Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 12/12 έως και 18/12;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Όλα γίνονται για ένα σκοπό γι’ αυτό θα χρειαστεί να αποδεχτείς ακόμα και την ιδιαιτερότητα ενός ατόμου ή την περίεργη συμπεριφορά του γιατί έτσι εξελίσσεσαι κι εσύ και γνωρίζεις μια άλλη, δική σου πλευρά που αφορά στην συντροφικότητα αλλά και τις ερωτικές σου σχέσεις. Ο Υδροχόος με τη φιλική του συμπεριφορά δεν δείχνει προς το παρόν να επιδιώκει κάτι περισσότερο αλλά είναι ένα βήμα για μπορέσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και αυτό ίσως τελικά να σας οδηγήσει κάπου. Με τον Αιγόκερω μερικές φορές σου φαίνονται όλα δύσκολα γιατί δεν υπάρχει ταύτιση σε ιδέες και νοοτροπία. Αυτό που σας ενώνει είναι κοινές επαγγελματικές φιλοδοξίες και ένα ερωτικό πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αναγκαστείς να αποδεχτείς την φιλία ενός ατόμου τουλάχιστον για να μην χάσεις την επαφή. Με το Λιοντάρι χρειάζεται να μειώσετε την απολυτότητά σας γιατί εμποδίζει την εξέλιξη της σχέσης σας. Ο Ζυγός σου βγάζει το καλλιτεχνικό σου κομμάτι και πιο αεράτη επικοινωνία, την οποία έχεις ανάγκη για να βγεις από την στασιμότητα. Έχεις ανάγκη να βρεις ισορροπίες και κυρίως να αντιμετωπιστείς με φιλικότητα, η οποία θα διευκολύνει, ώστε να γίνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά. Ένας Τοξότης με την αποφασιστικότητά του θα σε παρασύρει σε μονοπάτια εξερεύνησης και κυρίως καλής ζωής, αρκεί να ρισκάρεις και εσύ λίγο και να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναγνωρίζεις την ανάγκη για συντροφικότητα, από την άλλη όμως ένα κομμάτι σου αναζητά την ατομικότητα και την ελευθερία. Ο διχασμός σου αυτός θα γίνει πιο έντονος με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 14 του μηνός. Πάντως μόνος/η δε μένεις, αφού όλο και κάποιον/α βρίσκεις που σε θέλει και προσπαθεί να είστε μαζί. Εσύ πιθανόν να μην έχεις κατασταλάξει στο τι επιδιώκεις γιατί έχεις βάλει ψηλά τον πήχη και περιμένεις συνεχώς το κάτι παραπάνω. Ο Αιγόκερως είναι το κόλλημά σου, επειδή όμως δε μπορείς να τον προσεγγίσεις διαφορετικά, κάνετε διάφορες συζητήσεις. Αλλά πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση για να μην πεις πράγματα που δεν του αρέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναλαμβάνεις κάποιες πρωτοβουλίες που δεν είναι και τόσο συνηθισμένες για τον χαρακτήρα σου, αλλά έχεις αποκτήσει το θάρρος και την τόλμη να ρισκάρεις λίγο περισσότερο. Ωστόσο, επειδή αναγκάζεσαι να δεις μια άλλη πραγματικότητα, ενδέχεται να αλλάξεις τους χειρισμούς σου. Γενικά, καλό είναι να είσαι όσο πιο συζητήσιμος/η μπορείς γιατί κάτι καλό θα σου φέρει. Ακόμα και κόντρες να υπάρχουν, με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζονται πιο εύκολα και έτσι αποφεύγονται οι μεγάλες εντάσεις. Με έναν Τοξότη ή Υδροχόο δεν πρέπει να εξαφανίζεσαι αλλά να μιλάς όσο πιο ανοικτά μπορείς. Με τον Αιγόκερω θα έρθεις πιο κοντά γιατί βλέπεις ότι κάπου ταυτίζεσαι και όλα είναι μεταξύ σας είναι πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ

Προσπαθώντας να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι για να κερδίσεις την αποδοχή του προσώπου που θέλεις, μπορεί να βγάλεις μια ένταση, να ξεφύγεις από τα όριά σου και να κάνεις υπερβολές. Γι’ αυτό να παραμείνεις χαλαρός/η και θα δεις ότι όλα σταδιακά θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Οικονομικές δοσοληψίες με Ταύρο ή Σκορπιό πιθανόν να είναι η αφορμή για να παρασυρθείτε σε μια συζήτηση που θα σας πληγώσει. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, πριν αρχίσεις να ξαναθυμάσαι το παρελθόν και πεις πράγματα που δε θέλεις, πάρε μια βαθιά ανάσα και παράμεινε ήρεμος/η. Με τον Ζυγό θα δημιουργηθεί μεγάλη έλξη κι όλα δείχνουν ότι εύκολα θα μπορούσατε να είστε μαζί. Έχεις πάντως ωριμάσει κι αυτό είναι καλό γιατί έχουν αλλάξει κατά πολύ τα πρότυπά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το να γυρνάς πίσω στο παρελθόν είναι ένα είδος φυγής γιατί δεν βρίσκεις στο τώρα αυτά που αναζητάς για να είσαι καλά. Μάλλον όμως σου χρειάζεται να ψάξεις πιο βαθιά μέσα στην καρδιά σου, να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις γιατί η ουσία είναι το να έρθεις κοντά σε κάποιον άνθρωπο. Η επαφή με τον Καρκίνο μπορεί να χάσει εκείνη την ζεστασιά που είχε και τη θέση της να πάρει η απόσταση. Καλό είναι όμως να συζητήσεις αυτά που νιώθεις γιατί δεν αποκλείεται να γίνουν παρανοήσεις που κατά κάποιο τρόπο θα σας απομακρύνουν. Με τον Υδροχόο υπάρχει κάτι το διαφορετικό, κυρίως αν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο εργασίας. Με το Δίδυμο ή τον Τοξότη πρέπει να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια.

ΖΥΓΟΣ

Όλα βλέπεις ότι βελτιώνονται γι’ αυτό θα επιχειρήσεις να κάνεις κινήσεις οι οποίες θα σου βγουν, οπότε δεν θα είσαι πια μόνος/η. Πιθανόν να ξανακερδίσεις ακόμα και την καρδιά ενός Τοξότη που είχατε χωρίσει πολλές φορές στο παρελθόν και τώρα θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Το ότι έχεις αλλάξει είναι προφανές και μάλιστα έχεις σοβαρέψει πάρα πολύ γιατί βρίσκεις την δική σου ταυτότητα, μέσα όμως από αρκετές πιέσεις και σημαντικές αλλαγές. Η διασκέδαση δεν θα λείψει από την ζωή σου γιατί έχεις ανάγκη να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με φίλους. Σε μια από τις εξόδους σου θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία, όμως στην αρχή διατήρησε φιλική συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις ότι έχεις προχωρήσει και μπορείς να δικαιολογήσεις ακόμα και συμπεριφορές που παλιά σου φαίνονταν τελείως αλλοπρόσαλλες και περίεργες. Τώρα αποδέχεσαι πιο εύκολα από παλιά το διαφορετικό και αυτό σίγουρα σε βοηθά να αντιληφθείς το άλλο άτομο, κυρίως έναν Υδροχόο. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο η εμπλοκή με Ταύρο ή Λιοντάρι θα είναι αναπόφευκτη, γι’ αυτό απόφυγε τις διαφορές για οικονομικούς λόγους όσο πιο πολύ μπορείς και βρες άλλους τρόπους για να βγάλεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διευρύνεις όσο μπορείς τους ορίζοντές σου και μέσα από εκεί βρίσκεις νέους τρόπους προσέγγισης και επικοινωνίας. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 14 του μηνός σου λύνει τα χέρια και απελευθερώνεσαι. Ιδιαίτερα σε μια δύσκολη σχέση που δεν είχες λόγο ή ο ρόλος σου ήταν ουδέτερος, τώρα θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα είσαι επί ίσοις όροις, οπότε θα διαμορφωθεί μια διαφορετική πραγματικότητα, η οποία θα σου ταιριάζει περισσότερο. Με τον Δίδυμο τίποτε πλέον δεν είναι τόσο εύκολο όπως παλιά, αλλά διαπιστώνεις ότι υπάρχει ακόμα εκείνο το στοιχείο που σε είχε κάνει να τον ερωτευτείς και καταλαβαίνεις ότι αν αντέξεις κι αυτές τις δυσκολίες, θα βγείτε νικητές. Η αγάπη όλα τα σκεπάζει και τα φωτίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και εξωστρεφή. Πλέον ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα έχει αλλάξει, γι’ αυτό ίσως νιώσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο με έναν Ταύρο ή θα έρθεις πολύ κοντά με έναν Σκορπιό. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και με έναν Καρκίνο αλλά κάτω από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα γιατί μεταξύ σας παίζεται ένα παιχνίδι εξουσιαστικό - συντροφικό. Η παρόρμηση πιθανόν να σε παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις και θα πρέπει να έχεις περισσότερη επίγνωση του τι λες και κάνεις. Με τον Ζυγό σου βγαίνει η ανάγκη να κάνεις οικογένεια αλλά θα πρέπει από πριν να τα βάλετε κάτω για να ξέρετε ακριβώς τι θέλει ο καθένας και αν μπορεί να το αποκτήσει σε βάθος χρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεις το νόημα της ζωής, αφού μετά τον Άρη κι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου ζεσταίνει την καρδιά. Θα δοκιμάσεις πρώτα να βρεις κάποιες ατομικές ισορροπίες και μετά θα βάλεις σε νέα βάση οτιδήποτε ξεκινήσεις. Η επαφή με τον Αιγόκερω μπορεί να σε βαραίνει μερικές φορές γιατί βρίσκεις ότι ασχολείται υπερβολικά με τους τύπους και τις παραδόσεις, αλλά κάτι σε κρατάει πολύ δεμένο/η μαζί του. Η επικοινωνία μαζί του θα σε οδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια και θα αποφύγεις τις πολλές αρρωστημένες σκέψεις, αν βέβαια καταφέρετε να συζητήσετε αληθινά. Αλλιώς θα κρύβεστε κι οι δυο πίσω από το δάκτυλο σας και θα μιλάτε μόνο για άσχετα θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις πάρει φόρα και προσπαθείς να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η μπορείς, όμως τελείως ευθύς/α δεν είσαι, κάτι που πιθανόν να εκνευρίζει ή να αποπροσανατολίζει έναν Κριό. Αν σε ενδιαφέρει, μην τον αφήσεις να χαθεί από την ζωή σου και κάνε γρήγορες κινήσεις για να ξεδιαλύνεις κάποιες ασάφειες ή παρεξηγήσεις. Όλα από εσένα εξαρτώνται. Φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματά σου γιατί ο χρόνος τρέχει και δεν πρέπει να χάσεις ούτε λεπτό. Η μυστική ή πλατωνική σχέση με ένα Λιοντάρι θα περάσει σε ένα άλλο στάδιο, πάλι όμως θα υπάρχει κάτι κρυφό αλλά εσύ δεν έχεις το σθένος να τη σταματήσεις γι’ αυτό τα έχεις αφήσει όλα να εξελιχθούν κι όπου πάνε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved