Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 19/9 έως και 25/9;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Ασχολείσαι πλέον με τις ερωτικές σου υποθέσεις και το κάνεις από την καρδιά σου. Όλα τα βλέπεις πιο εύκολα γι’ αυτό μπορεί να συγχωρείς ακόμα και λάθη. Έχεις χαλαρώσει και θα χαλαρώσεις περισσότερο όσο περνά ο καιρός. Βρίσκεσαι πια σε ένα κομβικό σημείο στις σχέσεις σου και νιώθεις ότι πρέπει να φτιάξεις ή να τακτοποιήσεις την ζωή σου, γι’ αυτό υπαναχωρείς αλλά και δείχνεις μεγαλύτερη κατανόηση. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, τα ερωτικά σου θα έχουν μια ρομαντική χροιά αλλά χωρίς να υπάρχουν εξαρτήσεις. Ζυγός και Τοξότης έχουν μεγάλη ταύτιση μαζί σου.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Πιθανόν να έχεις απομυθοποιήσει μια σχέση και να βρίσκεσαι στη φάση της αποδόμησης, χωρίς όμως να κάνεις φασαρίες ή μούτρα. Προσπαθείς με ένα εξευγενισμένο τρόπο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και ταυτόχρονα να δεις ποια είναι η δική σου αξία. Θέλεις να είσαι κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και θα το δείξεις με ένα άλλο τρόπο, πιο πρακτικό και ωφέλιμο. Επιπλέον, μπορεί να βιώνεις μια απόσταση με τον Κριό ή Ζυγό γιατί βλέπεις ότι το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει. Πρωτίστως σε ενδιαφέρει η δική σου ηρεμία και έτσι δεν χαλιέσαι με αρνητικές σκέψεις. Μια καινούργια σχέση που θα φανεί στον ορίζοντα και ίσως είναι με Τοξότη σε βάζει στην πρίζα γιατί πρέπει να δράσεις και μάλιστα δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Σταδιακά μειώνεται η αγωνία που είχες για πρακτικά θέματα και η τάση σου για πολλές αναλύσεις. Όλα γίνονται βέβαια για ένα σκοπό, τον οποίο θα πρέπει να κατανοήσεις βαθιά γιατί αλλιώς θα θεωρείς ότι ό,τι κάνεις είναι μάταιο. Η σχέση με Παρθένο κάπως και σε βάζει να είσαι στο εδώ και τώρα αλλά οι πολλές συζητήσεις προς το παρόν μάλλον δεν εξυπηρετούν καμία πλευρά. Οι πράξεις βοηθούν περισσότερο. Ίσως γίνουν κάποιες αναθεωρήσεις, ώστε να μπορέσετε να έχετε κοινό πλάνο και πορεία. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα, αφού θα δεις και την καλή πλευρά της σχέσης. Επίσης, ένα καινούργιο άτομο ίσως σε προσεγγίσει και έρθετε πολύ κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Δένεσαι όλο και περισσότερο με την Παρθένο. Μπορεί να υπάρχουν διαφορές αλλά έχετε και αρκετά κοινά που σας ενώνουν, ιδιαίτερα η επιθυμία και των δύο για οικογένεια. Όσο πάντως και να ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου με τον Κριό, τόσο θα το χάνεις γιατί υπάρχει υποκειμενική πραγματικότητα και το πώς βλέπει τα πράγματα ο καθένας. Γι’ αυτό σταμάτησε να το ζητάς γιατί τελικά σε βγάζει έξω από το παιχνίδι. Συνεργασία και συντροφικότητα χρειάζεται από την πλευρά σου για να στηρίξεις ό,τι θέλεις. Η επαφή με τον Ζυγό θα σου διώξει για λίγο την μονοτονία και την πλήξη και θα σου προσφέρει μεγαλύτερη κοινωνικότητα.

ΛΕΩΝ

leo

Θέλεις να βιώσεις την καλή πλευρά την σχέσης γι’ αυτό είσαι πολύ συντροφικός/η. Παρ’ όλα αυτά περνάς και κρίσεις ανάλυσης ή γκρίνιας του τύπου «δεν με σέβεσαι», αλλά ευτυχώς είναι παροδικές. Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ πιθανόν να μην δείχνει ιδανική αλλά εσύ νιώθεις ότι μπορεί να γίνει το κάτι παραπάνω και ακολουθείς το ένστικτό σου. Με τον Ζυγό ή τον Τοξότη υπάρχει ένα μεγάλος έρωτας, ο οποίος κατά κάποιο τρόπο σε βάζει σε άλλη διάσταση γιατί σου διώχνει προβλήματα κι έγνοιες και περνάς καλά. Αν φυσικά έχεις αποφασίσει για κάτι πιο σοβαρό, επειδή νιώθεις ότι προς τα εκεί πάνε τα πράγματα, μην αφήνεις τον χρόνο να περνά, πάρε πρωτοβουλίες γιατί μπορεί η άλλη πλευρά να νομίζει άλλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται ακόμα στο ζώδιό σου και με κάποιο τρόπο σου θυμίζουν την δύναμή σου αλλά και το ταλέντο σου να αναλύεις τα γεγονότα σωστά, όταν στριμώχνεσαι συναισθηματικά. Κυρίως με τον Κριό ή τον Σκορπιό είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο γιατί νιώθεις ότι σε προκαλεί και δεν σε αφήνει τελικά στην ησυχία σου. Χρειάζεται υπομονή αλλά και σωστή αξιολόγηση όλων των συναισθηματικών πληροφοριών που λαμβάνεις. Η σχέση με τον Τοξότη μπορεί να είναι πολύ δυνατή αλλά έχει τριγμούς γιατί υπάρχουν διαφορές στο πώς βλέπετε τη ζωή και τις αξίες κι αν αποφασίσεις να τον ακολουθήσεις, σημαίνει ότι κάτι θα αλλάξεις εσύ.

ΖΥΓΟΣ

libra

Η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιό σου και από τις 22 του μηνός θα μπει κι ο Ήλιος, οπότε και τίποτα να μην έχει γίνει μέχρι τώρα στη ζωή σου, εσύ νιώθεις όμορφα και αισιόδοξα και προχωράς με το κεφάλι ψηλά. Το θετικό είναι ότι μπορείς κι ατενίζεις με μεγαλύτερη ελπίδα το μέλλον και τη ζωή σου και αυτό βοηθά στο να κάνεις σωστές αξιολογήσεις. Με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω ίσως θέλεις να κάνεις οικογένεια γιατί ήρθε για σένα η ώρα της επέκτασης. Με τον Κριό, αν δεν τα έχετε βρει ως τώρα, μπορεί να γίνουν ανατροπές. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις την εύνοια της Αφροδίτης κι αυτό είναι που σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αναλύεις συνέχεια κάποια καινούργια δεδομένα κι αυτό είναι που σε βάζει να λειτουργήσεις πιο λογικά. Έτσι δεν σου ξεφεύγει ο έλεγχος λόγω των συναισθημάτων της ζήλειας και της ανασφάλειας. Προτιμάς να έχεις ισοτιμία στη σχέση για αυτό έχεις ανάγκη να τα λες όλα και να μην κρύβεις τίποτε. Ακόμα και ένα κομμάτι ελευθερίας που διεκδικείς, το παίρνεις, έτσι που να εμπνέει το σεβασμό. Νιώθεις ότι έχεις αλλάξει κι αυτό σου δημιουργεί μια εσωτερική ηρεμία. Με τον Ταύρο οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες αλλά βρίσκεις τρόπο και επικοινωνείς. Καρκίνος και Ιχθύς έχουν για σένα διαφορετική βαρύτητα, αφού υπάρχει συναισθηματική επαφή. Όλα πάντως αυτή την στιγμή τα χειρίζεσαι διαφορετικά γι’ αυτό και εύκολα μπορείς να προσεγγίσεις έναν Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Κάνεις αισιόδοξες σκέψεις που σε βοηθούν να ανακτήσεις την χαμένη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου. Ο Άρης είναι ακόμα στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί έντονες επιθυμίες για ελευθερία και για μια σχέση στα δικά σου μέτρα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα καταφέρεις να τα βρεις με Δίδυμο, Λιοντάρι ή Ζυγό γιατί όλα θα είναι πιο εύκολα και κυρίως θα έχεις έντονη κοινωνική ζωή. Το ότι έχεις αλλάξει και έχεις γίνει πιο σοβαρός/η και ώριμος/η, ακόμα και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις κρίσεις, αυτόματα θα σε κάνει να αναζητήσεις κι άλλα πράγματα στη σχέση σου γι’ αυτό θα είσαι πιο συγκεκριμένος/η στα θέλω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχεις βάλει στόχο να κάνεις αλλαγές. Το σημαντικότερο είναι ότι έχεις αρχίσει και δίνεις στον εαυτό σου την αξία που του αναλογεί κι έτσι στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων. Κάπου μέσα σου βλέπεις ότι θα έρθει κάτι καλό και θα σε βγάλει από την μονοτονία και την μοναξιά. Για αυτό ανοίγεσαι περισσότερο και σου τυχαίνουν ευχάριστες εκπλήξεις. Η επαφή με τον Ζυγό σε προοδεύει και σε κάνει να νιώθεις ότι κάτι τελικά μπορείς να δημιουργήσεις μαζί του. Πέρα από τις διαφορές που έχετε, υπάρχουν κι ομοιότητες οι οποίες πιστεύεις ότι είναι περισσότερες. Με τον Κριό όλα είναι σαγηνευτικά και όμορφα αλλά μάλλον δεν εμπνέουν σταθερότητα, εκτός αν τον αποδεχτείς όπως είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναλαμβάνεις «επικίνδυνες αποστολές», μιας και το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί σε ένα Καρκίνο. Ενώ τα όρια και τα παράπονα είναι πολλά, βλέπεις μόνο το ιδανικό, δηλαδή να είστε μαζί. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, το παιχνίδι θα είναι πιο εύκολο και ο Θεός του έρωτα θα είναι μαζί σου γιατί εσύ κατά κάποιο τρόπο τον ψάχνεις. Τα πάντα είναι ρευστά αυτή τη στιγμή. Ακόμα και με την Παρθένο που έχεις ανταλλάξει όρκους πίστης και αφοσίωσης, σου φαίνεται ότι τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα περίμενες. Ωστόσο, έχεις αισιοδοξία και όλα τα κάνεις να φαίνονται τελείως διαφορετικά στα μάτια σου. Πιθανόν ο δημιουργικός έρωτας να σου κάνει καλό και σε άλλους τομείς της ζωής σου γι’ αυτό κράτησέ τον όσο μπορείς.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Διαμορφώνεται το πεδίο τελείως διαφορετικά. Η επαναφορά ενός Κριού προκαλεί τριγμούς γιατί σε διεκδικεί με ένα τρόπο παθιασμένο, κατακτητικό και απόλυτο κι αυτό σίγουρα σε παρασέρνει σε άλλα μονοπάτια. Μπορείς και πάλι να ονειρεύεσαι και σκέφτεσαι ότι θέλεις να ζήσεις αυτό το πάθος. Ωστόσο, έχεις μια επιφύλαξη που σε αναγκάζει να κάνεις κι ένα βήμα πίσω. Η υποχώρηση μερικές φορές είναι πολύ ωφέλιμη για τον δικό σου χαρακτήρα γιατί, όταν μπαίνεις σε μια κατάσταση, μετά τα ξεχνάς όλα. Οπότε τώρα με κάποιο τρόπο βάζεις τα όριά σου και δείχνεις ποιος/α αληθινά είσαι. Με τον Ζυγό ή τον Τοξότη παίζεται ένα παιχνίδι χωρίς τέλος, οπότε θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου να οριοθετηθεί η κατάσταση.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved