Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 11/7 έως και 17/7;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βρίσκεις εύκολα πλέον τρόπο για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Και μπαίνεις σε μια δυναμική κατάσταση γιατί βρίσκεις τον τρόπο, πλέον, να γίνεις περισσότερο ερωτικός/ή. Η σωστή αντιμετώπιση θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις κάποια παρατράγουδα που είχαν γίνει τις προηγούμενες ημέρες. Το γεγονός ότι θα έρθεις κοντά με ένα Λιοντάρι θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα κομμάτι του παρελθόντος. Αντίθετα, η επαφή σου με τον Σκορπιό σε δυσκολεύει γιατί πλέον το παιχνίδι έχει αλλάξει και χρειάζεται από την πλευρά σου να κάνεις μεγαλύτερες, πιθανόν, υποχωρήσεις. Μέχρι που στο τέλος βέβαια μπορεί να επαναστατήσεις γιατί δεν θα αντέχεις άλλο από την συνεχόμενη πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Γίνεσαι περισσότερο πληθωρικός/η και εκδηλώνεσαι πιο έντονα στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αλλά η οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα έχει και μια δόση εγωισμού. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην επιμένεις ότι έχεις μόνο εσύ δίκιο. Το ότι θα έχεις έντονες επιθυμίες και θα καίγεσαι ακόμα και απλά πράγματα, μπορεί να μην μπορέσει να γίνει αντιληπτό από το άτομο που είναι μαζί σου. Για τον λόγο αυτό, χρειάζεται να δοκιμάσεις να είσαι όσο μπορείς διακριτικός/η, κυρίως σε θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή του άλλου ατόμου. Το σπίτι σου μπορεί να γίνει για λίγο επίκεντρο φίλων και συναντήσεων. Γενικά, θα ανεβάσεις τον πήχη ψηλά και θα τολμήσεις να κάνεις ακόμα και επαφή με ένα Υδροχόο που, για ένα διάστημα, είχε εξαφανιστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Δείχνεις αλλαγμένος/η και για αυτό μπορείς και ελίσσεσαι ακόμα και σε καταστάσεις που δεν είναι εύκολες. Η προτίμησή σου γενικά σε ταξίδια και σε ανοικτή επικοινωνία σίγουρα θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις όσο περισσότερο μπορείς τον κύκλο σου και να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία θα ταιριάζει αρκετά με τον τρόπο ζωής που θέλεις να ακολουθήσεις. Γενικά, η ανανέωση θα κάνει καλό και στην υπάρχουσα σχέση σου γιατί θα περνάτε πιο όμορφα και έτσι δεν θα «βαραίνει» από προβλήματα και υποχρεώσεις. Αλλά ακόμα και να υπάρχουν, θα βρεις τρόπο να τις εξωραΐσεις. Η δράση σου με τον Τοξότη είναι αρκετά περιορισμένη αλλά τώρα, ίσως καταφέρεις να ξεπεράσετε μαζί κάποια κολλήματα που υπάρχουν είτε σε ηθικό επίπεδο είτε σε θέματα ιδεολογίας, και να τα βρείτε με ένα πιο πολιτισμένο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σου αλλά σου αφήνει μια καλή γεύση. Έτσι, μπορείς εύκολα να ανανεώσεις την διάθεσή σου αλλά και να βιώσεις έντονες, συναισθηματικά, καταστάσεις. Μια μικρή ζήλια που μπορεί να σε πιάσει πιθανόν να φαίνεται υπερβολική στα μάτια τρίτων αλλά εσύ μπορεί να θεωρείς ότι αδικείσαι ή ότι βγαίνεις έξω από το παιχνίδι. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα έχει πολλές απαιτήσεις και από τις δυο πλευρές και θα πρέπει να επικρατήσει η λογική για να μην έχετε μεταξύ σας παρατράγουδα. Είναι σημαντικό να επιμένεις ώστε να είσαι με ένα Λιοντάρι γιατί παράλληλα μπορεί να έχετε και μια συνεργασία, η οποία τώρα θα πάει πολύ καλύτερα.

ΛΕΩΝ

leo

Έχεις την τιμητική σου αυτή την εβδομάδα αφού η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σου από τις 12 του μήνα και θα σε γεμίσει με ερωτική ενέργεια, λάμψη και θετική αύρα. Οπότε, βάλε τα δυνατά σου για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς όμως να κάνεις υπερβολές και πράγματα στα οποία δεν είσαι ο εαυτός σου. Με κάθε τρόπο, πλησίασε περισσότερο με αγάπη την καρδιά σου και γίνε το πρόσωπο εκείνο που δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στο άλλο άτομο, χωρίς όμως να περιμένεις να γίνεις το επίκεντρο. Καλύτερα να αλλάξεις την προοπτική σου και απέναντι στον εαυτόν σου και να τον αντιμετωπίσεις με αγάπη και συμπόνια. Και τότε θα δεις τα αληθινά δώρα της Αφροδίτης να έρχονται από παντού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Περνάς σε μια πιο μυστηριώδη και εσωστρεφή ερωτική περίοδο, όχι όμως απαραίτητα δύσκολη ή άσχημη για σένα. Όλα θα εμφανιστούν ξαφνικά και θα βγουν μέσα από τις κουρτίνες πρόσωπα και καταστάσεις που θα φαίνονται μοιραία -αλλά δεν θα είναι γιατί θα τα έχεις προσελκύσει εσύ με τον τρόπο σου. Ο ρομαντισμός θα φτάσει στα άκρα και μπορεί με τον τρόπο σου να βλέπεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από ροζ γυαλιά. Είναι και αυτό ένα βήμα ώστε να μάθεις να αγαπάς και να ενδιαφέρεσαι περισσότερο εσύ παρά το άλλο το πρόσωπο. Έτσι θα μάθεις να προσφέρεις και, μην ξεχνάς, ότι πάντα μέσα από την προσφορά γίνονται τα μεγάλα βήματα. Πιθανόν ένας Υδροχόος στην δουλειά να σε στριφογυρίζει αλλά να μην μπορείτε ακόμα να τα βρείτε γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν. Πάντως το μήνυμα θα το πάρεις.

ΖΥΓΟΣ

libra

Θα βρεθείς ξαφνικά πολύ ψηλά και θα αλλάξει τελείως το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής. Πρώτα όμως θα δεθείς περίεργα με ένα φιλικό πρόσωπο που εδώ και καιρό μιλάτε και κάνετε παρέα, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι πιο σοβαρό. Ξαφνικά, θα δημιουργηθεί μια καινούργια ερωτική κατάσταση και θα αφεθείς φυσικά πολύ πιο εύκολα. Γιατί το ένστικτό σου θα σε διαβεβαιώσει ότι είσαι σε καλό δρόμο. Πάντως, η επιμονή σου να είσαι πρώτα φίλος/φίλη, θα σε οδηγήσει κάπου καλά. Επιπλέον, μέσα από άλλα ζευγάρια θα κάνεις ξαφνικές εξόδους και θα ξεκινήσεις πολλές και καινούργιες γνωριμίες. Στο χέρι σου είναι το πώς θα εξελιχθούν οι νέες σου επαφές και πώς θα ξεκαθαρίσεις ποιο άτομο σου πηγαίνει περισσότερο και ποιο όχι. Μάλλον σαν κριτήριο θα βάλεις τον τρόπο που επικοινωνείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Οι επιθυμίες σου, μαζί με την προσωπικότητά σου, θα γίνουν πιο έντονες από εδώ και πέρα και όλα δείχνουν ότι θα μιλήσεις ξεκάθαρα και δεν θα κάνεις πίσω από ντροπή. Με ένα Λιοντάρι πάντως, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μιλήσεις εσύ αυτοπροσώπως αλλά θα επικοινωνήσετε μέσω ενός φιλικού ατόμου που θα κάνει τον ενδιάμεσο. Η συνέχεια είναι στο χέρι σου. Πάντως, δεν πρέπει να έχεις χλιαρή συμπεριφορά γιατί δεν θα καταφέρεις τίποτε. Επιπλέον, καλό θα είναι να απέχεις όσο μπορείς από εγωιστικές τοποθετήσεις γιατί δεν είναι δύσκολο να διαστρεβλωθούν τα λόγια αλλά και οι πράξεις σου. Όσο πάντως κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και δεν κινείσαι ή δεν κάνεις έστω και μια μικρή κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, τόσο θα δημιουργείται αδιέξοδο. Με τον Ταύρο υπάρχει κάτι πολύ βαθύ και τώρα θα εκδηλωθεί πολύ πιο εύκολα. Με τον Κριό σίγουρα θα είσαι καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Βάζεις μπροστά την ποιότητα και τις αξίες σου και όλα δείχνουν ότι θα αλλάξεις τρόπο επαφής και επικοινωνίας. Σίγουρα πάντως, αναζητάς κάτι να σε ταρακουνήσει γιατί πιθανόν να έχεις βαρεθεί από στατικές συμπεριφορές. Προτιμάς την φασαρία και την ένταση γιατί έτσι νιώθεις ότι ζεις, παρά την ηρεμία και την εξασφαλισμένη ζωή. Έτσι μάλλον βαριέσαι και συνήθως αποφεύγεις τέτοιου είδους σχέσεις. Το παρελθόν δεν έχει και τόσο μεγάλη δύναμη πάνω σου, εκτός αν υπάρχει ένας Ταύρος που βλέπεστε ή επικοινωνείτε κάπως κρυφά γιατί δεν είναι, κατά την γνώμη σου, η σχέση που σου ταιριάζει. Αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις τα ηλεκτρισμένα βλέμματα που έχετε μεταξύ σας. Με τον Υδροχόο μπορεί να δέσεις καλά γιατί θα έχετε πολλά κοινά σημεία, ακόμα και κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ξεκινάει μια περίοδος που χρειάζεται να αποδείξεις αυτό που είσαι και αυτό που θέλεις. Τίποτε δεν θα σου δοθεί στο πιάτο. Και αν έχεις κάνει μια νέα γνωριμία, για να σταθεί και να προχωρήσει χρειάζεται να γίνεις εσύ ο πρωταγωνιστής και να μην κρατάς στάση αναμονής. Ήρθε ο καιρός να δράσεις για να μην υπάρχουν "ύποπτες" σιωπές και αμηχανία χωρίς λόγο. Όσο πάντως δεν φοβάσαι την τρέλα του Κριού θα περνάς καλά. Όταν όμως βάλεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να σε προδώσει ή να μην σε αφήσει να ζήσεις την σχέση σας με ένα πιο χαρούμενο τρόπο, τόσο η διαίσθησή σου θα βγαίνει αληθινή γιατί, με κάποιο τρόπο, θα οδηγείς εσύ τα πράγματα προς τα εκεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η εποχή αυτή είναι πολύ καλή για να γνωρίσεις και να γνωριστείς με ένα νέο πρόσωπο και να περάσεις καλά. Και όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά μπορεί συγχρόνως να κάνεις και συνεργασία μαζί του η οποία δείχνει ότι θα σου δώσει μια διαφορετική σιγουριά και ασφάλεια. Το μυστικό είναι να είσαι ανοικτός/η και κυρίως να δώσεις τόπο στην οργή ακόμα και σε μια στραβή που μπορεί να έχει κάνει ένα πρόσωπο εις βάρος σου. Αλλιώς δεν ανοίγεις το κουτί με τα δώρα. Με το Λιοντάρι υπάρχει δέσιμο και ενδιαφέρον, αλλά πρέπει και οι δύο να ξεχάσετε ορισμένες δυσκολίες που κουβαλάτε για να μπορείτε να ζήσετε στο εδώ και τώρα..

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Κρατάς διαφορετική στάση απέναντι στην ερωτική σχέση που έχεις. Εκεί που σε θεωρούσε δεδομένο/η, αλλάζεις ξαφνικά το σκηνικό, δεν υποχωρείς στα θέλω του άλλου και κυρίως στον παραλογισμό που μπορεί να έχει ήδη βγάλει στην επιφάνεια. Εσύ πάντως κρατάς στο μυαλό σου πράγματα που σε είχαν ενοχλήσει και, δοθείσης ευκαιρίας, σκοπεύεις να μιλήσεις για αυτά που σκέφτεσαι. Μπορεί μέσα σε όλη την αλλαγή του σκηνικού να σκεφτείς ότι τίποτε και κανένας δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να ακολουθήσεις οδηγίες και εντολές και μάλλον θέλεις να αυτονομηθείς σε όλα τα επίπεδα. Η σχέση με τον Κριό πιθανόν από την πλευρά του/της να γίνει καλύτερη γιατί θα χαρεί από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι αλλά και βλέπεις τα πράγματα αυτή την στιγμή.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved