Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 17/10 έως και 23/10;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Διανύεις μια αρκετά ευνοϊκή περίοδο γι’ αυτό ανταποκρίνεσαι στις προκλήσεις ενώ εμφανίζεσαι διαθέσιμος/η στα καλέσματα, ιδιαίτερα αν προέρχονται από ένα Λιοντάρι. Μην αφήσεις αυτόν τον ερωτικό οίστρο να σε παρασύρει και καθόρισε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, ώστε να μην πληγώσεις άθελά σου κάποιον/α που νοιάζεται για σένα, επειδή δεν ήσουν σαφής. Τυχόν οικογενειακές δυσκολίες ενδέχεται να σε αποπροσανατολίσουν ή να αλλάξουν τη συμπεριφορά σου, οπότε διατήρησε την ψυχραιμία και την υπομονή σου. Παρότι έχεις αποκτήσει πιο συνεργατικό πνεύμα και αναζητάς τη συντροφικότητα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, δε φαίνεσαι πρόθυμος/η να συμβιβαστείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις αποκτήσει την τάση να ρισκάρεις, οπότε δεν αποκλείεται να περάσεις στην επίθεση και να διεκδικήσεις έναν Κριό. Από την άλλη, ο Υδροχόος που σ' ενδιαφέρει θα σου αποκαλύψει τις προθέσεις και τα κίνητρά του, ανατρέποντας τις σκέψεις και τις θεωρίες σου. Τουλάχιστον, όμως, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα καταλάβεις πώς πρέπει να κινηθείς. Η σχέση με τον Κριό ή το Ζυγό πιθανόν να σε βάζει σε καινούργια μονοπάτια εξερεύνησης αλλά και παιχνιδιάρικα. Μέχρι να αισθανθείς βέβαιος/η γι’ αυτά που νιώθεις, προτιμάς το φλερτ και την αναζήτηση από μια σταθερή σχέση με απόλυτη δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα τυχερό αστέρι σε ακολουθεί, αφού η Αφροδίτη θα περάσει στον άξονά σου και θα σου δώσει λάμψη και γοητεία, κάνοντάς σε να νιώθεις σίγουρος/η κι ακαταμάχητος/η. Είσαι έτοιμος/η να αντεπεξέλθεις στην πιο δύσκολη σχέση και σκέφτεσαι ώριμα τη δημιουργία ενός χρόνιου δεσμού, από την άλλη όμως θέλεις να ξεσκάσεις και να ρίξεις έξω. Γενικά πάντως η περίοδος αυτή σε ευνοεί, οπότε είσαι κεφάτος/η κι αναζητάς την προσωπική ευτυχία. Ο Αιγόκερως μπορεί να σε στριμώξει ή να σε επικρίνει, αλλά, με τη διπλωματία που σε διακρίνει, θα καταφέρεις να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου και να ζήσετε πολύ ρομαντικές κι αισθησιακές στιγμές. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο είσαι συζητάς ακόμα και τη συμβίωση, ειδικά αν είναι με έναν Ζυγό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να πράξεις πολύ διαφορετικά από άλλες φορές για να μπορέσεις να δεις την άλλη πλευρά του νομίσματος. Παρ’ όλο όμως που υπάρχει εποικοδομητικό πνεύμα, εμφανίζονται αρκετές δυσκολίες. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έρθεις πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Επειδή όμως κοντεύεις να φτάσεις τα όρια της εξάρτησης, ίσως γίνεις καταπιεστικός/η, σε σημείο που δε θα αναγνωρίζεις κάποιες στιγμές τον εαυτό σου. Με το Ζυγό θα υπάρξει μια στενότερη επαφή αλλά και κόντρες, λόγω της διαφορετικότητάς σας. Αντίθετα, με τον Σκορπιό, λόγω της συναισθηματικής άνεσης που σας διακατέχει, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ

Καταβάλλεις προσπάθειες να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και συγχρόνως να αλλάξεις επίπεδο στην σχέση σου. Όλα στα ερωτικά σου θα είναι πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές γιατί θα σου φαίνονται πολύ φωτεινά, ιδίως ο δεσμός σου με ένα Τοξότη με τον οποίο, μεν θα υπάρχουν διάφορες κρίσεις γιατί έχει θέσει στενά όρια, όμως εσύ δε θα στέκεσαι και πολύ και θα τις προσπερνάς, λόγω της καλής σου διάθεσης. Είσαι σε τόσο χαλαρή κι ωραία διάθεση, που θα ξεπεράσεις ακόμα κι έναν χωρισμό. Εάν προκύψει νέο ειδύλλιο, θα ‘ναι πολύ δυνατό και παθιασμένο και θα κάνετε πολλά πράγματα μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ή χωρίς δική σου πρωτοβουλία, θα απελευθερωθείς κι αυτό θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη που θα σε ωθήσει σε δυναμικές επιλογές. Η σχέση σου με τον Τοξότη θα πάει και πάλι καλά γιατί θα χαλαρώσουν τα όρια τα οποία υπήρχαν εδώ και καιρό. Με τον Κριό γίνεται μια επανάσταση, η οποία θα σε οδηγήσει στο να πάρεις γρήγορες αποφάσεις, αν θα είστε μαζί ή όχι. Πιθανόν να μην φοβηθείς και να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου από άλλες φορές, εφ’ όσον δε σε πειράζει το να είσαι μόνος/η, ίσα-ίσα που συχνά το επιδιώκεις. Ωστόσο, έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις μια σχέση και να μην μείνεις με τη μοναξιά σου. Ο Ιχθύς θα έχει πάνω σου ιδιαίτερη επιρροή γιατί με τον τρόπο του φέρνει στην επιφάνεια το βαθύ συναίσθημα που κρύβεται μέσα σου.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεσαι σε καλή επικοινωνιακή φάση γιατί όλα τα βλέπεις πιο φωτεινά. Ο Δίας σε βοηθά γιατί σε ανανεώνει και σε κάνει να νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις, ακόμα και με τον πιο δύσκολο στόχο. Θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό κι αν με κάτι διαφωνείς, θα άρεις τις αντιρρήσεις σου ή θα υποχωρήσεις, ώστε να μη γίνεις άδικος/η με κανέναν. Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα σε κάνει να ανοιχτείς περισσότερο γιατί έχουν ως στόχο μάλλον την οικογένεια. Γι' αυτό, αν δεν νιώθεις έτοιμος/η, να μην υποσχεθείς κάτι που μετά δεν θα μπορείς να ανταποκριθείς. Με τον Τοξότη θα είναι πολύ φιλικά τα πράγματα, ίσως μάλιστα κάνετε κι ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα αποδειχθεί άκρως διδακτικό και για τους δυο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις πάρει αποφάσεις τις οποίες θα εφαρμόσεις αυτό το διάστημα πιο εύκολα από άλλες φορές. Βλέπεις πολύ διαφορετικά τα πράγματα, γιατί πιθανόν να λειτουργείς περισσότερο με την λογική. Όμως με ένα Δίδυμο ή έναν Τοξότη μπορεί να κάνεις πολλές τρέλες, χωρίς να φοβάσαι αν θα ξεφύγεις απ' τα όριά σου, γιατί σε πείθουν με τον τρόπο τους. Νιώθεις την ανάγκη να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ρισκάρεις μ' έναν Κριό, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να έρθετε πιο κοντά. Σπάζοντας τα καλούπια του παρελθόντος, θα επικοινωνήσετε καλύτερα. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο, αν δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ήδη, πιθανόν να ανοίξει και πάλι ένας φιλικός κύκλος και έτσι θα σπάσει ο πάγος που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου στις 18/10 κι αυτό σε διευκολύνει να δεις τα πράγματα όμορφα. Ανοίγεις την καρδιά σου, η συμπεριφορά σου γλυκαίνει κι έτσι μπορείς να πετύχεις τους περισσότερους στόχους σου. Ό,τι είχες εδώ και καιρό σκεφτεί να έρθει κοντά σου, τώρα θα γίνει. Κριός, Λιοντάρι, Ζυγός και Υδροχόος είναι υποψήφιοι σύντροφοί σου, για έναν καινούργιο ερωτικό κύκλο. Με τον Ταύρο η κατάσταση έχει τελματώσει και σ' έχει κουράσει γι’ αυτό είναι προτιμότερο να απομακρυνθείς. Ακόμα καλύτερα να ψάξεις ένα άτομο να σε καταλαβαίνει και να μη σε κοντράρει. Στην υπάρχουσα σχέση σου θα δοθεί μια νέα, αισιόδοξη πνοή και θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και τα τετριμμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις μεγάλες πιθανότητες να γίνεις πιο συνεργάσιμος/η με το άτομο που είστε μαζί. Μια εσωτερική φωνή σε ωθεί να τα βρεις με το Ζυγό και να επενδύσεις σ' αυτόν, γιατί έχεις σκεφτεί πολλές φορές να κάνεις οικογένεια μαζί του. Οι αντιξοότητες κι οι δυσκολίες που υπάρχουν μπορεί να σε γυρίσουν πρόσκαιρα λίγο πίσω. Αλλά θα είναι προσωρινό, αρκεί να έχεις εσωτερική αρμονία και διάθεση για ισορροπημένη σχέση. Η ενέργεια του Άρη, που είναι στο ζώδιό σου, σε πιέζει να κάνεις τομές για να εξασφαλίσεις την ατομικότητά σου. Αυτό σου φαίνεται δύσκολο γιατί νιώθεις την ανάγκη να είσαι συμβιβαστικός/η και συνεργάσιμος/η, με αποτέλεσμα να μη γίνεται να πετύχεις και τα δύο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαισθάνεσαι ότι κάτι καλό θα προκύψει, γι’ αυτό αφήνεσαι και ρισκάρεις περισσότερο από ποτέ. Η σχέση σου με τον Αιγόκερω, κυρίως όμως με τον Καρκίνο σε κουράζει και σε τυραννά, εξ αιτίας του διαφορετικού τρόπου σκέψης σας αλλα και της συναισθηματικής πίεσης. Το μυστικό για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα είναι να δείξεις προσοχή σ' αυτά που θα σου μεταφέρει το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του παρέχεις συναισθηματική ασφάλεια, γιατί συνήθως εμμένεις στην άποψή σου, χωρίς να ακούς την άλλη πλευρά και να εμβαθύνεις στα θέλω της. Ιδανική περίπτωση να εντυπωσιάσεις με τη συζήτηση, λόγω των γνώσεών σου, είναι ο Δίδυμος.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την περίοδο κάποιοι φίλοι σε πιέζουν να ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους, αυτό όμως ενδεχομένως να κρύβει μια επαγγελματική σκοπιμότητα. Παρότι δεν μπερδεύεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου, το προσπερνάς, γιατί βλέπεις πως μπορείς να πετύχεις κι εσύ πολλά πράγματα. Το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου από έναν Κριό, δεν σε αφήσει να πάρεις ξεκάθαρες αποφάσεις. Κολακεύεσαι κι αυτό σε αποπροσανατολίζει, γιατί ο στόχος σου είναι να βρεις την αληθινή αγάπη. Ο Ζυγός σου δημιουργεί αναποφασιστικότητα αλλά επειδή προσπαθείς να ισορροπήσεις συναισθηματικά, μπορεί να μη δίνεις σημασία ένα πρόσωπο που σε θέλει πολύ. Ο Τοξότης μπορεί να γίνει εύκολα το σημείο αναφοράς σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved