Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 31/10 έως και 6/11;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το κλίμα έχει αλλάξει τελείως. Μπορεί να σε έχουν προβληματίσει όσα συμβαίνουν γιατί βλέπεις μια άλλη πραγματικότητα, η οποία σου δημιουργεί καχυποψία και θυμό με την παραμικρή αφορμή. Με έναν Σκορπιό υπάρχει μεγάλη ένταση και πάθος κι όλα παίζονται αλλά εσύ πλέον δεν έχεις ανοχή στις δικαιολογίες και την απαιτούμενη υπομονή. Πολλά μυστικά που υπάρχουν μεταξύ σας θα βγουν στην επιφάνεια, κάτι που από την μια θα σε αναστατώσει, απ’ την άλλη όμως θα σε ανακουφίσει. Η σχέση με τον Τοξότη γίνεται καλύτερη γιατί ανεβαίνει η ποιότητα μεταξύ σας. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρχει μια έντονη αντιπαράθεση αλλά συγχρόνως και έλξη με τον Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρχεσαι πιο κοντά με τον άνθρωπο που είστε μαζί, κάτι που είχες μεγάλη ανάγκη γιατί είχες απομακρυνθεί αρκετά κι αυτό είναι η βάση για μια αρμονική συνύπαρξη και θα ξαναμπούν τα πράγματα στη θέση τους. Το ζητούμενο είναι να μην κάνεις υπερβολές γιατί μερικές φορές περνάς από το ένα άκρο στο άλλο. Η σχέση με έναν Τοξότη θα σου φέρει κάτι καινούργιο, όμως δεν θα είναι εύκολο να το διαχειριστείς γιατί είσαι άτομο που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Αν αφήσεις τελείως ελεύθερα τα πράγματα και δεν προσπαθήσεις να τα μεθοδεύσεις, θα δεις ότι θα νιώσεις πιο όμορφα κάποια στιγμή κι αυτή η αλλαγή σου χρειάζεσαι οπωσδήποτε. Με τον Κριό ή τον Ζυγό γίνονται διάφορες ζυμώσεις αλλά δεν έχεις καταλήξει πουθενά γιατί όλα είναι αμφίβολα ενώ εσύ αναζητάς σιγουριά και σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γίνονται αλλαγές προς το καλύτερο και θα πρέπει να προετοιμαστείς, όσο μπορείς περισσότερο, για να τις υποδεχτείς. Όλα είναι πιθανά αυτήν τη στιγμή και όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να κάνεις κι εσύ τις ανάλογες κινήσεις. Η επαφή με τον Τοξότη σου δίνει έτσι και αλλιώς την αισιοδοξία αλλά και την αγάπη που έχεις ανάγκη. Το ζητούμενο είναι να έχεις σωστή συμπεριφορά και να μην αρχίσεις να «πετάς από λουλούδι σε λουλούδι», καθώς είναι πιθανό να νιώθεις ξεμυαλισμένος/η. Όταν δεν αισθάνεσαι πολύ κοντά σου το πρόσωπο που είστε μαζί, δεν προσπαθείς να λύσεις το πρόβλημα από τη ρίζα του, αλλά κοιτάς να βρεις κάτι καινούργιο για να καλύψεις το κενό. Με τον Αιγόκερω ίσως υπάρχει ένα είδος εξάρτησης και δεν μπορείς εύκολα να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να οπισθοχωρήσεις, χωρίς να πεις τίποτα αλλά θα το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Με τον Ζυγό όλα είναι πολύ εύκολα και βατά γι’ αυτό έκφρασε τώρα τα συναισθήματά σου, μιας και είναι πρόσφορο το έδαφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγωνίζεσαι να αλλάξεις τα κακώς κείμενα και θα είναι πιο εύκολο να το πετύχεις από εδώ και πέρα γιατί αρχίζει μια περίοδος που θα υπάρχει μεγαλύτερη συναισθηματική κατανόηση από το άτομο που είναι δίπλα σου. Πιθανόν να πάρεις απόφαση ακόμα και για ένα παιδί. Οι ισορροπίες πάντως πρέπει να διατηρηθούν για να μπορείς και εσύ να δουλέψεις με τον εαυτό σου και κατ’ επέκταση με τη σχέση σου. Αν νιώθεις μοναξιά και πιστεύεις ότι κάπου έχεις χάσει το τρένο, είναι πολύ μεγάλο λάθος. Το άτομο με το οποίο θα μπορούσατε να είστε μελλοντικά μαζί ίσως βρίσκεται πολύ κοντά σου, σχεδόν σε απόσταση αναπνοής, απλά δεν το βλέπεις γιατί έχεις ένα άλλο μοντέλο στο κεφάλι σου. Γι’ αυτό θα πρέπει να βγεις από τα στενά πλαίσια και να ανοίξεις προς πολλές κατευθύνσεις.

ΛΕΩΝ

Εστιάζεις περισσότερο στον έρωτα και αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε υπάρχει, αντιπαράθεση ή κόντρα. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, αλλά τουλάχιστον θα κάνεις την προσπάθειά σου που τελικά θα πετύχει. Και ο Σκορπιός, με τον οποίο παίζεται μεταξύ σας το παιχνίδι της κρυμμένης γοητείας, αλλά και ο Τοξότης που είναι πολύ κοντά σου και θρέφεις συναισθήματα για το πρόσωπό του, χρειάζονται τον χειρισμό τους. Αρκεί να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε παραπλανήσει και να πιστεύεις ότι εσύ είσαι ο/η σωστός/η κι όλοι οι άλλοι άδικοι. Με τον Αιγόκερω ή τον Ιχθύ όλα είναι μεταξύ σας φλου και περίεργα και προσπαθείς, είτε με σπόντες είτε με μηνύματα δήθεν φιλικά να καταλάβεις τι γίνεται. Αλλά δεν θα αποκτήσεις ξεκάθαρη εικόνα, αν δεν κάνεις το πρώτο βήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι πιο ανοικτός/η αλλά το μέσα σου ή εξωτερικά γεγονότα και ενδείξεις σε εμποδίζουν και σε ωθούν να εξετάσεις τις προθέσεις του άλλου ατόμου, πριν κάνεις το οτιδήποτε που εν μέρει είναι σωστό γιατί μπορεί να εκτεθείς. Όμως θα πρέπει να τολμήσεις και ας φας τα μούτρα σου, αφού μόνο έτσι θα βγεις από το προσωπικό αδιέξοδο. Με τον Κριό όλα είναι ρευστά και δύσκολα, αφού ανταγωνίζεστε για το ποιος θα είναι ο αρχηγός. Εφ’ όσον όμως εσύ δεν έχεις τέτοια θέματα κι απλά θέλεις την ησυχία σου, μπορείς να το διαχειριστείς, χωρίς πολλές εντάσεις και φασαρίες. Με τον Τοξότη που όλα είναι πιο εύκολα, θα έρθετε πιο κοντά και πιθανόν να πάρεις την απόφαση να είσαι συνέχεια μαζί του, αλλά στην πορεία ίσως το μετανιώσεις και κρίνεις τον εαυτό σου αυστηρά. Για αυτό περίμενε λίγο να δεις τη σχέση σε όλες τις εκφάνσεις της.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεσαι γενικά σε μια καλή φάση και η διάθεσή σου έχει ανέβει. Ο λόγος είναι ότι ο Δίας που είναι στο ζώδιο σου αλλά και η Αφροδίτη, ο πλανήτης σου, που είναι σε ένα ευνοϊκό ζώδιο σε βοηθούν σε όποια κίνηση και αν θέλεις να κάνεις, κυρίως στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να γνωρίσεις συγχρόνως αρκετά πρόσωπα και να μην ξέρεις ποιο να διαλέξεις. Στο τέλος σίγουρα θα μείνει ένα και θα είναι αυτό που σου ταιριάζει και σου αξίζει. Με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω υπάρχουν κόντρες και δυσκολίες στη συνεννόηση, γι’ αυτό, αν σε ενδιαφέρει πολύ, θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους και να αλλάξεις τελείως πολιτική προσέγγισης. Με τον Κριό η κατάσταση είναι μάλλον εκρηκτική και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρχουν μεταξύ σας μεγάλες διάφορες, ειδικά σε οικογενειακά θέματα. Ο Τοξότης θα σου δώσει πνοή ζωής. Πιθανόν να ταξιδέψετε κάπου μαζί και με αυτόν τον τρόπο να έρθετε πιο κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις τον χρόνο με το μέρος σου κι είσαι συντονισμένος/η με την καρδιά και τις σκέψεις σου, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής είναι πλέον στο ζώδιό σου. Οπότε θα προσπαθήσεις να επανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να ξαναριχτείς με φόρα στον ερωτικό αγώνα. Όταν βλέπεις την σχέση ανταγωνιστικά, χάνεσαι μέσα στην αντιπαλότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου διαφορές και εντάσεις και να κοιτάξεις να βρεις λύσεις με ειρηνικό τρόπο, κυρίως με τον Κριό ή το Λιοντάρι. Ό,τι δίνεις, παίρνεις, γι’ αυτό, αν αλλάξεις μέσα σου και τοποθετήσεις σε διαφορετικό βάθρο τον εαυτό σου, χωρίς καθόλου εγωισμό, τότε πραγματικά θα γίνουν θαύματα και θα βρεις την αδελφή ψυχή που τόσο πολύ επιθυμείς. Ο Αιγόκερως σου ταιριάζει γιατί υπάρχει και επαγγελματική σύμπνοια, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες για καλύτερη κοινή ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την εύνοια που σου δίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναλαμβάνεις να βάλεις τους όρους σου, που πιθανόν να είναι δύσκολοι για το άλλο πρόσωπο. Θα επιμένεις κυρίως στο θέμα της αυτονομίας μέσα στην σχέση που για σένα είναι σημαντικό, ώστε να μπορείς να είσαι καλά και να κάνεις τα δικά σου. Με τον Δίδυμο ή τον Ιχθύ εκεί που τα βρίσκετε, εκεί τα χαλάτε γιατί υπάρχουν πολλές πρακτικές λεπτομέρειες που σας χωρίζουν. Η απάθεια του Λιονταριού μερικές φορές σε εκνευρίζει και σε πειράζει γιατί θέλεις να δείχνει μεγαλύτερη όρεξη για αυτά που ενδιαφέρουν εσένα, ωστόσο, αυτό το διάστημα θα αφήσεις στην άκρη το συγκεκριμένο θέμα. Μετά όμως θα κινηθείς πολύ δυναμικά γιατί θα βάλει ο Κρόνος «το δαχτυλάκι του».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Έχεις γενικά μια πολύ δυναμική παρουσία και αυτό σε βοηθά να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και όχι μόνο. Ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και δεν παραπαίεις ανάμεσα σε καταστάσεις που μπορεί και να σε αδικούν. Με τον Κριό υπάρχει μοιραία έλξη αλλά όλα είναι τόσο εκρηκτικά και περίεργα μεταξύ σας, που με το παραμικρό μπορεί να διαφωνήσετε. Ο λόγος είναι ότι έχετε διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες αυτή την περίοδο και θα πρέπει να κάνετε υπερβάσεις για να είστε μαζί. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Ζυγό αλλά σε μικρότερο βαθμό γιατί είναι διπλωμάτης και ξέρει να ελίσσεται, οπότε μπορεί να φαίνεται ότι σου κάνει το χατίρι αλλά τελικά κάνει τα δικά του. Πολύ καλή χημεία υπάρχει με τον Σκορπιό που ίσως βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα γίνεις πιο εσωστρεφής και πιθανόν το παρελθόν, είτε με τη μορφή ενός ατόμου που θα ξαναγυρίσει είτε μέσα από αναμνήσεις που θα σε συγκλονίσουν, θα σε αναγκάσει να κάνεις στροφή 180 μοιρών. Όμως έτσι θα γίνεις και πιο αισθησιακός/η ή πολύ έντονα συναισθηματικός/η. Όλα φυσικά θα εξαρτηθούν από την δική σου θέληση και τις άμυνες που θα έχεις. Αν θέλεις να είσαι με έναν Σκορπιό, να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και να μιλήσεις ουσιαστικά μαζί του. Η διαδικασία του να μπεις σε συναισθηματική κατάσταση και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις δεν είναι εύκολη αλλά είναι απαραίτητη. Με τον Δίδυμο ή τον Ζυγό θα έχεις πιο βατή σχέση γι’ αυτό θα περάσεις πολύ καλά και θα υπάρξουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Το σημαντικό είναι να μην χάσεις τον εαυτό σου και κυρίως το ερωτικό κομμάτι, λόγω οικονομικών δυσκολιών ή αντιθέσεων, με τον Ταύρο ή το Λιοντάρι.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις πολύ δυνατά χαρτιά για να διαπραγματευτείς κι αυτό θα σε φέρει σε μια αρκετά πλεονεκτική θέση. Η σταθερότητα θα σε συγκινήσει και θα είσαι και εσύ πολύ σωστός/η απέναντι στον Ταύρο ή τον Σκορπιό, με τον οποίο θα βρίσκεστε και θα τα λέτε συνεχώς. Σε περίπτωση που σχετίζεσαι με τον Κριό ή τον Ζυγό, θα πρέπει να επιδείξεις το ταλέντο σου στη διπλωματία και την ευελιξία. Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που είναι πολύ σημαντικό για σένα είναι απαραίτητη, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να έχεις συχνή επαφή και να μην χάνεσαι, όπως συνηθίζεις. Θα κάνεις την υπέρβασή σου, αν κατορθώσεις να μιλήσεις ακόμα και για ένα θέμα που σε ενοχλεί πολύ και φοβάσαι να το αντιμετωπίσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved