόλτες για να αλλάζετε παραστάσεις και να αναζωογονείστε.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη σε παράτησε για να πάει στην Παρθένο, αλλά δε φαίνεται να σου στοιχίζει ιδιαίτερα η απουσία της, καθώς τώρα, μετά κι από διάφορες δικές σου κινήσεις και πρωτοβουλίες, τα πράγματα στα ερωτικά σου μπαίνουν σε μια τροχιά και μπορείς να δημιουργήσεις κάτι σταθερό, που φυσικά θα σου προσφέρει όσα ζητάς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να νιώσεις έτοιμος/η να σταματήσεις τα ξενύχτια και τις κραιπάλες και να αναζητήσεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου. Πάντως είναι πιθανό να βρεις κάποιο άτομο που θα ικανοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες σου.

Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή οικονομική ανάκαμψη είναι πολύ πιθανή είτε από κάποια χρήματα που θα εισπράξετε είτε από ένα κέρδος, τα οποία θα βοηθήσουν όχι μόνο να καλύψετε τις βασικές σας υποχρεώσεις, αλλά και να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές, χωρίς να αγχωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με όλους τους προσωπικούς πλανήτες πλέον στο ζώδιό σου έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις για το καλύτερο για τα ερωτικά σου, αρκεί κι εσύ να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να αρχίσουν να γίνονται πράγματα. Θα θέλεις να ανανεωθείς εμφανισιακά, να κάνεις μια αλλαγή που θα σου ανεβάσει το ηθικό και θα αναδείξει τα καλύτερα στοιχεία σου, ώστε να αυξηθεί και το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου προς το πρόσωπό σου. Σίγουρα, η εύνοια που θα έχεις θα σου φέρει διάφορα άτομα στο διάβα σου κι εσύ, με το κριτικό σου πνεύμα και την λεπτομερή σου ανάλυση, καλείσαι να επιλέξεις το πιο ταιριαστό.

Αν είσαι σε σχέση, ακόμα κι αν προκύπτει κάποιο ζήτημα στη σχέση σου δε θα προκαλεί έντονες διαφωνίες και εντάσεις, αντίθετα, θα λύνεται με συνοπτικές διαδικασίες αφού τόσο εσύ, όσο κι ο σύντροφός σου είστε αποφασισμένοι να μην το αφήσετε να σας επηρεάσει και να ξεμπερδεύετε μαζί του μια και καλή.

Μάθε τα πάντα γύρω από τις Σχέσεις, τον Έρωτα και την Απιστία.
Κάλεσε τώρα τους Κορυφαίους Αστρολόγους στο 901 500 7006

ΖΥΓΟΣ

Θα αισθανθείς μια κούραση να σε κατακλύζει από επαναλαμβανόμενες καταστάσεις που ζεις τον τελευταίο καιρό γι’ αυτό θα έχεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από τα πράγματα και να ψάξεις περισσότερο τι συμβαίνει μέσα σου. Από την αναζήτησή σου θα βγάλεις πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να δεις αλλιώς και τη στάση σου και να αποφασίσεις τι θέλεις από ένα πρόσωπο ή γενικά από την ερωτική σου ζωή και προς τα εκεί να κινηθείς. Ένα κρυφό ειδύλλιο είναι πιθανό να δημιουργηθεί ή, αν υπάρχει, να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Αν είσαι σε σχέση, θα είναι πιο εύκολο να βγάλεις τα εσώψυχά σου, να μιλήσεις στο ταίρι σου για όσα κρύβεις στην καρδιά σου και να μοιραστείς μαζί του φοβίες και προβληματισμούς σου που θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Παρθένο σε στρέφει στην ουσία και την ποιότητα, ακόμα και των ατόμων από τα οποία απαρτίζεται ο κύκλος σου. Δε θα θέλεις πια απλά και μόνο να διασκεδάζεις και να καλοπερνάς αλλά να σου μένει και κάτι στο τέλος της βραδιάς. Ο κύκλος σου θα μεγαλώσει, θα έρθεις σε επαφή με καινούργια άτομα και ενδεχομένως να κάνεις και μια γνωριμία που δε θα σε συναρπάσει, αλλά μπορεί να σε δέσουν με το συγκεκριμένο πρόσωπο άλλα πράγματα και να καταφέρει να μπει στην καρδιά σου. Ίσως γίνετε φίλοι αρχικά και σταδιακά η επαφή σας να γίνει ερωτική.

Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να αποκτήσετε επαφές με κάποια σοβαρά κι υπεύθυνα άτομα που θα εκτιμήσετε για την αξιοπιστία τους, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν και τις κατάλληλες διασυνδέσεις ή να είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν σε κάποια ατομική σας προσπάθεια ή στην ένταξή σας σε ένα νέο κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο δε θα σου αρέσει και πολύ, καθώς θα σου δώσει να καταλάβεις ότι ο λόγος που δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο άτομο για σένα, είναι μάλλον εξ αιτίας της δικής σου επιπολαιότητας και της τάσης σου να ενθουσιάζεσαι και μετά να αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις πέσει στο λάθος άτομο. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου καλό είναι να συμβιβαστείς μαζί της και να ακολουθήσεις τις δικές της τακτικές, αν θέλεις να αποκτήσεις κάτι ποιοτικό και σταθερό. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι έχεις ανάγκη ένα πρόσωπο που θα σε συγκρατεί, όταν σε καταλαμβάνει η υπεραισιοδοξία.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μην περιμένεις να... απογειωθείς ερωτικά αυτήν την περίοδο αφού άλλα θέματα θα σε απασχολήσουν, ιδιαίτερα τα επαγγελματικά, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ωφεληθεί κι η σχέση σου, αφού οι δυο θα παραμερίσετε κάποια θέλω σας και θα κοιτάξετε το κοινό καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συγκεκριμένη Αφροδίτη είναι πολύ κοντά στα δεδομένα σου, αφού και συγκροτημένη είναι, και συνεσταλμένη και λογική, οπότε μάλλον θα σε ευνοήσει. Θα εμπνέεις σιγουριά και εμπιστοσύνη και είναι επόμενο να τραβήξεις πάνω σου αρκετά πρόσωπα, όχι μόνο γιατί θα θέλουν να συναναστραφούν μαζί σου φιλικά, αλλά ερωτικά. Γνωριμίες θα κάνεις αυτό το διάστημα, αλλά δε θα προχωρήσεις με κάποια, αν δε σιγουρευτείς για το χαρακτήρα του συγκεκριμένου ανθρώπου. Η ωριμότητά του και το να ξέρει τι θέλει θα είναι το πρώτο που θα μετρήσει για σένα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, το να ρολάρει η σχέση σου και να μην υπάρχουν ασυνεννοησίες και διχογνωμίες θα είναι το κύριο μέλημά σου, γιατί ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και θέλεις να τον διαθέσεις και σε άλλα, πιο χρήσιμα πράγματα, όχι να τον σπαταλάς αντιδικώντας με το ταίρι σου, ιδίως για καθημερινά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εγκατέλειψε τον 7ο οίκο σου και τα μηνύματα που παίρνεις είναι σαφή. Οφείλεις γρήγορα να μαζευτείς και να αλλάξεις τροπάρι, αφού, σαν άνθρωπος που κοιτά στο μέλλον θα δεις σύντομα ότι τα πολλά φλερτ και η συχνή αλλαγή ερωτικού ενδιαφέροντος δε θα σου προσφέρουν τίποτα περισσότερο από ανούσιες εμπειρίες. Χρειάζεσαι κάποιον/α που θα σε ελκύει σεξουαλικά και ταυτόχρονα θα σου αφήνει περιθώρια να ψαχτείς ή να κάνεις και τα δικά σου, οπότε καλύτερα να «οργανωθείς» και να στραφείς στην ανεύρεσή του. Πάντως τα τυχερά σου θα συνεχίσεις να τα έχεις.

Αν είσαι σε σχέση και θέλετε να ξενοιάσετε με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ή να καλύψετε τις «τρύπες» του προϋπολογισμού σας, καλό θα ήταν να κάνετε ένα πρόγραμμα και να κόψετε αχρείαστες δαπάνες. Κάποια χρήματα που θα σας έρθουν, θα σας βοηθήσουν αρκετά, αρκεί να μην τα σπαταλήσετε αλλού.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στην Παρθένο, οπότε η ανάγκη σου να βρεις τον άνθρωπό σου και μαζί του να δημιουργήσεις μια όμορφη σταθερή σχέση θα είναι μεγάλη. Για να γίνει όμως αυτό, εκτός από την πίστη σου, την αισιοδοξία και την θετική σου ενέργεια, χρειάζεται να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στα κατάλληλα πρόσωπα. Προτάσεις και φλερτ θα έχεις αρκετά αυτόν τον καιρό, άρα κι οι επιλογές σου θα αυξηθούν. Όμως αν κολακεύεσαι και δεν κοιτάς να βρεις από τον σωρό αυτόν ή αυτήν που θα σου προσφέρει όσα έχεις ανάγκη, τότε θα πάει στράφι η εύνοιά σου.

Αν είσαι σε σχέση, η προσοχή σου θα επικεντρωθεί στο σύντροφό σου και ενδεχομένως θέματα που αντιμετωπίζει. Θα προσπαθήσεις να τον στηρίξεις ηθικά, να του παρέχεις βοήθεια πρακτικά και φυσικά να του δείξεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο. Ωστόσο, φρόντισε και για τον εαυτό σου και τις ανάγκες του για να μην νιώσεις μετά στερημένος/η.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved