Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 19/12 έως και 25/12;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείς να έχεις φιλική συμπεριφορά για να ξεπεράσεις ακόμα και μια δύσκολη σχέση, όπως με τον Αιγόκερω. Πιθανόν να ξεκινήσετε από κοινού ένα νέο κύκλο συζητήσεων που θα αφορούν όμως πιο προσωπικά και ιδιαίτερα θέματα τα οποία πιθανόν να αποφεύγατε τόσο καιρό. Οι δυσκολίες που υπάρχουν μπορεί να ξεπεραστούν αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις ανάγκες του άλλου ατόμου, αλλά και αν υπάρχει αποδοχή από την πλευρά σου σε συμπεριφορές που άλλοτε θεωρούσες κραυγαλέες. Η ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι η ημέρα της αγάπης και της συμφιλίωσης. Με τον Σκορπιό θα αποφασίσεις να αλλάξεις σελίδα και να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνεις στο παιχνίδι με πολύ μεγάλη διάθεση για ανοίγματα αλλά και για μεγάλες αποκαλύψεις. Πιθανόν να υπάρχει κάτι μέσα σου που παραμένει ανικανοποίητο και δεν μπορείς εύκολα να το καλύψεις. Ακόμα και ο Κριός ή ο Υδροχόος να επικοινωνήσει μαζί σου, εσύ θα παραμείνεις ανασφαλής σε κάποιο βαθμό. Γιατί όλα όσα γίνονται αντί να σε φέρουν κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει συναινούν στο να ανταλλάξεις μόνο πληροφορίες και μάλιστα μερικές φορές από μακριά. Ο Τοξότης είναι για σένα απόρθητο κάστρο, αφού τη μια μέρα είναι πολύ κοντά σου και από τα λόγια του/της εισπράττεις μεγάλο ενδιαφέρον και την άλλη μέρα γενικεύει όλα τα θέματα που σας απασχολούν και δείχνει απομάκρυνση. Η ημέρα των Χριστουγέννων θα κυλήσει πολύ όμορφα αφού θα έχεις την διάθεση να μοιραστείς και να είσαι όσο μπορείς συντροφικός/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεσαι σε μια φάση που αναζητάς την ποιότητα και τελικά θα είναι εύκολο να την προσεγγίσεις μέσα από ταξίδια ή ακόμα και σπουδές στο εξωτερικό. Με ένα άτομο το οποίο ενδιαφέρεται για σένα , αλλά το ξέρεις εδώ και πολύ καιρό, τώρα θα είσαι τελείως διαφορετικός/η και θα δείξεις μεγάλη αμεσότητα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα χαρακτηριστείς από αδυναμία λήψης αποφάσεων, γιατί δεν θα έχεις δυνατά αντανακλαστικά απέναντι σε μια σχέση που πιθανόν να σε πονάει. Η επαφή με τον Ιχθύ θα είναι πλέον και πιο συγκεκριμένη αλλά και πιο χαοτική. Με τον Τοξότη αυτό το διάστημα σας χωρίζουν πολλά γιατί δεν έχετε κοινό στόχο και σκοπό. Την ημέρα των Χριστουγέννων μπορεί να μην έχεις διάθεση να μιλάς και πάρα πολύ. Πιθανόν να νοσταλγήσεις μια παλιά ιστορία που μάλλον σε πονάει ακόμα. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου για να περάσεις καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπήκες σε μια φάση που θα φροντίσεις να ανατρέψεις το δύσκολο κλίμα όλων των καταστάσεων που σε πιέζουν και να βελτιώσεις την εσωτερική σου διάθεση. Θα τα πας πιο καλά με το συναίσθημά σου, θα νιώσεις πως κάτι καλό μπορεί να ξεκινήσει και γενικότερα θα ωφεληθείς από αυτήν τη νέα πραγματικότητα. Η επαφή με ένα άτομο που πιθανόν να ταξιδεύει ή να βρίσκεται μόνιμα στο εξωτερικό, θα είναι πολύ ιδιαίτερη και έντονα συναισθηματική. Με τον Κριό υπάρχει ένα κλίμα φιλικό αλλά μόλις πάτε να μιλήσετε για πιο δύσκολα πράγματα απομονώνεστε και οι δυο. Αν αποφύγετε όσο μπορείτε τη συναισθηματική ένταση με τον Υδροχόο, πιθανόν να καταφέρεις πολύ καλύτερα πράγματα στη μεταξύ σας επικοινωνία. Την ημέρα των Χριστουγέννων θα βρεθείς κάπου που θα περνάς όμορφα και κυρίως θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ένα άτομο που ενδιαφέρεται βαθιά για σένα.

ΛΕΩΝ

Τα δίνεις όλα και, μάλιστα, δίνεις περισσότερα από όσα τελικά μπορείς γιατί νιώθεις ότι μπορεί κάτι να αλλάξει και όλα να γίνουν καλύτερα. Βαδίζεις πάντως σωστά γιατί έχεις ανανεώσει τους όρκους αγάπης για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κάνεις προσπάθειες να επικοινωνήσεις αληθινά και να μοιραστείς μαζί του/της όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Η δοτικότητα ενός Ιχθύ θα σε συγκινήσει αλλά πιθανόν να μην είσαι έτοιμος/η ακόμα να βρεθείς πολύ κοντά μαζί του/της γιατί δεν σου δίνει τα εχέγγυα. Αν είναι να εμπιστευτείς, να το κάνεις τώρα, γιατί αν περάσει ο καιρός το συγκεκριμένο άτομο μπορεί να «πετάξει» μακριά. Με τον Τοξότη κάνετε πολλές και δυνατές συζητήσεις αλλά όλο κάτι μένει «μισοτελειωμένο» και αυτό σας δημιουργεί αποστάσεις. Την ημέρα των Χριστουγέννων, που είναι μέρα ενότητας και αγάπης, θα χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις και να μην πηγαίνεις κόντρα στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που αλλάζει και νιώθεις πολύ κοντά στο άλλο το άτομο, για αυτό θα εντείνεις τις προσπάθειες σου να αποδείξεις τα συναισθήματά σου και αν χρειαστεί θα κάνεις παραπάνω υποχωρήσεις από το κανονικό. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο Άρης θα μπει στον άξονά σου και θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία αλλά και έντονη διάθεση δοτικότητας. Όλα φυσικά θα αλλάξουν προς το καλύτερο γιατί νιώθεις ότι δεν θέλεις να είσαι μόνος/η και αυτό διαμορφώνει μια καλύτερη πραγματικότητα. Η επαφή με τον Αιγόκερω γίνεται κάπως περίεργη, επειδή, εκεί που μιλάτε και ανταλλάσετε μηνύματα, μπορεί ξαφνικά να σταματήσει η επικοινωνία και να σε μπερδέψει ακόμα παραπάνω. Καλύτερα να συζητήσεις και να θέσεις επί τάπητος το τι πρόκειται να γίνει μεταξύ σας. Την ημέρα των Χριστουγέννων πιθανόν να βρίσκεσαι σε ένα ταξίδι και να έχεις μεγάλη διάθεση για βαθιά και αληθινή επικοινωνία με ένα Σκορπιό.

ΖΥΓΟΣ

Αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι καλό πάει να συμβεί και παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία, εσύ ξεπερνάς τον εαυτό σου και κάνεις την υπέρβαση. Γιατί βλέπεις ότι με το να είσαι όσο μπορείς συνεργάσιμος/η και πολύ ανοικτός/η δεν γίνεται κάτι διαφορετικό. Ακόμα και οι κόντρες σου με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω που επανέρχονται με θέματα διεκδίκησης θα σε πάνε για λίγο πίσω. Αλλά εσύ θα σταθείς στο ύψος των καταστάσεων και θα βρεθείς τελικά να κερδίζεις το παιχνίδι. Όλα θα είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο, ώστε αν εσύ προσπαθείς λίγο θα πετυχαίνεις το στόχο σου. Γιατί έχεις ερωτική εύνοια. Η επαφή με τον Υδροχόο δίνει μια άλλη, καλύτερη διάσταση στην καθημερινότητά σου και σε βοηθάει να ανακτήσεις δυνάμεις. Οι απαιτήσεις σου μερικές φορές μπορεί να φαίνονται παράλογες, κυρίως αν σε πιάνουν ζήλιες και κρίσεις κτητικότητας. Την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ το κλίμα θα είναι πολύ καλό, εσύ θα νοσταλγήσεις κάποιες όμορφες στιγμές του παρελθόντος και πιθανόν να βγεις λίγο έξω από τα νερά σου. Κυρίως αν το άτομο που σκέφτεσαι είναι Ταύρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα προσπαθήσεις να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο γιατί έχεις αρχίσει να νιώθεις πολύ όμορφα αλλά και λυτρωμένος/η από κάποια φαντάσματα του παρελθόντος. Ακόμα και σε σχέση να είσαι, κάπου στο βάθος της καρδιάς σου μπορεί να πιστεύεις ότι συμβιβάζεσαι και να θέλεις να ζήσεις κάτι έξω από τα δεδομένα σου. Αυτό σίγουρα μπορεί να γίνει με ένα Υδροχόο που έτσι και αλλιώς φευγάτος/η είναι και δεν σου παρέχει καμία ιδιαίτερη ασφάλεια με τη συμπεριφορά του. Εσένα όμως δεν σε νοιάζει αρκεί που σου κάνει το «κλικ». Με τον Κριό βρίσκεστε σε άλλο μήκος κύματος, αλλά συνεχίζετε να υπάρχετε για πολλούς και διάφορους λόγους που ούτε και εσείς μπορείτε να δικαιολογήσετε. Η ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι πολύ ευχάριστη και χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο θα νιώσεις μια μεγάλη εσωτερική δύναμη που θα είσαι έτοιμος/η να τη μοιραστείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάρκεια μιας σχέσης κατά την γνώμη σου τελικά δεν εξαρτάται μόνο αν ταιριάζεις με ένα πρόσωπο, αλλά κατά πόσο υπάρχει μεταξύ σας φιλικότητα και εμπιστοσύνη. Για σένα μετράει περισσότερο το να έχεις μια ελεύθερη και πολιτισμένη σχέση που να σου προσφέρει εξέλιξη αλλά και γνώσεις. Αυτήν την περίοδο μπορεί να νιώθεις έναν περιορισμό που πρέπει κατά την γνώμη σου να διευθετηθεί, διαφορετικά θα υπάρχουν δυσκολίες, κυρίως από την πλευρά σου. Με τον Καρκίνο, τα πράγματα είναι περίεργα και διφορούμενα γιατί δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευκολία. Χρειάζεται και από τις δυο πλευρές υπομονή, αν φυσικά σε ενδιαφέρει η σχέση. Ο Ιχθύς θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σου με έναν πολύ συναισθηματικό τρόπο και το σίγουρο είναι ότι θα σε επηρεάσει υπερβολικά. Τα Χριστούγεννα πιθανόν να θέλεις να τα περάσεις μόνος/η με το αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε στην κορυφή ενός βουνού είτε σε ένα χιονοδρομικό κέντρο, είτε πραγματοποιώντας ένα πολύ μακρινό ταξίδι. Πάντως, όπου και να πας θα περάσεις πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλαμβάνεις ευθύνες και κυρίως αναπτύσσεις επικοινωνία με ένα ιδιαίτερο άτομο που σε ενδιαφέρει και κατά την γνώμη σου σε καλύπτει πολύ. Με τον Σκορπιό όλα θα είναι πολύ κοντινά και γιορτινά γιατί θα βρείτε κοινά σημεία. Η συναισθηματική σου φύση βρίσκει μεγάλη διέξοδο όταν μοιράζεστε τα εσώψυχά σας. Ο Υδροχόος στην αρχή μπορεί να έχει φιλική συμπεριφορά μαζί σου, αλλά σιγά-σιγά αυτό θα διαφοροποιηθεί. Απλά χρειάζεστε χρόνο για να δημιουργηθεί αμοιβαία εμπιστοσύνη. Το ότι θα γίνεις ιδιαίτερα υποστηρικτικός/η σε έναν Ιχθύ δεν σημαίνει ότι είσαι και ερωτευμένος/η. Απλά νιώθεις καλά μαζί του και θέλεις να το μοιράζεσαι ακόμα και με φίλους. Η ημέρα την Χριστουγέννων θα είναι μια ημέρα σημαντική αφού θα την περάσεις με φίλους και με κάποιες παρέες που εμπιστεύεσαι πάρα πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου οπότε λαμβάνεις έξτρα ανταμοιβή και γίνονται πολύ καλύτερα πράγματα από άλλες φορές. Όπως, για παράδειγμα, ενώ ήταν να χωρίσεις από μια σχέση που κατά την γνώμη σου δεν άντεχες, τώρα μπορείς να καταλάβεις και τα δικά σου λάθη. Και αυτό είτε θέλεις είτε όχι σε προχωράει πολύ μπροστά γιατί σε βγάζει από τον κύκλο του εγωισμού. Για σένα η δουλειά σου είναι ιερή, οπότε το άτομο που είστε μαζί θα πρέπει να σε βοηθήσει και με το παραπάνω. Όλα γίνονται για έναν απλό αλλά μοναδικό σκοπό: Να ανοίξεις εσύ την καρδιά σου και να κάνεις χώρο ακόμα στο καινούργιο και το διαφορετικό. Γιατί κάπου το περιμένεις όλο αυτό. Η ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι πολύ ιδιαίτερη αφού θα βγουν στην επιφάνεια επιθυμίες που θα ήθελες να τις εκπληρώσεις μαζί με το αγαπημένο/η σου πρόσωπο. Αν δεν φοβηθείς ότι θα σε απορρίψουν γιατί οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και περίεργες θα περάσεις αληθινά πολύ καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτόν τον καιρό μπορεί να κερδίσεις ένα άτομο και να το έχεις «στο τσεπάκι σου» αρκεί να το πάρεις απόφαση και να μην αλλάξεις ξαφνικά συμπεριφορά. Το ότι έχεις ανάγκη κάπου να είσαι πιστός/η θα σου γεμίσει το κενό που μερικές φορές βγαίνει στην επιφάνεια και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ξεκινήσεις πάνω από όλα να περνάς καλά πρώτα με τον εαυτό σου. Επίσης χρειάζεται όσο σου το επιτρέπουν οι συνθήκες να έχεις τη δική σου ταυτότητα. Με τον Κριό ο συνδυασμός είναι περίεργος αλλά τα καταφέρνετε μια χαρά, ενώ με τον Ζυγό υπάρχει ένα παιχνίδι που μερικές φορές γίνεται πολύ ανταγωνιστικό. Όταν σκέφτεσαι τι θα ήθελες για να είσαι καλά σε μια σχέση, πιστεύεις ότι όλα σχετίζονται με το παρελθόν και με τον τρόπο που σου έχει φερθεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Γιατί μπορεί κάτι που σε έχει ενοχλήσει να μοιάζει με αγκάθι που σου τρυπάει την καρδιά. Αν βιώνεις κάτι τέτοιο, με τη συμπεριφορά σου κυρίως προς τους τρίτους μπορεί και να δείχνεις ότι δεν υπάρχει σχέση και έχει τελειώσει προ πολλού. Αλλά δεν σπας τα δεσμά που σε δένουν λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που σε διακατέχει και επειδή δεν θέλεις να πληγώσεις το άλλο πρόσωπο. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσεις πολύ όμορφα διασκεδάζοντας με φίλους αλλά και με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει άμεσα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved