Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 14/11 έως και 20/11;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Έχεις διάθεση για τρέλες γι’ αυτό θα λειτουργήσεις πολύ περίεργα. Παρ’ όλο που είναι καταχωρημένη μέσα σου η πληροφορία να είσαι όσο μπορείς πιο συγκρατημένος/η και σοβαρός/η σε ό,τι κάνεις, εσύ ξεσπάς με μικρές επαναστάσεις και δηλώσεις περί ελευθερίας. Νιώθεις ότι δεν θέλεις να καταπιεστείς άλλο και κυρίως από ένα Ταύρο ή Σκορπιό, γι’ αυτό κάνεις τα αδύνατα δυνατά να είσαι ο εαυτός σου, αν και βλέπεις ότι αυτή την φορά είναι δύσκολο γιατί πρέπει να ξεφύγεις από τα πλαίσια. Η γνωριμία με ένα Αιγόκερω θα σου αλλάξει την καθημερινότητα και θα στην κάνει πιο οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Οι συζητήσεις με έναν Τοξότη, που αυτή την στιγμή έχετε μια φιλική σχέση, θα είναι βάλσαμο στην ψυχή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείς να κρατήσεις τα προσχήματα, αν και δεν αποκλείεται να κάνεις την δική σου επανάσταση, από την εμφάνιση μέχρι και οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, το οποίο σε δεσμεύει και θα ‘θελες να αφήσεις πίσω σου. Υπάρχει πάντως ένα άτομο, Δίδυμος ή Τοξότης, που σκέφτεσαι πολύ και προβληματίζεσαι γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις κάτι σταθερό που έχεις. Ωστόσο, νιώθεις ότι μαζί του ζεις και κυρίως ότι μπορείς να ανανεωθείς γιατί έχετε έντονη χημεία, παρότι σε ξεβολεύει. Μια γνωριμία με έναν Καρκίνο, που θυμίζει αρκετά προξενιό, είναι πιθανό να προκύψει και να έρθετε πολύ κοντά. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 14 του μηνός στο ζώδιό σου, ιδίως σε σένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, προκαλεί τριγμούς από μια απρόσμενη επαφή ή συμπεριφορά ενός Κριού ή Ζυγού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εναρμονίζεσαι όσο περισσότερο μπορείς με ένα πρόσωπο, το οποίο θα θεωρήσεις ότι είναι μάλλον το άλλο σου μισό, πιο πολύ όμως γιατί έχεις ανάγκη την συντροφικότητα, θέλεις να μοιράζεσαι και να μην νιώθεις μοναξιά. Με τον Τοξότη τα μέτωπα είναι ανοικτά. Πέφτουν οι μάσκες και εσύ θα πρέπει να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς αυτό βέβαια να είναι κακό για σένα. Αντίθετα, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και αυτό θα σε απελευθερώσει. Ο Σκορπιός ίσως σε περιορίζει σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και αυτό κάπου να σε καταπιέζει. Οπότε, ή θα προσπαθήσεις να αλλάξεις την κατάσταση ή θα ανοίξεις πλώρη για αλλού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις ότι κάτι αλλάζει και τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Αν είσαι σε φάση χωρισμού ή διάστασης, κάτι διαφορετικό θα γίνει που θα σε κάνει να σκεφτείς τη συγχώρεση και την αγάπη, οπότε, ασυνείδητα, θα κάνεις ένα βήμα προς το άλλο άτομο. Θα αλλάξεις στάση απέναντί του/της και θα προσπαθήσεις να διώξεις την απογοήτευση και τον θυμό σου. Να ξέρεις πάντως ότι θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να δημιουργήσεις μια καλύτερη σχέση. Τώρα, αν είσαι μόνος/η, πιθανόν να ξεκινήσεις το κυνήγι του ψαξίματος για το άλλο σου μισό και θα τα καταφέρεις γιατί θα είσαι πολύ επικεντρωμένος/η σε αυτό. Ο Παρθένος πάντως θα αλλάξει συμπεριφορά και θα μπορέσετε να φτάσετε και πάλι σε συνεννόηση.

ΛΕΩΝ

Έχεις πάθος και διεκδικείς γι’ αυτό νιώθεις πιο ζωντανός/η από άλλες φορές. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Προσπαθώντας να εκδηλωθείς ή να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, θα ακολουθήσεις έναν άλλο δρόμο και θα προσπαθήσεις να αφουγκραστείς τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά του. Με έναν Τοξότη θα ξεκινήσουν και πάλι οι συζητήσεις και οι «διαπραγματεύσεις» και αν κάτι είχε χαλάσει, τώρα θα ξαναφτιάξει και θα υπάρξουν καλύτερες προοπτικές. Πάντως κερδίζεις τις εντυπώσεις ενός Κριού ή άλλου Λέοντα, όμως πρέπει να το χειριστείς σωστά και να κρατήσεις ένα μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανακατεύεσαι με διάφορα πράγματα και βρίσκεσαι με πολλά άτομα γιατί έχεις ζωντάνια και διάθεση για κοινωνική ανέλιξη. Πιθανόν να κάνεις μια γνωριμία, μέσω μιας επαγγελματικής επαφής και να θεωρήσεις ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι ιδανικό για σένα, οπότε θα κινηθείς πολύ γρήγορα για να φτιάξεις κάτι καλό. Γενικά, πρέπει να είσαι πιο φιλικός/η αυτό το διάστημα για να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, ώστε να υπάρξουν προϋποθέσεις για μια πιο σταθερή και μόνιμη κατάσταση. Ο Καρκίνος ή ο Αιγόκερως σε ενδιαφέρει και, παρ’ όλο που όλο αυτό το διάστημα ξενοκοιτούσες και ήσουν ασταθής, θα αρχίσεις να μαζεύεσαι γιατί κινδυνεύεις να τον χάσεις. Με έναν Δίδυμο ή Τοξότη γίνεσαι πιο παιχνιδιάρης/α αλλά και άπιστος/η, τώρα όμως θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να κατασταλάξεις και να κτίσεις την φωλιά σου.

ΖΥΓΟΣ

Σοβαρεύεις απότομα γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι μόνο έτσι θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια καλή σχέση, που θα έχει σταθερότητα και μπορεί να επισημοποιηθεί κάποια στιγμή και δεν έχεις άδικο. Γι’ αυτό θα πρέπει να κόψεις ανώριμες συμπεριφορές και άκομψες εξαφανίσεις, χωρίς εξηγήσεις και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Ένας Αιγόκερως σε εμπνέει μόνο στο να κάνεις οικογένεια και παιδιά και μέσα από εκεί να πάρεις την κοινωνική αναγνώριση και αξία που έχει ανάγκη ένα κομμάτι του εαυτού σου. Ο Δίδυμος και ο Υδροχόος θα είναι πολύ εύκολοι στόχοι, αλλά μην τους υποτιμήσεις γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Καλό είναι να κάνεις ανοικτές συζητήσεις για να δημιουργηθεί μεταξύ σας εμπιστοσύνη και φιλικότητα. Με τον Καρκίνο έχετε πολλά κοινά αλλά θα πρέπει να σταθεροποιήσεις τη στάση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βλέπεις ότι είσαι πολύ κοντά στο να κερδίσεις κάτι για το οποίο προσπαθείς καιρό κι αυτό σου προκαλεί μεγάλη εσωτερική αναστάτωση αλλά και σιγουριά ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 14 του μηνός στον άξονά σου θα σου βγάλει στην επιφάνεια τις κρυμμένες σου ανάγκες και επιθυμίες και θα προσπαθήσεις να τις ικανοποιήσεις, μέσα στα πλαίσια όμως της δικής σου νοοτροπίας. Η επαφή με ένα Λιοντάρι είναι πολύ δυνατή αλλά και δύσκολη γιατί όλο και κάποια διαφορά προκύπτει μεταξύ σας. Το καλύτερο είναι να αρχίσεις να εκφράζεσαι και να δείχνεις τα βαθιά σου συναισθήματα για να πλησιάσει ο ένας τον άλλον περισσότερο. Με έναν Κριό γίνονται ανατροπές και αν συνεχίζει να σε ελέγχει και να σε κατασκοπεύει, μπορεί να φύγεις ξαφνικά, αλλά, έχε υπόψη σου, ότι το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διεκδικείς μεγαλύτερο κομμάτι από την πίττα γι’ αυτό θα δοκιμάσεις την τύχη σου σε περισσότερες γνωριμίες και επαφές και θα βγεις μπροστά, εκδηλώνοντας με σαφήνεια τα θέλω σου. Το επικοινωνιακό σου στυλ πάντως θα κερδίσει ένα Λιοντάρι κι αν είχατε απομακρυνθεί από διάφορες αιτίες, τώρα θα έρθετε και πάλι κοντά και θα ανταλλάξετε ξανά όρκους αγάπης. Το σημαντικό είναι να γίνουν εκμυστηρεύσεις από την κάθε πλευρά για να υπάρχει συνειδητή συμμετοχή στη σχέση. Δώσε εσύ τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα φτιάξουν. Με έναν Υδροχόο έχει αναπτυχθεί μεγάλη φιλία και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πολύ κοντά, οπότε αυτό είναι θετικό. Με τον Ταύρο, εκεί που τα βρίσκετε μεταξύ σας εκεί το χάνετε γιατί μια κάνει πίσω ο ένας και μια ο άλλος. Καλό είναι να παραμείνεις όσο γίνεται πιο σταθερός/η για να μπορέσει να σε εμπιστευτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι υπό την προστασία της Αφροδίτης για αυτό δεν πρέπει να ανησυχείς και τόσο. Ηρέμησε και άφησε το σύμπαν να αναλάβει να διώξει όλες σου τις έγνοιες. Η σχέση με έναν Ζυγό έχει ενδιαφέρον γιατί σου ανοίγει πόρτες και σου δίνει προσβάσεις, κάτι που οφείλεις να εκτιμήσεις. Πρέπει να δεχτείς όμως την ιδιαιτερότητά του ως άτομο γιατί αλλιώς δεν θα είναι εύκολο να τα βρείτε, αν του ασκείς συνέχεια κριτική και έχεις κάτι να του προσάψεις, επειδή του βρίσκεις ψεγάδια. Όλες οι σχέσεις είναι πάρε-δώσε και η άλλη πλευρά έχει ανάγκη αναγνώρισης της αξίας της, ακόμα και από κολακείες. Οι διαδικασίες πάντως είναι συγκεκριμένες και εσύ πρέπει να τις ακολουθήσεις μέχρι το τέρμα. Να ρισκάρεις με έναν Κριό, αφού νιώθεις εκείνο το φούντωμα και την έξαψη που μόνο το συγκεκριμένο πρόσωπο σου δημιουργεί, αλλά χωρίς να κάνεις παρατηρήσεις ή να έχεις απόμακρη συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα ευνοείσαι ιδιαίτερα, αφού ο Άρης στο δικό σου ζώδιο σου δίνει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά να εκφραστείς πιο ελεύθερα. Το σημαντικό είναι να αρχίσεις να δείχνεις αυτά που νιώθεις και όχι να είσαι μαζεμένος/η ή να κρύβεσαι. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και τροφοδότησε το ενδιαφέρον σου, πρώτα από όλα για να κρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και μετά για το άλλο άτομο. Με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα μπεις σε άλλη διάσταση κι όλα θα σου φαίνονται ναι μεν πιο εύκολα, αλλά και σαν υποχρέωση. Σταμάτησε να το βλέπεις με αυτό τον τρόπο και βγάλε το συναίσθημά σου γιατί μερικές φορές είσαι ψυχρός/η και απόμακρος/η. Ο Ταύρος ή ο Σκορπιός σε προσγειώνει με πάταγο στην υλική πραγματικότητα και παρότι το πάθος είναι δυνατό, υπάρχουν μεγάλες εντάσεις αλλά και απαιτήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Διαπραγματεύεσαι και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Θεωρείς ότι όλα πρέπει να τα ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή και αυτό σε βάζει σε τάξη και πειθαρχία. Η γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, με ένα Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να μαζέψεις τα χαοτικά σου κομμάτια για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό παίζεται ένα παιχνίδι που σου αρέσει αλλά δεν σε απογειώνει, σε αντίθεση με τον Τοξότη που σε συνεπαίρνει τόσο, που δεν έχεις καν διάθεση να φλερτάρεις με άλλο πρόσωπο γιατί νιώθεις ότι σε καλύπτει πλήρως. Οι ανοικτές συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να αντιληφτείς κάποια πράγματα και να αποδομήσεις κάποια άλλα που τα είχες στο βάθρο, οπότε θα κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Η ιστορία με τον Κριό δεν θα έχει τέλος γι’ αυτό μη φοβάσαι να θέσεις όρους και κανόνες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved