Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 4/7 έως και 10/7;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχεις ένα μοντέλο διαφορετικό στο μυαλό σου αυτό το διάστημα. Ακολουθείς πιο ήπια πολιτική και μάλλον οπισθοχωρείς σε πολλά θέματα. Η οικογένεια και περισσότερο οι συναισθηματικές εξαρτήσεις σου φαίνονται μάλλον απαραίτητες και αυτό το διάστημα έχεις ανάγκη να μεταφέρεις αυτό το κλίμα μέσα στην σχέση σου, χωρίς να ξέρεις αν είναι καλό για σένα η όχι, απλώς ακολουθείς τυφλά το ένστικτό σου. Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω σε ιντριγκάρει πάρα πολύ γιατί μάλλον έχετε έρθει σε απόσταση αναπνοής αλλά δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς όλο αυτό που νιώθεις μέσα σου. Αυτήν τη φορά χρειάζεται να δείξεις και σεβασμό στις ευαισθησίες του άλλου ατόμου.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Βρίσκεσαι σε μια φάση που ξεχωρίζεις το καλό από το κακό και σου είναι εύκολο να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες, που όμως δεν θα σε πάνε πολύ μακριά από τα δεδομένα σου. Για αυτό νιώθεις ότι μπορείς να μιλήσεις ανοικτά και να διαπραγματευτείς ακόμα και πάνω σε θέματα του παρελθόντος που σε καίνε. Γιατί δεν θέλεις να κρατάς μέσα σου τίποτα αρνητικό και δύσκολο. Μια νέα γνωριμία μπορεί να αποτρέψει τις επικείμενες δυσκολίες και να σε κάνει να φερθείς με αυθορμητισμό και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Οι συναισθηματικές συζητήσεις θα λύσουν πιο εύκολα το κομμάτι της εξάρτησης που πιθανόν να έχεις με ένα Σκορπιό ή Υδροχόο και θα ξεκαθαρίσεις τι πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα. Γενικά, όμως, θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να είσαι όσο μπορείς θετικός/ή, πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ενοχλείσαι από διάφορα πράγματα και προσπαθείς με τον τρόπο σου να ελέγξεις το πρόσωπο που είστε μαζί. Μπορεί όμως να έχεις άδικο σε συγκεκριμένα σημεία, γιατί ίσως σου λείπει η σφαιρικότητα και βιάζεσαι να απορρίψεις κρίνοντας μόνον από μια στιγμή, αντί να ψάξεις να βρεις μια όμορφη εξήγηση. Πίσω από κάθε περίεργη συμπεριφορά μπορεί να κρύβεται μια πληγωμένη καρδιά και εσύ να μην το έχεις καταλάβει. Για αυτό, να πας πίσω από τα πράγματα και να ανακαλύψεις ευαισθησίες σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει άμεσα. Μπορεί να είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως και σίγουρα δεν έχετε εκείνο το επικοινωνιακό ταίριασμα αλλά έχει κάτι που σε τραβάει και σε μαγνητίζει. Γενικά πάντως, βρίσκεσαι σε προβληματισμό αυτήν την περίοδο αν είσαι με το κατάλληλο άτομο ή όχι. Σιγά-σιγά θα το εξιχνιάσεις και το πιο βασικό είναι να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Με τον Κριό φυσικά είσαι σε διαφορετική συχνότητα και αυτό σου ταιριάζει περισσότερο αλλά, πάλι, και με αυτό το πρόσωπο έχετε μπει στη διαδικασία της οικογενειακής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 Ιουλίου σου δίνει ένα προβάδισμα αλλά να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει λόγος για όλο αυτό και δεν πρέπει να αφήσεις να φύγει ανεκμετάλλευτο το γεγονός της εσωτερικής εκκαθάρισης που θέλεις να κάνεις. Γιατί έτσι θα βάλεις πιο εύκολα τα πράγματα στην θέση τους. Έχεις το χάρισμα να διαμορφώνεις το περιβάλλον καλύτερα αυτό το διάστημα και να ξεκινάς από την αρχή ακόμα και μια επαφή που μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη ή και σε απομάκρυνση από την πλευρά του άλλου του ατόμου. Η διαφορετικότητά σου θα σου δώσει το προβάδισμα σε ό,τι κάνεις. Η σχέση με τον Κριό είναι αρκετά εκρηκτική και ενδιαφέρουσα. Αρκεί να μην ξεπεράσετε μεταξύ σας το μέτρο και τα όρια.

ΛΕΩΝ

leo

Νιώθεις αρκετά εγκλωβισμένος/η ακόμα και αποσυρμένος/η σε μια δική σου πραγματικότητα στην οποία δεν είναι εύκολο να μπει κανένας μέσα. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ίσως να μην έχεις καταλάβει ακόμα γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη κόντρα με ένα συγκεκριμένο άτομο. Ή ακόμα γιατί εσύ θα πρέπει να κάνεις όλες τις υποχωρήσεις για να κυλήσουν και πάλι τα πράγματα στην αρχική τους μορφή. Επίσης μπορεί να βρίσκεσαι σε δίλημμα αν θα κάνεις οικογένεια με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και η επιθυμία σου να είναι πολύ μεγάλη, όμως η λογική σου να διαφωνεί και να έχεις κάποιες αμφιβολίες. Το μυστικό είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου και να συμφωνήσεις μαζί του ακριβώς τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Γιατί μπορεί αυτό το διάστημα να παίζεις το παιχνίδι της γάτας με το σκύλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις ήδη ασχοληθεί με το να δημιουργείς ισορροπίες και να υπάρχει μια καλή ανταπόκριση μέσα στη σχέση σου. Οι εντάσεις κατά κάποιο τρόπο έχουν εκλείψει και μπορείς να είσαι ήσυχος/η ότι τώρα βαδίζεις σε έναν καλό δρόμο. Η μοναδικότητα που επιθυμείς και αναζητάς μπορεί να έρθει μέσα από μια ιδιαίτερη σχέση με ένα άτομο που στην αρχή κινείστε πολύ φιλικά και ανοικτά. Η επαφή με έναν Ταύρο ή Σκορπιό μπορεί να σου βγάζει μια ανάμεικτη φιλική διάθεση μαζί με την εμπειρία μιας καινούργιας πραγματικότητας που έχει να κάνει με την ποιοτική έλξη. Δεν θέλεις πλέον να ζεις κάτω από την σκιά κανενός και προσπαθείς να πατήσεις στα πόδια σου, μέσα από ανοίγματα και συζητήσεις με παρέες και άτομα που είναι πολύ δικά σου και τα εμπιστεύεσαι.

ΖΥΓΟΣ

libra

Υπάρχουν πιέσεις από πολλές κατευθύνσεις και προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες, γιατί μπορεί να εκραγείς και χωρίς να το θέλεις να κάνεις πράγματα που δεν θα εκφράζουν τον εαυτό σου. Νιώθεις ότι μπορεί να σε παραμελούν και αυτό κάπου ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά συγχρόνως μπορεί να υπάρχει μια υπερβολή η οποία βγαίνει λόγω μεγάλης ευαισθησίας και κυρίως συναισθηματικής αδυναμίας. Παρόλα αυτά έχεις την ανάγκη να σε φροντίζουν και να φροντίζεις. Και αν είσαι μαζί με Καρκίνο σίγουρα θα χάσεις για λίγο τον εαυτό σου γιατί θα πρέπει να ακολουθήσεις τις γραμμές τις δικές του/της γιατί αλλιώς δεν είναι εύκολο να σχετιστείτε. Με τον Κριό υπάρχει μια δυσκολία αυτήν την περίοδο γιατί μπορεί να σας χωρίζουν χιλιάδες θέματα που αφορούν κυρίως οικογενειακά προβλήματα ή συναισθηματικά κωλύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βρίσκεσαι πλέον περισσότερο στα νερά σου και κατευθύνεσαι σε ασφαλές λιμάνι. Αρκεί να μην ξεχνάς να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου και στο άλλο πρόσωπο ότι θέλεις να κρατήσεις την αυτονομία και την ταυτότητά σου γιατί μερικές φορές παρασύρεσαι συναισθηματικά και χάνεις τον εαυτό σου. Και τώρα που το έχεις καταλάβει επειδή είναι και ο Άρης στο ζώδιό σου μπορείς συνέχεια και κάνεις πράγματα που σε δείχνουν περισσότερο δυνατό/η και συγκροτημένο/η ως προς τα «θέλω σου». Επειδή έχεις μέσα σου ένα ανικανοποίητο κομμάτι πολύ θα ήθελες να κάνεις και κάποιες τρέλες και να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Αυτήν την τάση μπορεί να σου τη βγάλει πιο εύκολα ο Κριός που έχει ένα τρόπο και σε ξεσηκώνει. Αλλά δεν σου φτάνει, θέλεις και κάτι παραπάνω για να μπορεί να μπει στο αίμα σου η δράση και λίγο η παρανομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχεις κάποιες αδυναμίες οι οποίες μπορεί να φαίνονται εύκολα αυτήν την περίοδο. Γιατί υποκύπτεις σε ενοχές και σε συναισθηματικές πιέσεις και σίγουρα θα υποχωρήσεις σε πολλά θέματα. Μάλλον πάντως θα προσπαθήσεις να απομονώσεις τα αρρωστημένα συναισθήματα για να δεις τι υπάρχει ακόμα μέσα σου για ένα συγκεκριμένο άτομο. Γιατί κάπου έχεις πιεστεί και μπορεί να έχεις χάσει την αληθινή σου κρίση. Πιθανόν κάποια παραποιημένα συναισθήματα να έρχονται συνέχεια στην επιφάνεια και να σου αλλάζουν τα «θέλω» και τις επιθυμίες σου ή να σε σπρώχνουν να σκέφτεσαι αρνητικά ότι δηλαδή δεν αξίζεις να αγαπηθείς τελικά. Όλα αυτά φυσικά είναι δοκιμασίες που θα περάσουν πολύ γρήγορα, αν δεν "τσιμπήσεις" στα φαινόμενα και δεν βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του θύματος. Με τον Καρκίνο και τον Σκορπιό θα επικοινωνήσεις πιο εύκολα γιατί θα νιώσει ότι μπορείς να είσαι πιο εύκολα κοντά του/της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Δυναμώνεις μέσα από τις πολύ κοντινές σχέσεις αλλά και τα τρυφερά συναισθήματα που μπορεί να εισπράξεις από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η διάθεσή σου να μοιραστείς πράγματα και κυρίως να είσαι συντροφικός/η παραπάνω από το κανονικό θα σε σπρώξουν ώστε να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο περισσότερο φιλικό και ευαίσθητο. Η επιθυμία σου για οικογένεια και για μια σχέση που θα περιέχει αγάπη και φροντίδα μάλλον θα είναι το ιδανικό σου αυτήν την περίοδο. Μπορεί να επιζητάς ένα άτομο που θα ασχολείται συνέχεια μαζί σου και θα υπάρχει μεγάλη συντροφική διάθεση. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από τη δική σου συμπεριφορά αλλά και την επίγνωσή σου για το τι θέλεις και τι όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα που μπορεί να σε βγάλουν από τα δικά σου μέτρα. Επίσης, μπορεί αυτήν την περίοδο να έχεις μια μικρή μελαγχολία, αφού κάπως ψάχνεις και βρίσκεις πληγές και όχι τα θετικά πράγματα που έχεις εισπράξει. Η σχέση με τον Καρκίνο περνάει συνέχεια διακυμάνσεις και δεν ξέρεις ακριβώς πως πρέπει να φερθείς, αλλά δουλεύει το ένστικτό σου. Πάντως, αν έχεις απομακρυνθεί από μια σχέση γιατί πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένειά σου, πιθανόν να δημιουργήσεις χωρίς να το καταλάβεις ίντριγκες και πεδίο για εντάσεις. Με το Λιοντάρι προσπαθείς να βαδίσεις στους ίδιους ρυθμούς και μια το βρίσκεις, μια το χάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Δοκιμάζεις πλέον να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και τα καταφέρνεις περίφημα, αφού βλέπεις ότι όλα είναι με το μέρος σου. Η ερωτική εύνοια είναι πολύ δυνατή και παρατηρείς πιο εύκολα το φαινόμενο της ανταπόκρισης στο πρόσωπό σου. Όλα πάντως είναι υπέρ σου και ακόμα και μια σχέση που συνδέεται μ’ ένα δύσκολο παρελθόν εσένα σε κάνει να αναπολείς παρά να θυμώνεις. Τώρα, αν σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Τοξότη και η σχέση δεν πάει καλά, μάλλον έχεις τη δύναμη και το αντιμετωπίζεις. Γιατί μέσα σου νιώθεις καλά και πιστεύεις ότι ή θα γυρίσει το άτομο που είστε μαζί ή θα προχωρήσεις εσύ σε κάτι άλλο, καλύτερο και πιο κοντά στα πρότυπα που κουβαλάς μέσα σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved