Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 25/7 έως και 31/7;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και καταλαβαίνεις τι χρειάζεσαι αληθινά και τι όχι. Προσπαθώντας να κάνεις μια καινούργια γνωριμία για να ξορκίσεις την παλιά πιθανόν να γνωρίσεις και πάλι έναν Ταύρο, αφού έχεις την τάση αυτό το διάστημα να επιλέγεις με το μυαλό σου κολλημένο στο παρελθόν. Το ίδιο μπορεί να κάνεις και με ένα Ζυγό. Όλα πάντως θα μπουν κατά κάποιο τρόπο σε μια τάξη γιατί μέσα σου κάνεις ανατροπές και κυρίως σημαντικές αλλαγές. Με το Λιοντάρι μπορεί να έχεις μια πολύ ζεστή σχέση αρκεί να μην έχετε πρόβλημα μεταξύ σας για το ποιος θα είναι ο αρχηγός.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Κάνεις την υπέρβαση γιατί ξεφεύγεις από τα όρια που μέχρι τώρα είχες βάλει μέσα σου, οπότε θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Αλλά φυσικά όχι χωρίς αντάλλαγμα. Μάλλον θα περιμένεις συγκεκριμένη συμπεριφορά που αν δεν την δεις θα νιώσεις ότι δεν αγαπιέσαι και μπορεί να μην έχεις και την πιο σωστή κρίση. Στην προκειμένη φάση δουλεύει το εγώ σου περισσότερο από κάθε φορά. Η κρίση σου πιθανόν να είναι απόλυτη και πολύ υποκειμενική και να μην έχεις ξεκάθαρη αντίληψη για τον Υδροχόο. Για αυτό να κρατάς μικρό καλάθι και να έχεις ευέλικτη συμπεριφορά όσο φυσικά μπορείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις στο μυαλό σου ένα Σκορπιό και πιθανόν για λίγο να νιώθεις μεγαλύτερη εξάρτηση από άλλες φορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχεις θετική διάθεση και αυτό επηρεάζει ακόμα και την ερωτική σου ζωή. Γιατί πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και δεν διχάζεσαι όπως τις άλλες φορές, οποιαδήποτε αντίρρηση ή κόντρα και να υπάρχει από την πλευρά του Τοξότη. Μάλλον τώρα θα μπορέσεις πιο εύκολα να παρουσιάσεις μια άλλη σου πλευρά που πιθανόν να μην μπορούσες εύκολα να αποδείξεις. Με το Λιοντάρι θα έχεις την καλύτερη και την πιο εύκολη επικοινωνία και σίγουρα αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να κερδίσεις χρόνο, γιατί θα ξέρεις αντιδράσεις και γενικά συμπεριφορά πιο εύκολα από άλλες φορές. Όσο πάντως αρνείσαι να δεις κατάματα ένα Σκορπιό, τόσο μπορεί να μπλοκάρεις και την πιθανή συνεργασία που μπορεί να έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις έντονα κτητική διάθεση αλλά δεν σου αρέσει να το δείχνεις γιατί πιστεύεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα βγεις έξω από το παιχνίδι. Οπότε μπορεί να δείχνεις αδιαφορία, αλλά μέσα σου και να καίγεσαι και να θέλεις να μαθαίνεις τα πάντα. Όταν αποφασίσεις να δείξεις πως πραγματικά νιώθεις, πιθανόν να διευκολύνεις καταστάσεις που θα σε βγάλουν από συναισθηματικά αδιέξοδα και μπλοκαρίσματα. Το να θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο στην προκειμένη φάση πιθανόν να μην βοηθάει στο μοίρασμα και γενικά στην κοινή κατανόηση των προβλημάτων. Η επαφή με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα είναι πολύ δυνατή αλλά όχι τόσο απλή όσο περίμενες.

ΛΕΩΝ

leo

Το δίδυμο Ερμής και Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σου και να σκορπάει ερωτικές σπίθες παντού. Οπότε δεν είναι καθόλου αδύνατο να βρεθείς με σχέση και μάλιστα μέσα σε μια πολύ δυνατή κατάσταση, που όμως σου αρέσει και σου αρμόζει. Γιατί νιώθεις ότι είναι η εποχή που δεν μπορείς να παίξεις καθόλου επιπόλαια. Αντίθετα τα βλέπεις όλα πολύ σοβαρά και για αυτό αν τοποθετηθείς αυτό το διάστημα θα τοποθετηθείς για κάτι πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο. Πιθανόν να υπάρχει ένα δυνατό ένστικτο που σε καθοδηγεί και σε υποκινεί να έχεις μια ζεστή και γενναιόδωρη συμπεριφορά. Επίσης δεν αντέχεις τις χλιαρές καταστάσεις. Για αυτό δεν θα δεχτείς τίποτα λιγότερο, ούτε ακόμα και φιλία, παρά μόνο μια δυνατή ερωτική εξομολόγηση από ένα άλλο Λιοντάρι, που πιθανόν να βρίσκεται στο εξωτερικό ή σε άλλο μέρος από εσένα αλλά να συνεργάζεσαι κατά μια έννοια μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αναγνωρίζεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να μην αφήνεις να μπλέκονται στα πόδια σου άλλα πρόσωπα που πιθανόν να σας ανακατέψουν. Και εσύ δεν το θέλεις καθόλου αυτό γιατί νιώθεις λίγο ευάλωτος/η από κάποιες πολύ «φλου» καταστάσεις που υπάρχουν. Και κυρίως με ένα άτομο που είναι ήξεις-αφήξεις στη ζωή σου και όχι μόνο. Δηλαδή δεν είναι μόνος/η, αντίθετα μπαίνει-βγαίνει και σε μια άλλη σχέση. Και πιθανόν αυτό να σε κουράσει υπερβολικά. Αλλά δεν το βάζεις κάτω παρόλο που πιθανόν να έχεις μείνει μετέωρος/η γιατί υπάρχουν από την πλευρά σου έντονα συναισθήματα. Το υπόλοιπο του καλοκαιρού σου επιφυλάσσει μια μεγαλύτερη τύχη, οπότε θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη γκρινιάζεις. Αντίθετα, η υπομονή και η γλυκύτητα είναι αυτή που θα κερδίσει και θα σου δώσει μεγαλύτερη δυνατότητα για συμβίωση και συντροφικότητα. Η σχέση με τον Υδροχόο μπορεί να μην είναι στην πρώτη θέση της καθημερινότητάς σου, αλλά σου κουνάει όλο το... εσωτερικό σύστημα. Οπότε δεν μπορείς να την αποφύγεις γιατί η καρδιά σου κτυπάει γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

libra

Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις πολλές δυνατότητες να γνωρίσεις αυτό το διάστημα κάτι πολύ καλό γιατί θα νιώσεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους γύρω σου. Οπότε θα έχεις το χρόνο να δυναμώσεις και να προβάλεις τον καλύτερό σου εαυτό. Δηλαδή θα τα δεις όλα πιο θετικά και θα κάνεις τα άλματα που τόσο πολύ καιρό επιθυμείς χωρίς να φοβάσαι. Η σχέση με τον Κριό είναι αρκετά ιδιαίτερη αλλά και πολύπλοκη και αν εμπλακεί παρελθόν μέσα, πιθανόν να μην έχεις τη σωστή κρίση για να την προχωρήσεις. Καλύτερα να αρκεστείς στο εδώ και τώρα και έτσι θα βρεις την πιο εύκολη αντιμετώπιση. Με τον Καρκίνο δεν είναι πολύ εύκολα τα πράγματα γιατί παίζεται πολύ έντονα το συναισθηματικό κομμάτι μεταξύ σας και γίνεται πιο δύσκολο επειδή κρύβει μέσα του πολλές ενοχές και «πρέπει».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο Άρης κάνει τις τελευταίες του κινήσεις και αν κάτι δεν πάει καλά και έχεις γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου σου τίποτα δεν θα σου χαριστεί. Αντίθετα, σε περίπτωση που βρεθεί έστω και ένα μικρό λάθος, θα υπάρχει τέτοια ενέργεια μέσα σου που θα αντιδράσεις πολύ αρνητικά και θα θέλεις να χωρίσεις. Χωρίς όμως να υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερος λόγος. Αντίθετα, μπορεί να εμμένεις σε κατηγορίες που δεν σχετίζονται τόσο άμεσα με την αγάπη και με τη σχέση σου. Χρειάζεσαι ιδιαίτερη προσοχή για να μη γίνουν λάθη και επίσης για να μην απομακρυνθείς. Γιατί μερικές φορές υπερβάλεις και φανατίζεσαι. Και όχι μόνον εσύ αλλά και τα άτομα που μοιράζεσαι την αλήθεια σου. Μπορεί να τα συμπαρασύρεις να εκφράσουν συμπεράσματα τα οποία από την μια θα συμφωνούν μαζί σου και από την άλλη θα σε καθοδηγούν προς μια άλλη πραγματικότητα. Αν υπάρχει μέσα σου έστω και μια μορφή εκδικητικότητας να ξέρεις ότι δεν μπορείς πλέον να μιλάς για αγάπη και για ουσιαστική σχέση. Αντίθετα μέσα από όλα αυτά μπορεί να απομακρύνεσαι. Ακόμα και με το Λιοντάρι που το παίζει καλοκάγαθο εσύ μπορείς να βγάλεις νύχια γιατί δεν σε καταλαβαίνει. Με τον Ταύρο υπάρχει έντονη έλξη και σίγουρα θα είστε μαζί για ένα μεγάλο διάστημα, αλλά απόφυγε όσο μπορείς τις εξαρτημένες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Βρίσκεις τον εαυτό σου αφού μπορείς και έχεις τη δύναμη να συνυπάρχεις σε μια σχέση η οποία σου δίνει πολλά πράγματα και σίγουρα θα σε κάνει να νιώθεις ότι επιτέλους οι πράξεις σου έπιασαν τόπο. Τα σχέδια με τον Ταύρο πιθανόν να ακυρωθούν και να φταις εσύ. Γιατί το άλλο πρόσωπο είναι πολύ αργό/η στις αποφάσεις και θα χρειαστεί να κάνεις εσύ κινήσεις και μάλιστα πολύ δυναμικές. Το Λιοντάρι έχει έρθει πολύ κοντά σου και κάπου νιώθεις ότι επιτέλους μετά από πολύ καιρό αμείβεσαι. Γιατί ήσουν παίχτης για δυνατούς λύτες και τα κατάφερες μια χαρά να περάσεις την αγάπη και το ενδιαφέρον στο άλλο πρόσωπο. Εκεί είναι και το μεγάλο σου ατού. Και κανένας δεν μπορείς να στο αλλάξει αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θέλεις να κάνεις εντύπωση για αυτό προκαλείς και συγχρόνως δεν θέλεις με τίποτα να φύγεις από μια παγιωμένη κατάσταση. Γιατί έχεις μάθει να περνάς καλά και το σκέφτεσαι να αλλάξεις τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αφού και έχεις βολευτεί και κατά κάποιο τρόπο συμπονάς το άλλο άτομο. Μπορεί να μην είναι ο μεγάλος έρωτας αλλά πατάς στα πόδια σου και αυτό μετράει. Με τον Τοξότη υπάρχει κάτι έντονο αλλά με το δικό σου απόλυτο χαρακτήρα και τα δύσκολα σημεία της δικής του προσωπικότητας του φοβάσαι μήπως σου φερθεί επιπόλαια. Και αυτό δεν το θέλεις με τίποτε. Η επικοινωνία με τον Υδροχόο σου δίνει κάτι μοναδικό γιατί μπορεί να κάνετε παρέα και να έχετε δεθεί πολύ σε φιλικό επίπεδο, όμως επειδή γνωρίζεις δεν αφήνεσαι και περιμένεις να φανεί στην πορεία αν υπάρχει τελικά ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αντιμετωπίζεις το άλλο το πρόσωπο σαν κάτι πολύ δικό σου και χωρίς να το καταλάβεις βρίσκεσαι πιθανόν πολύ κοντά, αλλά σε μεγάλο δίλημμα αν πρέπει να συνεχίσεις έτσι ή όχι. Σκέφτεσαι επίσης τι θα κάνεις με το Λιοντάρι αν συνεχίσει να σε κοντράρει ή αν θέλει να βρίσκεται σε επαγγελματικό επίπεδο πιο ψηλά από εσένα. Επειδή κρατάς προς το παρόν χαμηλούς τόνους, το καλύτερο από όλα είναι να δώσεις ελευθερία σε κάθε προσωπική έκφραση. Και τότε όλα θα πάνε καλύτερα. Με τον Τοξότη μπορεί να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι αν δεις ότι τελικά δεν μπορείτε να προχωρήσετε σαν ζευγάρι. Πιθανόν να υπάρξει κάτι αλλά ίσως ένας πολύ έντονος προσωπικός εγωισμός δημιουργεί ψευδείς καταστάσεις και ειδικότερα ένα άσχημο περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Υπάρχει ένας πόνος εσωτερικός που δεν σε αφήνει να νιώσεις καλά. Φρόντισε να ξεκουραστείς ακόμα και με άτομα που δεν είναι τόσο πολύ κοντά σου και να ψυχαγωγείσαι. Γιατί αυτό που χρειάζεσαι είναι χαλάρωση και γενικά εμπιστοσύνη πρώτα στον εαυτό σου και μετά στους υπόλοιπους. Με τον Παρθένο υπάρχει έντονο παιχνίδι αλλά εσύ μέσα σου αμφισβητείς και προβάλλεις πολύ γενικές αλλά όχι ουσιαστικές δικαιολογίες. Να προσέχεις και να αξιολογείς καλύτερα γιατί καμιά φορά μπορεί να χαλάσει μια σχέση σχεδόν από το τίποτα – για έναν εγωισμό ή για μια αναποφάσιστη συμπεριφορά. Αν είναι να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να κερδίσεις την αγάπη, να το κάνεις. Γιατί τελικά κερδίζεις αυτός/αυτή που δίνει. Με το Λιοντάρι έχεις ξεκινήσει και σκέφτεσαι να συνδεθείς πολύ σοβαρά γιατί υπάρχει αμοιβαία έλξη.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved