Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 10/10 έως και 16/10;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Λαμβάνεις συνεχόμενα μηνύματα τα οποία σε προειδοποιούν να μην κάνεις υπερβολές. Όλα εκτυλίσσονται κάτω από μια διαφορετική πλέον ενέργεια και το παιχνίδι μπορεί να “χοντρύνει” σε βαθμό που δεν θα μπορέσεις να το ελέγξεις. Άφησε τις αντιπαλότητες στην άκρη και βεβαιώσου ότι όλα μπορεί να αλλάξουν εντελώς, τουλάχιστον από την δική σου πλευρά. Ξέρεις πολύ καλά ότι σαν άτομο δεν περνάς απαρατήρητος/η και τώρα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 16 Οκτωβρίου θα βγεις υπερβολικά προς τα έξω γιατί θα ζητήσεις έντονα να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα κινηθείς πολύ παρορμητικά και πιθανόν ένας μεγάλος αλλά υπερβολικά βιαστικός έρωτας να σε παρασύρει σε δίνη. Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως είναι τα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Περνάς τα δικά σου αυτήν την περίοδο γιατί κάνεις μια πίσω και μια μπροστά. Μια σε καλεί το παρελθόν και μια το μέλλον. Δυσκολεύεσαι να είσαι στο «εδώ και τώρα» και να ζήσεις τον ερωτά σου με εκείνον τον διαφορετικό παθιασμένο τρόπο που θα ήθελες. Γενικά, κρύβεσαι και από τον ίδιο σου τον εαυτό και δεν αποκαλύπτεσαι εύκολα γιατί το παιχνίδι σου είναι μυστικό αλλά και παθιασμένο. Με τον Κριό υπάρχει ένα τόσο μεγάλο παρασκήνιο που δεν ξέρεις από που να το μαζέψεις. Ξεκίνα και πάλι από την αρχή και σβήσε με μια μονοκοντυλιά το παρελθόν. Ξέχνα τις διαφορές σας και επένδυσε στην νέου τύπου σχέση που παρουσιάζεται μπροστά σου. Γιατί αν δεν το κάνεις θα θεωρείς αναχρονιστικός/ή και μάλλον θα βγεις εκτός παιχνιδιού. Όχι από το άλλο άτομο αλλά από τον ίδιο σου τον εαυτό. Το παρελθόν δεν το αντέχεις, οπότε επένδυσε στο καινούργιο και στο ανανεωμένο που θα εμπεριέχει μεγαλύτερη επικοινωνία και ευελιξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ζεις ταυτόχρονα σε δυο ταχύτητες. Η μια σου δείχνει πως να συνδεθείς με τις διαχρονικές αξίες που σχετίζονται με οικογένεια και παράδοση και η άλλη είναι περισσότερο ατομική και αφορά το πως θα είσαι μέσα στη σχέση αλλά με σημείο αναφοράς ένα καλύτερο μέλλον. Οπότε ο συνδυασμός τόσων παραγόντων σού δίνει ένα κίνητρο ελευθερίας και αναζωογόνησης και συγχρόνως σε βάζει σε ένα διαχρονικό καλούπι για να αντέξεις την σχέση και την ουσία της. Με τον Κριό ή τον Ζυγό έχεις μια πολύ καλή επαφή για αυτό μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα από κοινού και να νιώσετε τη χαρά του μοιράσματος. Με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω σας χωρίζουν μεγάλες αποστάσεις αλλά έχεις ανάγκη την «ωρίμανση» που σου προσφέρουν. Οπότε δεν μπορείς να αντισταθείς σε κανέναν και για κανένα λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θα έχεις όλη την εβδομάδα μια υπερβολική αναστάτωση και θα προσπαθήσεις να σταματήσεις με ανατρεπτικό τρόπο οτιδήποτε δεν σου αρέσει ή σε ενοχλεί. Συγχρόνως όμως επειδή περνάς μια παρατεταμένη εφηβεία θα αναθεωρήσεις πολλές από τις αναχρονιστικές σου απόψεις με στόχο την εξομάλυνση μιας σχέσης. Βλέπεις με κάποιο τρόπο τα λάθη σου και αυτό είναι που σου δίνει μια διαφορετική οπτική για τη σχέση σου αλλά και τη ζωή σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ίσως να διαρρηχθούν τα θεμέλια μιας σχέσης που σε έχει ήδη κουράσει και στη θέση τους να μπει μια καινούργια αλήθεια. Η ανατροπή είναι απαραίτητη για να μην υπάρξει πλήξη και αδιαφορία. Αν σχετίζεσαι κυρίως με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα και δεν προλάβεις καν να τα σκεφτείς. Για αυτό χρειάζεσαι μεγαλύτερη συνειδητότητα σε αυτά που θέλεις, εδώ και τώρα.

ΛΕΩΝ

leo

Είσαι σε ένα κομβικό σημείο γιατί πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις ένα βήμα αρκετά εξτρήμ για τα δικά σου δεδομένα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα εμφανιστείς τελείως διαφορετικός/ή και θα δώσεις το στίγμα σου με πιο εύκολο τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να νιώσεις τεράστια ασφάλεια πριν το τελικό βήμα. Κρατάς πεισματικά φιλική μια σχέση επειδή φοβάσαι μήπως εκτεθείς και τελικά το άλλο το πρόσωπο σε βλέπει διαφορετικά από ότι εσύ. Θα είναι η ίδια η σχέση που θα σε αναγκάσει να δείξεις την αλήθεια σου χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη. Γιατί και αυτή μια ιδέα είναι που σε κρατάει ανενεργό/ή. Η επαφή με τον Κριό ή το Ζυγό έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα γιατί μπορείς πιο εύκολα να επικοινωνήσεις. Με τον Ταύρο ή το Σκορπιό υπάρχει μεγάλη αυτοσυγκράτηση στη συμπεριφορά και από τις δυο πλευρές. Όλα με το σταγονόμετρο δηλαδή, αλλά τουλάχιστον ισχύουν κάποιες σταθερές αξίες που εσύ έχεις ανάγκη για να νιώσεις καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Κάπου μέσα στην καρδιά σου έχει αναδυθεί μια μεγάλη αλήθεια η οποία δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Ο λόγος είναι ότι κάποιες ανατροπές που φοβάσαι πρέπει να γίνουν για να προχωρήσεις μπροστά. Αλλιώς θα μείνεις και εσύ εγκλωβισμένος/η σε ό,τι σε πάει πίσω και σε αφήνει στην αδράνεια. Μην φοβάσαι την αλήθεια είτε από την πλευρά σου είτε από την πλευρά του άλλου ατόμου. Ό,τι είναι να βγει, άφησέ το να βγει για να το αποδυναμώσεις. Η επαφή με τον Κριό σίγουρα δεν είναι η πιο εύκολη αλλά τουλάχιστον ξέρεις ακριβώς τα συναισθήματά σου. O Σκορπιός πιθανόν και αυτός να ζητάει την ελευθερία του και ίσως αφήσεις τον υπερβολικό έλεγχο για να εμπιστευτείς πρώτα τον εαυτό σου και μετά το πρόσωπο που είστε μαζί. Με Ταύρο και Αιγόκερω ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση αλλά προς το καλύτερο, γιατί εσύ βάζεις και πάλι τα δικά σου όρια και αυτήν τη φορά είναι επιτυχημένα.

ΖΥΓΟΣ

libra

Ζεις μέσα σε δίνη η οποία σε σπρώχνει και δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς. Όλα είναι εύκολα και δύσκολα μαζί. Ο λόγος είναι ότι από την μια έχεις βρει –ή έτσι νομίζεις– το άλλο σου μισό. Και από την άλλη με την Πανσέληνο, γίνονται τόσα ξεκαθαρίσματα και βγαίνουν τόσες αποκαλύψεις στην επιφάνεια που κι εσύ δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να το διαχειριστείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, η κατάσταση θα είναι περισσότερο εκρηκτική γιατί στο φαινόμενο της Πανσελήνου που γίνεται στις 16 του μηνός συμμετέχει και ο πλανήτης Ουρανός ο οποίος με τον τρόπο του σε σπρώχνει να κάνεις αποκοπές και διαλύσεις. Ακόμα και ένας νέος έρωτας κεραυνοβόλος μπορεί ξαφνικά να σου συμβεί και να σου φανεί πολύ απρόσμενος και δυνατός. Όλα είναι πιθανά πάντως και όλα μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως αν παραμείνεις με εμπιστοσύνη στις αρχές και τις αξίες σου όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αναλαμβάνεις δύσκολες αποστολές που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και μέσα από εκεί εσύ λειτουργείς και κάνεις πολλά πράγματα συγχρόνως. Όλα είναι πολύ εύκολα για σένα και αυτό θα σου δώσει την εντύπωση ότι έχεις μια παντοδυναμία, περισσότερο εσωτερική. Η Αφροδίτη παραμένει και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό σου και σου δίνει όλη της τη θετική ενέργεια με στόχο να ξεδιαλύνεις το τοπίο και συγχρόνως να αναδυθεί η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου. Βρίσκεσαι πάντως σε μια πολύ δυναμική δράση η οποία μπορεί να σε σπρώχνει να κάνεις ξεκάθαρες κουβέντες και να τα λες σταράτα και έξω από τα δόντια. Ο έρωτας βέβαια καραδοκεί στο πρόσωπο ενός Κριού η ενός μικρότερου ατόμου. Με το Λιοντάρι θα υπάρχουν ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Νιώθεις ότι κάπως είσαι στην απέξω και δεν εισπράττεις την δέουσα σημασία η ενδιαφέρον που θα ήθελες για να νιώσεις εσύ καλά. Να θυμάσαι πάντως ότι όταν παίρνεις αγάπη περνάς καλά και μόνο αυτό ενώ όταν δίνεις αγάπη μόνο τότε εξελίσσεσαι. Οπότε αν υπάρχει τώρα στην ατμόσφαιρα η έλλειψη προσοχής από το άτομο που είστε μαζί μην το βάζεις κάτω και δείξε εσύ αυτά που νιώθεις και μην κολλάς πουθενά. Όλα θα αλλάξουν με την βοήθεια άνωθεν και θα δεις ότι θα μπορείς να διαπραγματεύεσαι καλύτερα από την επόμενη εβδομάδα όλες τις υποθέσεις σου γιατί δεν θα νιώθεις τόσο πολύ την εσωτερική μοναξιά που μερικές φορές βιώνεις. Η διεκδίκηση μπορεί να είναι για σένα αυτό το διάστημα σημαντική και κυρίως αν σε ενδιαφέρει ένας Καρκίνος η Αιγόκερως θα κάνεις πολλά πράγματα για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είναι σημαντικό ότι αυτήν την περίοδο που έχεις τον Άρη στο ζώδιό σου κάνεις κινήσεις που απέφευγες παλιότερα. Ο λόγος είναι πως δεν φοβάσαι να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να εξαντλήσεις όλα τα όρια, δείχνοντας την άλλη πλευρά του εαυτού σου. Να γίνεις δηλαδή περισσότερο διεκδικητικός/ή και να πιστέψεις ότι αξίζεις να έχεις αυτό που επιθυμείς. Μόνο φρόντισε να μην το παρακάνεις και βγεις τελείως «έξω από τα παπούτσια» του άλλου ατόμου γιατί κάπου μπορεί να παρεξηγηθείς. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και δεν έχεις καμία υπομονή να διαχειριστείς τις καταστάσεις κρίσεων με Κριό, Καρκίνο ή Ζυγό. Οπότε χαλάρωσε και αυτά που θέλεις να πεις, καλύτερα να τα εκφράσεις με τρόπο που δεν θα χρειαστεί εσύ μετά να νιώθεις τύψεις ή να απομακρυνθείς από το συγκεκριμένο άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναπτύσσεις μια περισσότερο ελεύθερη συμπεριφορά και αυτό σε κάνει να πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από άλλες φορές. Το σημαντικότερο είναι ότι ξεκόβεις από άρρωστες καταστάσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να έχεις μπει ήδη στην διαδικασία μιας νέας σχέσης. Επειδή όμως είσαι σε πειραματικό στάδιο κανόνισε να μην τα δώσεις όλα γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεων από την άλλη πλευρά. Δηλαδή μη δεσμευτείς χωρίς να είσαι σίγουρος/η αν μπορείς να σταθείς στη σχέση σε βάθος χρόνου. Η επαφή με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω σε προσγειώνει και σε βάζει να σκεφτείς ακόμα και για γάμο ή οικογένεια. Σκέψου το καλά γιατί είσαι σε μια φάση που προσπαθείς να βρεις ισορροπίες και ίσως κάνεις υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είναι η περίοδος που κάνεις περισσότερες τρέλες και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι μπορεί να διακινδυνέψεις ακόμα και μια υγιή σχέση η οποία όμως δείχνει σημάδια φθοράς. Για αυτό πιθανόν να επαναστατείς και να προσπαθείς με κάποιο τρόπο να δώσεις τα μηνύματά σου, χωρίς να δείχνεις ότι υπολογίζεις τίποτα και κανένα. Βέβαια αυτό δεν ισχύει αλλά έτσι φαίνεται προς τα έξω. Η συνύπαρξη με άτομα της οικογένειάς σου πιθανόν να γαληνεύει τα πράγματα και να σου ενισχύει τη διάθεση για μια πιο αρμονική ζωή. Όλα πάντως τα κάνεις με διαφορετική όρεξη γιατί κινείς τα νήματα με αισιοδοξία και με εμπιστοσύνη ότι όλα θα πάνε καλά. Και αυτό θα γίνει μέχρι εκεί που έχεις δουλέψει σωστά και με την καρδιά σου. Κάποιες αποκαλύψεις που δεν τις περίμενες από ένα άτομο που δουλεύετε στο ίδιο αντικείμενο ή στον ίδιο εργασιακό χώρο θα σου αυξήσουν την αυτοπεποίθηση. Αλλά πρέπει να σκεφτείς καλά τι θέλεις πριν κάνεις βήματα, επειδή κάπου έχεις κολακευτεί και ίσως να μην είναι το πρόσωπο που αναζητάς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved